למה פירסינג ?

../images/Emo3.gif ~מסתפקת~

בתגובה מעליך

הסיבות שלי

אממ אני לא יכולה לדבר בשם אנשים אחרים אבל לי יש כמה פירסינגים ואני עשיתי אותם בגלל כמה סיבות: 1.לדעתי זה נורא יפה.. יש מקומות ויש מקומות 2.האנדרנלין!!!! יום טוב :) ברל'ה

lony21

New member
אני מתכוון לעשות

בגבה... אני לא מאלה שחולים על פירסינג, ומחוררים את כל הפנים אבל למה אני רוצה לעשות אותו? על זה דיברתי עם אמא שלי... היא שאלה אותי מה זה יתן לי... מה היא ציפתה שאני אגיד "מיליונים של כסף וכוסיות רודפות אחרי ברחוב"? הקטע של לעשות את זה, זה כאילו אתה הולך ועושה ואח"כ זאת הרגשה ממש ממש טובה שעשית משהו שבאמת באמת רצית למרוד אני לא מתכוון כי ביקשתי רשות מההורים (בסוף הם נשברו) ואני גם לא מאלה שרוצים שכולם יסתכלו עליהם, זה בשבילי ואני אוהב להרגיש שונה ולא להיות בדיוק כמו כולם... אז אני מנסה כמה שיותר להיות "ייחודי"

Yildiz Star

New member
יוני תודה על הכנות

יש לי שאלה....אחרי שתעשה פירסינג בגבה איך יראו אותך חברים שלך לדעתך ? ואיך אתה תראה את עצמך ?

lony21

New member
אממ

חברים שלי דווקא תומכים ואומרים שיהיה יפה וכדאי לי ואני עושה עם עוד שני חברים... איך אני אראה? א. לדעתי זה מאוד יפה אז אני אהנה ממנו ב. אני אהיה מרוצה שעשיתי אותו וקוראים לי לוני לא יוני

חוצפאי

New member
אהמ

אף פעם לא התחברתי לפירסינג [אהמ פיסטינג אהמ
] וקעקועים, גם לא כשחברים שלי עשו. היחיד שהוא לא ה"סטנדרטיים" באזניים היה עגיל בגבה, שאיכשהו עוד מאז התיכון תפס אותי ממש חזק. אז אף פעם לא היה לי אומץ לעשות, ואח"כ בצבא לא היתה לי האפשרות, וכשהשתחררתי - אחרי שנשארתי רווק עזוב ובודד - הפנקתי את עצמי בעגיל. פשוט כי זה יפה, פשוט כי רציתי נורא עוד הרבה לפני שילדים בני 12 חשבו שזה מאאאאגניב. אין בזה שום מרידה (אני פאקן בנאדם בן 21, עובד, למה שאמרוד?
), אין פה שום מסר, פשוט אסתטיקה. ואכן, מאז שעשיתי, אני פשוט נהנה יותר להסתכל על עצמי במראה. ככה פשוט.

red mosquito

New member
לפי דעתי...

יש כאלה , שעושים בשביל להיות מיוחדים ושונים יש כאלה , שעושים בשביל לא להיות שונים יש כאלה , שעושים כי זה באופנה ויש כאלה, שעושים כי זה יפה לדעתם...

Fearless Cherry

New member
...

אומנות ויופי, למרות שבארץ לא ראיתי יצירות מופת של ממש :/ אישית, שני הפירסינגים שיש לי כרגע הם סימליים.

למעלה