למה נינט לא מגיע

למה נינט לא מגיע

לתושבי הצפון , דווקא מכולם כויותי שהיא תיסע איזה באסה , לא מתאים לי להתאכזב מדברים כאלה כול אדם שיעשה מה שהוא רוצה אבל זה פתאום כן מאכזב אותי לא יודעת להסביר למה

lahav100

New member
היא בטח תלך ואם לא אז זה כי אין לה

זמן, ואת יודעת, טיים איז מוני, הא? היא עובדת כמו סוסה! אבל אני בטוח שהיא תסע..

doron 7

New member
בסדא טיים איז מאני...אבל...

היא יכלה להפסיד יום הקלטות בשביל לנסוע לשם...כמו שכל כוכבי השיר שלנו נסעו,ועוד מלא סלבריטיז...אז אני דווקא באמת ציפיתי ממנה יותר מכל אחד אחר...אבל יכול להיות שהיא תעשה את זה בימים הקרובים...

MagnoMale

New member
אני בנתיים , לא ראיתי..

לא ראיתי סלב שמבקש להתפלל פרק בתהילים בשביל הצפון, לא ראיתי סלב שמזכיר בהשקה של הסינגל שלו את תושבי הצפון. כן, זה מעצבן שאנשים מסתכלים על הצד שלא תמיד אפשר לבצע מסיבות שונות. תסתכלו על הכוס המלאה, ולא על החצי.

doron 7

New member
מה מצחיק?!

אני עדיין חושב שאפילו שהיא אמרה את הדברים האלו...היא צריכה לעשות מאמץ טיפלה קטן בשביל לנסוע לשם...אפילו אם זה ייקח לה קצת זמן ו"כסף" כמו שאתה אומר... היא הבנאדם שהכי הייתי מצפה ממנו לנסוע לשם...

../images/Emo45.gif

תמיד הם חייבים להסכל על הצד השלישי של זה מאשר על הצד החיובי של זה כמו מה שאמרת
כאילו על זה שהיא שלחה SMSים והכול

נועה 484

New member
היא צודקת

מאיפה לכם לדעת אם היא תבוא לצפון או לא????? ומאיזה סיבות. קל לשפוט ולהגיד סתם דברים.

יש דברים יותר חשובים מכסף

וניראה לי שדווקא נינט יודעת את זה , אני מקווה שלא יהיו ימים קרובים כאלה, חבל שהיא לא נסעה כי דווקא היא יכולה ממש לעודד

lahav100

New member
ברור שיש דברים יותר חשובים, אבל היא

בתקופה מאוד קריטית, ואולי ביום אחד היא יכולה להפסיד הרבה ולא רק כסף. בסוף בטח נינט ויודה יהיו... אני מקווה כי אני מהצפון...

ג ב ש ו ש

New member
היא דווקא מתכננת ללכת!!!../images/Emo88.gif

היא ויהודה אמרו את זה
יש מצב שבתחילת השבוע בע"ה היא תסע לשם...

WORLRL

New member
../images/Emo42.gifהיא כן הלכה...

היה כתוב אפילו בעיתון..

למה היא צריכה ללכת ולסכן את חייה../images/Emo35.gif

ולמה את אומרת: "דווקא היא"? היא אדם רגיל וזכותה לפחד ולא לנסוע

למעלה