למה צריך לחכות..?

k1235

New member
למה צריך לחכות..?

למה צריך לחכות שבועיים בין טסט לטסט? כאילו מזה נותן למשרד רישוי ?

B B A

New member
זה לא נותן להם , זה נותן לך

הזמן הזה מיועד לכך שתשפר את הנהיגה שלך ותעבוד על הקטעים הבעיתיים. הכישלון בטסט מעיד על כך שאתה לא מוכן עדיין לעלות על הכביש ואתה דורש עוד תרגול.

k1235

New member
אם ככה..

אם ככה אז שהיו נותךנים רק המלצה אבל לא מחייבים ככה .. גם ככה בין הטסט הראשון לשני לוקחים 2-3 שיעורים לא יותר אז למה לחכוןת שבועיים מה הטיפשות פה? אם אני לא מוכן אני יכשל גם בטסט הבא זה לא נראה לי הבעייה פה..

Daemonlior

New member
תתפלא לשמוע... אבל יש אנשים שמחכים

גם חודשיים בין טסט לטסט..

אני חיכיתי 3 וחצי חודשים ..

אבל לא ממש מבחירה , פשוט היה לי עומס (פסיכומטרי למשל ) ולא היה לי זמן , וחוצמזה שהיה חודש של חגים באמצע ובקושי היו טסטים אז.

B B A

New member
כל הקטע פה הוא לגרום לך לתרגל יותר

הכישלון העיד שאתה לא מוכן עדיין לקבל רישיון. החוק הזה חוקק כדי לגרום לך לקחת עוד שיעורים. הרעיון הוא שאתה זקוק לעוד שיעורים ולכן המדינה משהה את הבחינה המעשית לשבועיים.

green witch

New member
או שהכישלון בטסט קשור לטסטר

המפגר ימח שמו שאני צריכה לשלם עוד 413 ש"ח כי הוא לא יודע לבחון!!!

NewUser4

New member
בטח

הוא לא יודע לבחון, ואת כבר נהגת בעלת וותק ונסיון בבחינת מבחני נהיגה מעשיים, ויש לך את כל הזכות להגיד שהוא מפגר.

green witch

New member
תשמע המורה שלי היה איתי בטסט

ואמר בעצמו שהכשילו אותי ממש סתם. ולא אני לא נהגת בעלת וותק וכן הוא אידיוט שהוא מאיץ בי לנסוע כאשר משאית עצומה מסתירה לי את כל שדה הראיה והסיכויים שאם אני אסע אז אני אכנס באוטו שיצוץ לי משום מקום, גבוהים מאוד. ואפילו המורה שלי אמר שזה טסטר שלא יודע לבחון ושהוא אידיוט כי הוא רוצה לגרום לילדים למהר בכביש ולא להפעיל את השיכולים הנכונים...

אוראל1988

New member
אתה חי בסרט

בכל מקצוע יש אנשים שלא ראויים לעבוד בו, כולל את המקצוע ה'יוקרתי והמבוקש' של בוחן נהיגה. מעניין מה יש לך להגיד על ההוא שהציע רישיון בתמורה לסקס?.. גם זה מתוך מקצוענות וידע לבחון? אני תוהה...

8-AN

New member
גם אתה לא כלכך מחובר למציאות...

המורה לרוב, ינסה לעודד את התלמיד גם באמצעות שקרים לבנים(הטסטר אדיוט וכד', לא אומר שזה נכון, אבל זה קיים). עכשיו אתה, לאחר שעברת טסט, אני מקווה שפועל קצת יותר מהר ויותר בביטחון והחלטיות ושם לב כמה לאט היית עושה את הדברים בשיעורי הנהיגה הראשונים, לפחות. הטסטר, שמחליט אם להעלות נהג על הכביש, לא רוצה שיהיו עיכובים כאלו שיגרמו לחוסר סבלנות אצל נהגים אחרים שיגרום להם לעשות דברים מסוכנים, דורש מינימום זמן תגובה שיהיה סביר לנהג חדש גם אם הוא איטי מזמן ההחלטה והפעולה שמן הסתם יהיה מהיר יותר אצל נהג מנוסה יותר.

green witch

New member
הבנתי מה אתה אומר, אבל באמת ש

לא הייתה לי ברירה אחרת אלה לעצור.. אבל חלאס לטחון מים הטסט היה ועבר, עכשיו אני צריכה להשקיע את הכוחות שלי בטסט החדש שיבוא ולעבור אותו. לילה טוב לכולם.

אוראל1988

New member
אני בהחלט מחובר..מה איתך../images/Emo35.gif

ודיברתי בכלליות... יש בפורום מספר בוחנים שבטוחים שבענף הזה יש רק אנשים טהורים שעושים את עבודתם על הצד הטוב ביותר, וזה ממש לא נכון.

NewUser4

New member
אתה קורא דברים איך שאתה רוצה.

אף פעם לא נאמר שהאנשים הם טהורים וכו'. להפך, גם אם הבוחן הוא ישר וכד' גם הוא יכול לטעות, שכן זהו טבעו של האדם. אולם, לעולם לא נטען כי כל הבוחנים הם אנשים טהורים שעושים את עבודתם על הצד הטוב ביותר. אולם, תסכים איתי, כי הרוב המוחלט, של הבוחנים, עושים את עבודתם בצורה המקצועית הטובה ביותר, גם אם הם נחמדים או לא נחמדים או מסריחים או מה שאתה לא רוצה. את הצד המקצועי שלהם הם מבצעים כמו שצריך שכן זה המקצוע שלהם ובזה יש להם נסיון. כמובן, שלצערנו תמיד ישנו את אותו סרח, אותו חתול שחור, שמחלטר בעבודתו, ועושה שם רע למקצוע עקב כך. אולם, אלה הם מעטים, בדיוק כמו בכל מקצוע אחר. העניין הוא כזה. זוהי תופעה ידועה שתלמידי נהיגה שאינם עוברים מבחן מפילים את העניין על הבוחן ולא על עצמם כפי שצריך. כאשר נפתחת כמעט יום ביומו הודעה של "הטסטר חרא, הוא דפק אותי", הרי זה ברור שכאשר אין עניין יוצא דופן (ותאמין לי שאם קורה ארוע יוצא דופן יהיה פירוט רב יותר בהודעה מאשר "הטסטר חרא") התלמיד פשוט מעדיף להפיל את הכשלון על הבוחן ולחיות בדעים כי הוא נהג מצויין.

למעלה