למה נשים משקרות לעצמן??

kouga wolf

New member
למה נשים משקרות לעצמן??

לחלק אולי זה ישמע קיצוני אך חיי הם הוכחה לכך, בנות תמיד טוענות שהן רוצות בחור רגיש המתחשב רומנטיקן וכו`. אז למה כשיש אחד כזה הן מקטלגות אותו כידיד וזהו או משחקות בו? למה הן אומרות לידיד הזה תמיד שהלוואי ויהיה להן מישהו כמוהו ושמי שתהיה איתו תהיה בת מזל אבל הן לא מוכנות להיות אותן ``בנות מזל`` זה נותן הרגשה שמשקרים לך קיצר בנות רק אומרות שהן רוצות בחור רגיש וכדו` והן תמיד נמשכות לבחור המאצ`ו השוביניסט. ודרך אגב ההיסטוריה הכואבת שלי עם בנות גרמה לי להפסיק להאמין באהבה.

חבל שככה אתה בוחר.

אבל אם כך אתה בוחר להאמין, אני בהחלט מאמינה שזה כל מה שנתקלת בו, ולצערי אתה תמשיך להתקל רק בזה. פשוט מעצם המחשבה שאין משהו אחר...

ס א ט י ן

New member
כי הן לא נמשכות אליו.

אהבה לא מתחילה ונגמרת רק ב"בחור רומנטיקן ורגיש". יש עוד דברים באמצע.

FLUORITE

New member
תמשיך להאמין באהבת אמת , היא נמצאת בשבילך

היי לא כל הבנות מחפשות את הגברים המגעילים , אני לא שיחקתי עם בעלי ורציתי אותו מהשניה שראיתי אותו אז יש עוד הרבה כמוני פשוט לא פגשת את הנכונה שלך עדיי ן בהצלחה

oferyosi

New member
אני אסביר בפשטות

הן רוצות גבר רגיש מתחשב רומנטיקן הן חולמות על הפוליטקאי התחמן והמניאק זה ההבדל (בנות בלי מכות - זו כמובן הכללה גסה ...אבל בעיקרון..זה נכון
)

Reddit

New member
מעדיפה ש

יהיה פשוט ותמים וטוב לב.. (אבל לא טיפש!) ממש לא תחמן ולא פוליטיקאי. וזה בא טוב עם רגישות ורומנטיקה :) אז לא מסכימה גם איתך.

oferyosi

New member
מעדיפה= רוצה

השאלה ,ככה בינינו , על מה את חולמת ????
ושוב אומר שאמרתי שזו הכללה גסה

Reddit

New member
נכון, רוצה

טיפוס של בית, חנן כזה. לא מאצ'ו, לא גברי יותר מדי, לא מנופח שרירים. שישב איתי לצידי מול המסך זה יספיק לי :) אצלי זה השתנה האמת עם השנים, כשהייתי ילדונת נמשכתי משום מה לרעים ולמאצ'ואים, שעשו לי די הרבה רע בסה"כ, אך עם הזמן כשהכרתי את הצד השני, זה שמאד דומה לי.. הבנתי כמה טעיתי ומה אני בדיוק מחפשת.

neta1979

New member
זה לא בדיוק נכון

אני אעשה הכללה לבחורות שכמותי: אנחנו רוצות את הגבר-גבר, עד כאן טוב. אבל אנחנו רוצות אותו רומנטיקן. חזק ושוביניסט - אבל לא נותן לך לעשות שום דבר לבד. שרמנטי, אבל לא שקרן. רגיש - אבל חיה רעה במיטה
אנחנו רוצות ניגודים, זו הבעיה שלנו. ובחוץ נמצאים הבאים: 1. המניאקים 2. הרגישים 3. המניאקים הרגישים מס' 1 עושה הכי הרבה כאב לב, ומס' 2 הופך להיות הידיד הכי טוב שלנו. אנחנו, לדעתי, אוהבות הכי הרבה את מס' 3. כי יש לו מבט ממזרי בעיניים, אבל את יודעת שהוא בחיים לא יפגע בך כי הוא ילד טוב. לך כנראה נמאס להיות מס' 2, ואתה מאמין שכולן רוצות את מס' 1. זה נכון שזה נראה כאילו אנחנו רוצות את מס' 1, אבל זה רק בגלל שאנחנו נמשכות למאפיינים הלגיטימיים של המניאק, ומקוות שיש בו את המאפיינים של הרגיש. מס' 1 מפיל אותנו בפח בכל פעם מחדש. אנחנו מחפשות את מספר 3! אני חושבת שניגודים נמצאים יחד אצל הרבה גברים (ואנשים בכללי), אבל רק מעטים מהם נותנים לעצמם לצאת החוצה ולהיות המניאק הרגיש. אני בטוחה שיש בך את זה
* כמובן שיש בנות שאוהבות רגיש בלי מניאק ו/או מניאק בלי רגיש - אך הן די נדירות.

