למה מת פה?????
M Mor than words New member 26/6/05 #2 מוריייייייייייייייייייייייי את לא תאמיני מה קרה פה אני בהלם של החיים ואני אתן לך רמז קטן והי לכולם אני לא בבית וכן קצת נעלמתי כי קרו לי דברים משונים מידי וזהו אבל עכשיו טוב לי לאב יו אול מור
מוריייייייייייייייייייייייי את לא תאמיני מה קרה פה אני בהלם של החיים ואני אתן לך רמז קטן והי לכולם אני לא בבית וכן קצת נעלמתי כי קרו לי דברים משונים מידי וזהו אבל עכשיו טוב לי לאב יו אול מור
מ מורי לנצח New member 26/6/05 #3 כפרעעעעעעעעעעעעעעע וואי אני ממש שמחה שכבר טוב לך .. ואממ מה זה המארק הזה? מאיפה ? למה את כל הזמן רואה אותם ? ואיך את מרגישה ?
כפרעעעעעעעעעעעעעעע וואי אני ממש שמחה שכבר טוב לך .. ואממ מה זה המארק הזה? מאיפה ? למה את כל הזמן רואה אותם ? ואיך את מרגישה ?
L lollapalooza New member 27/6/05 #26 הלו, אני קשוחה ואפלה../images/Emo70.gif כאילו, עכשיו כבר לא, כי הורדתי את הלק השחור, אבל הייתי עד עכשיו. ואפילו שרתי את השיר של היהודים שהיה ב- 24 אחחח, אמיתי היה גאה בי
הלו, אני קשוחה ואפלה../images/Emo70.gif כאילו, עכשיו כבר לא, כי הורדתי את הלק השחור, אבל הייתי עד עכשיו. ואפילו שרתי את השיר של היהודים שהיה ב- 24 אחחח, אמיתי היה גאה בי
מ מורי לנצח New member 27/6/05 #29 נחמיה???????../images/Emo6.gif זה כמעט מתקרב לגדולה של אליהו אבל לא !