חחחחחחח קרוע
ר רקדן New member 28/10/02 #18 מייקי ... זה באמת לא לעיניין מבין אותך אך לא מסכים איתך ודי לחכימה ברמיזה יום טוב ידידי
א אולי מספיק New member 28/10/02 #20 הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו ואיך מוגדרת חלופת ההודעות על גבי הפורום, שהיתה לך בזמנו עם דרדסית וטאקילה?
הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו ואיך מוגדרת חלופת ההודעות על גבי הפורום, שהיתה לך בזמנו עם דרדסית וטאקילה?
ר רקדן New member 28/10/02 #23 אולי מספיק.. בדרך כלל איני נוהג לענות לניקים מחרחרי ריב ומדון אבל אענה לך בכל זאת נכון גם אני נהגתי כך אבל בשונה ממך למדתי מזה . יחי ההבדל הקטן
אולי מספיק.. בדרך כלל איני נוהג לענות לניקים מחרחרי ריב ומדון אבל אענה לך בכל זאת נכון גם אני נהגתי כך אבל בשונה ממך למדתי מזה . יחי ההבדל הקטן
פ פשוט אישה** New member 28/10/02 #25 ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifכי בא לי......
א אודי האחד New member 28/10/02 #26 חיסול חשבונות? מי נגד מי? למה ומדוע? אנחנו כאן כדי להעביר את הזמן ולא כדי להתווכח ולריב. לתשומת ליבכם. אודי
חיסול חשבונות? מי נגד מי? למה ומדוע? אנחנו כאן כדי להעביר את הזמן ולא כדי להתווכח ולריב. לתשומת ליבכם. אודי