למה נמחקה לכם ההודעה? ...

Ncoder

New member
למה נמחקה לכם ההודעה? ...

וובכן קודם כל בתור מנהלי פורום יש לנו זכות מלאה למחוק לכם הודעות מבלי ליידע אתכם. בדר"כ אנחנו מוחקים הודעות מטעות, הודעות שלא קשורות לנושא הפורום, והודעות סתם (הודעות שלא עוזרות בכלל לנושא הפורום ו\או לשרשור ספיציפי). מקווה שהכל מובן, בקשות והבהרות נוספות ניתן לשלוח למנהלי הפורום בפרטי, אין צורך להגיב על ההודעה.

Gad P

New member
אני מתאר לעצמי

שההודעה נמחקה זו ההודעה שלי. בכל זאת, ראיתי לא מעט אנשים ששואלים את אותה שאלה, רק לא על אותו סרט ספציפי. שיהיה...אני אמשיך אחרי מסע החיפושים שלי. תודה.

Ncoder

New member
לא רק ההודעה שלך נמחקה ...

ההודעה שלך נמחקה כי רשמת בה בין השאר את השם של הסרט המלא עם כל המידע וזה נוגד את כללי הפורום. 3. חל איסור על העלאת תכנים הקשורים לפירטיות, הגבול ממש דק בנושא זה, אין לציין או לרמוז בהודעות על שם של סרט מסויים שהורדתם (סרט בעל זכויות יוצרים) והאמצעי להורדתו. אין לרשום "הורדתי את הסרט ***** מקאזה והוא לא עובד לי טוב" או לצרף תמונת מסך המציגה את שם הסרט עם או בלי האמצעי להורדתו - הודעות כגון אלה יימחקו ומי שימשיך לעשות זאת בכוונה פשוט יורחק מהפורום לפרק זמן שייקבע ע"י מנהלי הפורום. מסע? אין לך הרבה איפה ללכת, גש ל-www.subcenter.co.il או www.subs.co.il, אם אין שם את הכתובית שלך אז אין באף מקום.

למעלה