למה צחקה מיכל...... למה צחקה מיכל לדויד???
M m i c h a l i New member 22/8/02 #2 אנא ערף? העולם מצחיק אז צוחקים...... מה שלומך אפרסק? מבטיחה לא לצחוק....
מ מדליקה אמיתית1 New member 22/8/02 #14 חחחחחחחח מיכלי למה צחקה מיכל? (מיכלי עם הנקודות????) חחחחחחח מדליקה
ל ליהי האחרת New member 22/8/02 #4 אמממממ........ שקלתי אם לתת לך את התשובה הארוכה עם הדברים הנכונים אלינו..... אבל בסוף החלטתי שאני לא יעשה לך חיים קלים... יש דברים ניסתרים אמרת?
אמממממ........ שקלתי אם לתת לך את התשובה הארוכה עם הדברים הנכונים אלינו..... אבל בסוף החלטתי שאני לא יעשה לך חיים קלים... יש דברים ניסתרים אמרת?
א אפרסק 28 New member 22/8/02 #5 אז ככה אני לא מכיר אותך לעומק רק מידי פעם בצאטים אז לא הבנתי את התשובה חחחחחחחח
ל ליהי האחרת New member 22/8/02 #6 אממממממממ........... המזל הוא שאחרים באמת לא מכירים אותך........ ולא מבינים את עומק התשובה..... חחחחחחחחחחחחחחחח
אממממממממ........... המזל הוא שאחרים באמת לא מכירים אותך........ ולא מבינים את עומק התשובה..... חחחחחחחחחחחחחחחח
M m i c h a l i New member 22/8/02 #13 רק.... אם אתה בא גם................. קיבלתי את המסר.... אני שמחה...