למה נגמרו הלימודים?

m i c h a l i

New member
למה נגמרו הלימודים?

אמא אני עצובה היום... מה קרה? ספרי לי, אולי אני יכולה לעזור? לא אמא את לא יכולה
מה קרה??? ( אצלי בראש הגלגלים מסתובבים... אולי שוב בגלל אבא שלה) אחרי רבע שעה של שיכנועים: למה נגמרו הלימודים???? לא רוצה חופש אני רוצה ללכת לבי"ס
אבל יש לך כל כך הרבה פעילויות בקייטנה ( מנסה להלהיב אותה חחח) ואחרי התעודה שקיבלה היום וניפחה אותי מגאווה אני גם מבינה למה.... ללמוד ולאהוב את זה ככה זה אצלה הצימאון הבלתי נלאה שלה לידע , ללמוד, לדעת שמחה שיש בה את האהבה הזו שתהיה לכולנו חופשה נעימה והיזהרו בדרכים בעיקר כנהגים

זה גם מה שאני שואלת

מהבוקר טלפונים, מהבוקר ויכוחים, עוד כשאני בדרך לעבודה.... כן חברים,לא חברים כן ים, לא ים יש שביתת מצילים, הם קיבלו צו מניעה (מאיפה השליטה הזו בחומר?) כן סרט לא סרט איפ. לאן נעלמו לי השנים....מתגעגעת לתקופה שהייתי מחכה עם הפשושים להסעה של הקייטנה ויודעת שיש לי אח"כ 5 שעות שקט. ואנחנו רק בהתחלה

blonda3

New member
מסיבת סיום בגן

היתה לנו היום הגננת יוצאת לחופשה אבל הילדים נשארים כי זה מעון אבל הבת שלי כבר הודיעה לי שהיא רוצה ללכת לגן של החברה שלה... כי לא רוצה להפרד ממנה טוב, אני יודעת שכבר סיפרתי לכם.... חוץ מזה קשה לה מאד מבחינה רגשית היא לא ראתה את אבא שלה משהו כמו חודש וחצי וגם לפני כן היה איזה נתק.... קשה לי שקשה לה היא מתגעגעת לאבא שלה..... וזה עושה לי עצוב אבל הוא-הוא הרי הבטיח לי נקמה.... אז למה אני בכלל מצפה???

m i c h a l i

New member
../images/Emo24.gif

אין לי תשובות בשבילך... וגם לא פיתרון ממש.... אנחנו באותה סירה אני רק יכולה לומר שהזמן בהחלט עושה את שלו אז הכי טוב זה לא לצפות, לא לחכות, פשוט לחיות. בלעדיו.
לקטנה

blonda3

New member
בבוקר בדרך לגן../images/Emo66.gif

היא שוב אמרה לי אמא, אני מתגעגעת לאבא אני רוצה שהוא יבוא שוב לקחת אותי מהגן זאת פעם שנייה שהיא מבקשת ממני.... בפעם הקודמת נתתי לה תשובה מתחמקת.... הפעם החלטתי לנסות לקשר ביניהם.... חייגתי מהמכונית,מהפלפון, דיבורית... הוא ענה, בקושי שמע אותה....בסוף הבין שזאת היא, נשמע ששמח, אמר לה בוקר טובבבבבב..... ואז אמר שהוא לא יכול לדבר (בעבודה)ביקש שהיא תתקשר אליו בעוד כמה דקות ואז-בדיוק הגענו לגן ובזה זה הסתיים. היא לא רצתה להתקשר שוב... הבינה.... ראתה את חבריה מהגן... ושכחה אותו... עד לפעם הבאה. החלטתי-לאפשרלה לדבר איתו במידה והוא ירצה ובמידה ולא-שיילך..... אני לבינתיים-לא רוצה בקשר איתו כי אם היה לו חשוב-הוא היה מוצא את הדרך לפגוש אותה. אבל הוא כנראה-לא רוצה. מה אצלך מיכלי? אותו הסיפור?

הבת שלייייי דווקה שמחה

אע"פ שתעודה ושל כולם פתחו לי את זנב הטווס שלי הם שמחים שהם יוצאים לחופש הבן שלי כמובן יכול סוף סוף לישון עד מאוחר, הקטנה נחתה אצלי היום קייטנה רק ביום ראשון. והגדולה יותר מתכוננת לגיוס, סיימה בהצלחה את כל הבגרויות אך איזה נחת
ועוגי אני בכלל לא מתגעגעת נשבעת שהקטנה תגדל כבר אוףףףףף

blonda3

New member
נשמע בהחלט הנאה ונחת....../images/Emo45.gif

אצלי הגדולים כבר בחופשה חטיבה ותיכון והקטנטונת עדיין בגן המשך המעון עד תחילת אוגוסט ואז כנראה תלך לקייטנה פרטית כי אם לא אנחנו נשתגע....

למעלה