למה פעם ראשונה

Daemonlior

New member
הערה לגבי החוק החדש לגבי אפוד

עכשיו הבנתי שעל האפוד הזוהר להיות בתוך הרכב, ולא בתא מטען, וזאת למנוע מצב של יציאת הנהג מהרכב ללא האפוד במצב חרום.. לכן אל תשמרו את האפוד בתא מטען, סביר להניח ששוטרים יעשו חגיגה גם מזה.. * הודעה זאת באה לידע את אלו שלא ידעו (כמוני עד לפני כמה דקות), אנא חיסכו ממני תגובות מיותרות..

חזי147

New member
למה פעם ראשונה

שאני שומע על האפודים האלו? צריך לשים אותו עלי בזמן נסיעה או מה? למה אף פעם לא ראיתי אפודים כאלה אם כל מי שנסעתי? גם אפילו בפגז אין אחד כזה

NewUser4

New member
זוהי תקנה חדשה.

שעדיין לא בתוקף. היא תכנס לתוקף החל מה1 בינואר 2006. למה זאת פעם ראשונה שאתה שומע על זה אני לא יודע. אולם אני יכול להגיד לך כי זה פורסם בתקשורת בכל ערוצי הטלוויזיה, בכל העיתונים ובאינטרנט. בנוסף, כמעט בכל סופרמרקט תמצא ליד הקופה אפוד כזה ומתחתיו כתוב כי זה חובה החל מה1 בינואר. לגבי השאלה האם צריך לשים אותו עליך בזמן נסיעה. התשובה היא לא. על האפוד להיות איתך בתא הנהג ברכב, ובמקרה שאתה צריך לצאת מהרכב בזמן תקלה תלבש אותו. למה אף פעם לא ראית אפודים כאלה עם כל מי שנסעת? אולי כי עדיין אין ברשותם מכיוון שעדיין זה לא חובה. אולי מכיוון שהם לא מתכוונים גם לקנות אחד, אולי לא ראית אותו, כי האפוד מתקפל בקלות ותופס מעט נפח. אם כשאתה אומר "פגז" אתה מתכוון לתא המטען (בגאז') אז רק שתדע, שהחוק מציין כי על האפוד להיות בתא הנהג ולא בתא המטען. זאת עפ"י הודעת הדובר. את לשון החוק אחפש ואעלה כאן בקרוב.

שאלה על האפוד, ../images/Emo110.gif

אני רואה אותו תלוי להרבה אנשים על מושב הנהג... זו חובה? או שאפשר לקפל אותו בתוך שקית ולשים ליד הרגליים של המושב ליד הנהג, או במושב האחורי?

be_roo

New member
לא חובה. ורוב האנשים ששמים אפוד

על משענת המושב הם מתנדבי ואנשי משטרה שחושבים שהאפודה המשטרתית עושה רושם על מישהו ואולי אף יצליחו להתחמק ככה מדו"ח :-\

MrJacKasS

New member
שאלה

במקרה של תקלה בשעות היום, יש צורך ללבוש את האפוד?

למעלה