למה נמחק השרשור?

למה נמחק השרשור?

כתבתי תגובות חכמות, דברים שלא גולשים מהמסגרת הצנועה של הפורום ובכל זאת זה נמחק. בושה וחרפה.

אלי ו.

New member
מה דעתך לשלוח מסר למנהל הפורום?

ולא לנהל את הדיון הזה ע"ג הפורום?

mgb

New member
מהמר יקר!

בס"ד אינני יודע את גילך אבל בכל מקרה ניסוח בוטה כזה למנהל שהוא אדם מבוגר תלמיד חכם לא במקום וגובל בחוצפה! אני מציע לך שמייד תפרסם הודעה בקשת סליחה! "לא חרבה ירושלים אלא מפני שביזו בה תלמידי חכמים"!! כל טוב

כתבתי תגובות חכמות באשכול שנמחק

כתבתי אפילו הודעה שהופנתה אליך לאור מה שכתבת באותו שרשור וגם זה הלך. אני נותן כבוד לא רק ל-"תלמידי חכמים" אלא גם לזבלנים ולאינסטלטורים ולעובדי עיירה. מה בדיוק כתבתי שלא היה במקום? "בושה וחרפה" , כן זאת בושה וחרפה שמנהל מנצל את יכולותיו למחיקת אשכולות שלא כצורך. אני יכול לבקש סליחה רק ממך על זה שלא אענה לבקשתך ואבקש ממנהל הפורום, סליחה. אם כבר, שהוא יבקש סליחה על מחיקת השרשור או לפחות שיציין סיבה מנומקת מדוע נהג כך.

mgb

New member
הבט ידידי!

בס"ד אתה מכיר אותי ואני אותך כבר מס' חודשים, נכון? ובכל זאת אם אני אומר לך שהגזמת.. תן קרדיט! תבין אם אולי שכחת.. המנהל הינו רב, תלמיד חכם..ומנהל הפורום! מנהל פורום כמוני למשל, ייזם את הקמת הפורום. הוא האחראי הבלעדי לקיום הפורום ובנוסף לתקנון הכתיבה ב"תפוז" הוא רשאי לקבוע עבור הפורום כללים וכל מי שעושה שימוש בפורום חייב לקבל על עצמו את הכללים האלה! הפורום אכן ציבורי, נועד לשרת את הציבור, מסגרת וכללים בכל מקרה יש לקבוע על מנת להסדיר את מהלכו התקין של הפורום. מסתבר מאוד שיש כאלה שאולי כלל זה או אחר לא מתאים להם, אבל זה המצב בכל מסגרת, הרי אתה לא מצפה ש"איש הישר בעניו יעשה"?.. שיקולי מנהל אינן ניתנים תמיד להסברים מעבר לכך שהוא אינו חייב לפרט לכל אחד למה ומדוע! גם לי שזכיתי לקירוב מצידו ומינה אותי כעוזר ואנחנו משוחחים הרבה אינני מבקש ואינני מצפה ממנו להסברים על צעד כזה או אחר.. אז קח לך פרופורציה ממי אתה מבקש סליחה ואם הדבר ראוי! מאידך, חשוב וקבל את הצעתי לבקש מהמנהל סליחה! בברכה מגב

לא מבין מה הרקע הכללי שנתת לפורום

כרגע, רלוונטי לדיון. נמחקו הודעות צנועות ברוח הפורום. אין על מה להתנצל. המנהל לדעתי פשוט חשב שזה יגלוס לפסים לא ראויים לכן החליט למחוק. תהיה הסיבה אשר תהיה, אני מתנצל אם הייתי מתלהם קצת, בכל מקרה, דעתי נשארה כשהייתה, ההודעות לא היו אמורות להימחק. ערב טוב.

למעלה