למה "נפל" הבצק???
שלום, הכנתי בצק פריך לפאי אגוזים לפי המתכון של קונדיטורית שמו. אבל... בזמן האפיה (רק הבצק בלי המילוי) - נפלו השוליים של הפאי, ובמקום פאי יפה למילוי התקבלה פלטה שטוחה עם קצוות שמנמנים. למה? מה עשיתי אל בסדר? המתכון לבצק: 200 גר חמאה 200 גר סוכר 2 ביצים 1 כפית תמצית וניל גרירת לימון 400 גר קמח תודה!
שלום, הכנתי בצק פריך לפאי אגוזים לפי המתכון של קונדיטורית שמו. אבל... בזמן האפיה (רק הבצק בלי המילוי) - נפלו השוליים של הפאי, ובמקום פאי יפה למילוי התקבלה פלטה שטוחה עם קצוות שמנמנים. למה? מה עשיתי אל בסדר? המתכון לבצק: 200 גר חמאה 200 גר סוכר 2 ביצים 1 כפית תמצית וניל גרירת לימון 400 גר קמח תודה!