למה נשאר שם הקובץ?

פיטנגו4

New member
למה נשאר שם הקובץ?

לפני זמן מה צרפתי קובץ PDF מהמחשב שלי להודעה בפורומים של תפוז. היום עשיתי חיפוש מקרי בגוגל, וגיליתי שנשמרה בתפוז כל הכתובת של הקובץ במחשב שלי, כולל שם הספריה בדיסק שלי.... איך זה יכול להיות??? זה חסוי , כי מכיל שם לקוח שאותו לא הייתי רוצה לפרסם. האם כדי להעלים את זה יש לבקש ממנהל הפורום למחוק את הקובץ? אשמח לתגובה ולהוראות מה לעשות כדי למחוק את הURL המקומי שלי מתפוז. תודה מראש

פיטנגו4

New member
עכשיו גיליתי

שזה נשמר ב TITLE של ה PDF. אז מה עושים כדי להסיר אותו? השרשור מלפני שבועיים, וזו ההודעה הראשונה בשרשור. האם עלי לבקש ממנהל הפורום למחוק את השרשור הזה? או שיש פתרון אחר?

Witchcrafts

New member
אין צורך להסיר את השרשור כולו.

כשמדובר בקבצים ובקישורים נלווים להודעה, ניתן להסיר רק אותם. פנה למנהל הפורום ובקש שימחק רק את הקובץ שצירפת.

פיטנגו4

New member
מדובר בהודעה ותיקה

מלפני 3 שבועות. האם המנהל יכול למחוק את כל ההודעה בעצמו?

Witchcrafts

New member
לא הבנתי.

הבעיה היא רק בקובץ או בהודעה כולה? שוב, ניתן להסיר קובץ מצורף בלי להסיר את ההודעה עצמה (ובעקבותיה את השרשור כולו). אם השרשור עדיין נמצא בעמודים הפעילים של הפורום, מנהלי הפורום המדובר יוכלו להסיר את הקובץ בעצמם דרך אדמין הניהול. אחרת, אם השרשור כבר עבר לארכיון, יש לפנות לביג בוסים ולבקש מהם. לכן, זה לא תלוי בכמה זמן ההודעה כבר מונחת, אלא ברמת הפעילות של הפורום (פורום מאוד פעיל ידחוק שרשורים מהר יותר לארכיון, לעומת פורום שנפתחים בו בקושי שלושה שרשורים בשבוע).

למעלה