למה עצובה הנסיכה...(-:

מתוקית.

New member
למה עצובה הנסיכה...(-:

קחי חיוך שמש ... הקשיבי...אני פורטת לך יום קסום בגיטרה... הריחי את הפרחים ששתלי במיוחד בשבילך בגינה...של הפורום... תני חיוך נסיכה ... אם כולם כל כך אוהבים אותך כמו שראיתי זה בטח גם מגיע לך... אינני מכירה אותך עדיין.. אך תמיד מוכנה לשלוח חיוך וחיבוקי ... יום קסם מלא חיוכים ממתוקית(-: אה ונעים לי מאוד

דיווויד

New member
היא באמת אהובה ונאהבת על-ידי כולם

נסיכה אמיתית של הפורום, את מכירה את הסיפור על הנסיכה שהדמעות שלה הפכו ליהלומים, זאת היא.

שרית.

New member
מתוקית את מתוקה אמיתית !!!

הרבה תודה מתוקה מרגישה הרבה יותר טוב . מתוקה את שרית ...

אז ניפתרה התעלומה שלי .

שרית היא הנסיכה העצובה . ואני חשבתי שמתוקית היא הנסיכה המתוקה . טוב , לכל הנסיכות אי שם , ברכה של קרן שמש מתוקה עננים סגולים מאושר . פרחים ירוקים ואדומים ובשלל צבעים . אושר עושר ובריאות . חיים טובים . עד עצם היום הזה . ממני , פטריה סגולה .

שרית.. ..

New member
היי פטריה אני כבר לא עצובה

אני נסיכה מאושרת לילה טוב פטריה שרית...

הנסיכה המתוקה

למתוקית הנסיכה שלום רב , יש שמש יש עננים . יש פרחים וירטואליים בפורום . את מחייכת בלי שום סיבה . כולם אוהבים אותך . מגיע לך . כולם כבר מכירים אותך נסיכה יפה . קבלי חיוך וחיבוק . היום היה קסום במיוחד בשבילך ובשבילי . הלילה ירד כבר . הארץ חשוכה עכשיו . שיהיה לך לילה טוב . ובכל אשר תפני יהיה לך רק טוב . אני תמיד אחשוב עלייך . להתראות , ממני , פטריה סגולה .

מתוקית.

New member
פטריה סגולה.....(-:

היש כאן עוד מתוקית...והיא נסיכה.. ספר עוד קצת על סוכרזית...ואשוב בשמחה.. כי יש לי ים... ויש שמיים... ופרחים צבעוניים.. אך אני אישה פשוטה... כזו עם חיוכים... לחם ומים... ונעליים עם שרוכים... (-: לילה קסום גם לך גם אם הכוונה לא אליי ואם יש נסיכה... היא ודאי אותך מעריצה... לילה קסום ... מתוקית אישה פשוטה...

מתוקית הנסיכה

גם את נסיכתי . מוקדש לכל הנסיכות אי שם . הלוואי שהיתה לי נסיכה שמעריצה אותי . גם אני איש פשוט , אוכל עכשיו פיתה עם גבינה לבנה . מספר על סוכרזית , האם תשובי אלי עכשיו ? למתוקית הנסיכה .

מתוקית.

New member
פטריה.... (-:

עדיין לא אדע... מי ....אתה... אך בטוחה ש...לך... הנסיכה אי שם מחכה... לי כבר יש אהוב.. והוא מאוד אהוד... ערב קסם וסליחה... אך אם רוצה חיבוק... הנה הוא בשבילך(-: ערב קסם...

למעלה