SabbabiT

New member
את כל-כך צודקת...אבל אני ניתקלתי במספרי 4-

הרגישים המניאקים, מה דעתך? אחרי 12 שנות נישואין וכמובן גירושין (תודה לאל ולאקס על ילדיי המדהימים) לאחד כזה ועוד 2 חברים כאלו, הארת את עיניי!!! הולכת לחפש את המניאק הרגיש! מישהו מכיר מספר 3 גרוש ופנוי? או ש"כל המצוי לא רצוי, כל הרצוי לא מצוי, וכל הרצוי מצוי נשוי?! אשמח לתגובות.

neta1979

New member
הרגישים המניאקים - איך שכחתי מהם?...

את בטח מתכוונת לאלו שתמיד היו רגישים, ואז איזה משברון גרם להם לחשוב שבלונדינים עושים יותר חיים, ואח"כ לנו הם עושים את המוות. הם אכן הכי גרועים שיש. הם עולים על מס' 1, כי לפחות ממס'1 ציפינו לזה, היו לנו סימנים מקדימים. מה שביטחון עצמי נמוך עושה לבנאדם, גוואעלד! שיהיה המון בהצלחה ולוואי ותפגשי במספרי 3
ולכל מספרי 4 הקיימים והפוטנציאליים - צאו מזה.

SabbabiT

New member
חחח קלעת בול... אין לי שמץ אם זה קרה להם

בעיקבות משברון, דווקא קיבלתי מהם את הרושם שזה משהו דיי מולד, לגלגל את עיניי העגל שלהם לשחק לך אותה עדינים, רגישים, נוגים ואפילו לפעמים מסכנים, וכל זה גורם לנו הבנות, לא לכולן כמובן, לרחם ולרצות להיות "אמא תרזה" שמחבקת ומגוננת על ה"גוזל" שלה, רק שאז אנחנו רואות שה"גוזל" הוא גוזל של מפלצת... את הזן הזה (מספרי 4) צריך להכחיד!!!

neta1979

New member
מכירה אותו מכירה אותו מכירה אותו

(מישהו יודע מתי יוני בלוך מופיע בזמן הקרוב?..) גוזל של מפלצת.. הרגת אותי מצחוק! חחחח מה שעצוב זה שזה כל כך נכון. ימוגר גם מס' 4!!!!

oferyosi

New member
אני יותר מס' 4

שאותו לא כללת ואני אכניס לרשימה 4. האדיש
האמת שנראה לי שיוצא מהבן אדם כל פעם משהו אחר שהוא תלוי גם קצת באינטראקצייה עם הצד השני.. שוב לא שנמר יהפוך חברבורותיו (איזה משפט הא??
) , זאת אומרת אני מניאק אמיתי לא נראה לי שאהיה , למרות שפוטנציאלית כנראה כל אחד יכול להיות כזה, אבל בהחלט אני רואה שיוצאים דברים שונים עם בחורות שונות... וחלק מזה תלוי במידת הרגשות שלי כלפי אותן בחורות..

neta1979

New member
מסכימה

אנשים שונים מוציאים מאיתנו דברים שונים, זה נכון. אבל למניאקים אמיתיים אין מצפון - זה ההבדל. ימוגר מס' 1!!

Reddit

New member
אני מספר 2

שום מניאק משום סוג לא יחזיק אצלי מעמד :)

ס א ט י ן

New member
אנחנו רוצות מישהו שישרה עלינו ביטחון.

מישהו חזק ואמיץ. לא רק רומנטיקן ורגיש. מה טוב ברומנטיקן ורגיש אם הוא חלשלוש וסמרטוט?... כן, הוא צריך להיות רומנטיקן, הוא צריך להיות נאמן- אבל הוא גם צריך להיות עם ביטחון. מישהו שיגרום לנו להרגיש בטוחות איתו. הוא לא צריך להיות תחמן ומניאק. טוב, אולי קצת תחמן:)

Reddit

New member
ממש לא מסכימה איתך

הן רוצות אותו רגיש, ורומנטיקן, שיהיה חבר טוב. אם הן מקטלגות בן אדם כידיד זה אומר שמשהו נוסף אחר שם חסר - אולי משיכה פיזית, או איזה משהו ספציפי אחר.. אין זה סותר את מה שכתבתי קודם.

למעלה