למה ציניות?

m a m m

New member
למה ציניות?

דפדפתי בפורום זה וראיתי תגובות שקצת מכאיבות לי באופן אישי - למה חלקכם ( ואני בתקווה שאתם מבינים מי הוא החלק) בוחרים לענות בדרך צינית לאותם אנשים שבאמת רוצים להכיר,להתעניין.לספר - למה התגובות האלה? הציניות מנסיוני האישי לא מובנת לכל ולעיתים פוגעת ולא תמיד משיגה את המטרה . אומר כי את מיכא"ל אני מכירה והמיכאליות מייצגת דברים נפלאים ובונה גשרים אך לא עושה לי טוב (ושוב, באופן אישי ) שכותב פה יהודה ושמוליק ועונים להם בצורה לא נעימה ולא מתיישב אצלי עם כל האידאל של מיכ"אל.אפשר לכתוב לאדם זה או אחר בדרך נעימהיותר ולא להשמיץ " עציצים קטנים" וכו'. היופי באדם הוא לקבל את השונה גם עם הוא לא משכותך או מדרך מחשבתך, הניפלא שברוחנו לנצח את עצמנו - והכונה להתעלות על חולשותנו ולהכיל בכבוד את השונה וגם ללמוד מימנו. אהבה זה כל הסיפור .... וציניות מצננת לעיתים לבבות ומציבה גבולות לאנשים וסוגרת פיות לביישנים ועוד ועוד... תחשבו על זה.
בברכת בוקר טוב ויום ניפלא.

yossi iv

New member
ממאמ..ברוכה הבאה

זה פורום אינטרנט. למשל את .. אנחנו מכירים? הצגת את עצמך? לאף אדם מסתתר,אין אחריות על המילים שהוא זורק. מאחורי המילים עומדות כוונות ואם נכנס לכאן עובר אורח, לא מוכר, או טרול בשפת האינטרנט, שלעת עתה אתה מוגדר טרול, כי לא הזדהית ואינך מוכר, ושואל שאלות, הוא מושב כהלכה בכללי הנימוס הראויים. לגבי השרשור של יהודה, היתה ביקורת והתנשאות בדבריו ואנו ענינו בהשתעשעות ובגינוני לשון. לשאלותיו הרציניות, הוא קיבל תשובות רציניות. עכשיו בלי קשר.. תודה על הביקורת. מיכא"ל בונה גשרים.. האם תוכלי להרחיב לנו בבקשה על תובנותייך בנושא?

m a m m

New member
שלום שוב

טעות שלי - שכחתי שכמה חודשים טוביםהתנזרתי ממחשבי היקר דבר שהצריך ממני לכתוב שם חדש ובראשי שכבר אתם מכירים אותי. עד כאן הקדמה. שמי ירדן קליין ובעבר כתבתי בפורום זה ועוררתי מהומה קטנה ואתה יוסי איבגי טענת שאתה מכיר אותי - אז בכייף. לעיניינו: אני לא מסתתרת מאחורי מילים אני חושבת ומרגישה לא נעים בתוך ציניות בפורומים והסיבה נעוצה בכך שאדם וגם עם הוא טרול ( מהזן הכי מכוער ) יכול לשאול ולהביא דוגמאות מחייו ולספר הגיגים וכל שאלה בנושא שבו עוסק הפורום וגם עם הוא רק אורח לרגע וגם עם דבריו לא עולים בקנה אחד עם דיברי הפורום - דעתי , לקבל באהבה ובסבלנות ובסליחה מראש את הצד השני כי הוא לא תמיד יודע,מבין לאן ניכנס וכמיכאלים חובתנו האישית ( ושוב זו בהחלט רק דעתי האישית ) להכיל בתוכנו את השונה,האורח,המבקר,המתנשא ואפילו עם הוא אורח ציני - צריך לצאת מפורום זה בכבוד ולא בתחושה שהתבדחו,השתעשעו עליו,על מחשבותיו ( לא זה לא דרמה )באמת חבר'ה מיכא"ל מלמדת הרבה דברים ואהבה בין היתר אז תגישו אהבה ל"רשע" ויצמח משהו חדש וגם עם זה אורח מקרי וחד פעמי חשוב שידע מי זה מיכא"ל - ובכבוד. את הציניות וההשתעשיות אפשר בהחלט לעשות בין תושבי בית זה שמכירים את שפתכם . הגשרים שמיכא"ל בונה הם לא של מחוז מדיסון ( כי אז היה לי ממש קל לפרט עליהם) הגשרים ניבנים מעל עיר גדולה מלאה בפרטים פיצפונים שתוקעים אתה מלהתפתח ולפרוח....יצא לי יפה...הגשר הוא ביטוי שקפץ מהבטן אני עוד אחשוב על זה. במידה ועוד לא ניזכרת מי אני - כרגע אני משתתפת בקורס המנחים של מיכא"ל ממתינה לשלב ב' - והלמידה עוד רבה. אשמח מאוד ללחוץ ידך במידה ואתה בסביבה. יום טוב שבת שלום ירדן קליין

למעלה