למה צריך לעשות-

למה צריך לעשות-

מדיטציות ודברים כאלו כדי לזכות באנרגיה לכישוף, אם אפשר פשוט לתקוע את האצבע בתקע ולהעביר את האנרגיה הזאת לקסם? אני רציני, למה לא להשתמש בחשמל? זוהי אנרגיה זמינה להפליא וחזקה מאד. זאת לא בדיחה, אז תענו לי אוקיי? תודה מראש.

nubis

New member
קצת אנלוגיות ../images/Emo13.gif

אם אתה מתחבר לשקע בבית עם מכשיר חשמלי בעל תו תקן הכול טוב ויפה. המכשיר עבר בדיקות שבהן ההתנגדות שלו היתה מתאימה למתח שאיליו הוא מתחבר ולכן אין סכנה שהוא יתחמם ויותח. אם תכניס את אותו מכשיר למתח אמריקאי ההתנגדות לא מספקת (יהיה זרם גדול מדי) ולכן הוא יותח ויווצר קצר. אם תחבר אותו לעמוד חשמל של 10000 וולט הוא יתפוצץ לך בפנים. אם אתה נוגע בלשון בבטריה אתה מרגיש עקצוץ אבל הזרם שעובר בך נמוך מכדאי לעשות נזק. אם אתה תכניס את היד לחשמל ההתנגדות של הגוף שלך היא נמוכה מאוד כלומר הזרם שיעבור בך עשוי לצלות אותך מבפנים. אם תתחבר למתח של 10000 וולט אתה תתפוצץ. אותו דבר בדיוק! עם אנרגיה מאגית, על המאג לעבוד בהתמדה על אישיותו על מנת שהמנגנונים האנרגטים שלו יתפתחו באופן טבעי. קודם עם בטריה אח"כ עם זרם ביתי ובסוף (עוד 20-40) שנה עם מתח של 10000 וולט. בגלל שהשאלה (אגב שאלה יפה) כל כך חשובה אני אתן אנלוגיה דומה, לא לקחת את זה מילולית
אם אתה מניף משקולת של 10 קילו הכול טוב ויפה. אם אתה מניף משקולת של 50 קילו הגב כבר בסכנה. אם אתה מנסה להניף משקולת של 200 קילו תדאג לביטוח רפואי מקיף וכסא גלגלים. נחזור לשאלה: למה לא להשתמש בחשמל? כי אתה גם הכבל וגם המכשיר ואין נתיכים ספר להחליף לך. בברכה אלמוג

ואם תשתמש

בזרם חלש? העיקר, טכנית זה יכול לעבוד? כי יש עוד המון מקורות אנרגיה זמינים.

העניין הוא,

האם האנרגיה שכאן מדובר עליה היא אנרגיה פיזית, או אנרגיה "רוחנית"-שלא ניתן למדוד אותה באמצעות מכשור מדעי, למשל.

nubis

New member
כן ולא

מדובר על אנרגיה במישור אחר שאיננה ניתנת למדידה פיזית, אך ניתן לרכז אנרגיה אתרית (הרמה הבאה לפני הפיזי) ליצירה של אפקטים פיזים כגון חום בהילינג. בברכה אלמוג

יצא לי לקרוא פעם מאמר,

על "אנרגיה אתרית" שטוען שהיא רק המצאה. תוכל להביא לי לינק או לכתוב איך מאייתים "אנרגיה אתרית" באנגלית, כדי שאוכל לחפש עוד מידע?

nubis

New member
יש כמה שמות

השם הנפוץ ביותר הוא צ'י מכיוון שהרפואה הסינית והאומנויות לחימה הסיניות (הרכות לפחות) מתבססות על השימוש בצ'י. בד"כ הכוונה בהקשר זה הוא לצ'י כפי שהוא מתבטא בגוף האנושי אך ניתן לדעתי גם למצוא התיחסויות כלליות. גם קי שהוא השם היפני לאתר או פארנה שהוא השם ההודי הם מפתחות חיפוש מתאימים. בברכה אלמוג

אה, הכל מתחבר עכשיו במוח...

צ'י, קי ושאר האלה עם י' בסוף הם אנרגיות אתריות... הסתדרו המון דברים אצלי בראש, תודה

......תגובה......

אתה יכול לצאת החוצה באמצע סופת רעמים כולך עטוף בנייר כסף , להתמלאות באנרגייה וכוח ונישגביות מאוד גדולה , אבל זה רק כוח פיזי....בשביל להשלים את עצמך לכמעט השיא<<>> (אין דבר כזה שיא, כל פעם קצת וקצת יותר) צריך גם הרבה פנימיות והקטע של הרוחניות , הרגיעה שמקבלים ממדיטציה או כל דבר אחר....

אפשר גם וגם

אבל טכנית למה שלא נשתמש בבטריות לחיזי עתידות (למרות שזה נשמע דפוק) כאשר אנחנו אחרי מדיטציה?

nubis

New member
מעשית

זה מה שעושה מדיטציה כמו ה Middle Pillar, או המסע אל הקריסטל. מדיטציה היא סביבת התפתחות מבוקרת שבא אתה אכן מתמקד בזרם המתאים לך ביותר (המתח המתאים לך) בשביל להתפתח הלאה. במאגיה תוך שימוש בנוסחאות כמו שמות עוצמה, ניתן לחרוג מהיכולת האישיות לכוון מסוכן. במדיטציה אפשר להגיע ל'מתחים' עצומים תוך שמירה על היציבות פנימית הפנימית הדרושה עם מיומנות מספיקה. להשתמש בבטריות לחיזוי עתידות אוכל PE אחר זה בדיוק מה שאתה מתרגל עכשיו בקורס. בברכה אלמוג

למעלה