למה משמשת תכנולגית xml

john petrucci

New member
למה משמשת תכנולגית xml

תמיד רציתי לדעת אולי תכלו לפרט לי למה אני באמת מתעניין מה להמשיך הלעה xml או java זאות הבחירה שלי כלומר להתקדם אז רציתי לדעת מה עדיף לי מבין שניהם לצריכים אישים לכן אני מקווה שתכלו לעזור לי

קצת קשה להשיבה לשאלתךי

XML ו-JAVA הן לא טכנולוגיות חופפות. הן יודעות לחיות יחד בהרמוניה. XML באופן עקרוני נועד לניהול תוכן (CONTENT) על כל המשמעויות. Java היא סביבה טכנולוגית לפיתוח מערכות. קשה לענות מה כדאי לך ללמוד. מהם צרכיך ? לאן אתה רוצה להגיע ?

חצי-קשור -- יש "מפתח XML"?

כלומר - האם כבר יש בשוק הגדרה של XML Developer - אדם שכישוריו המרכזיים הם בתחום הXML, וזהו תפקידו - לפתח סכמות, מסמכים וכל דבר שקשור ב XML?

XML Developer

בעולם אני רואה ניצנים של התמחות כזו, אם כי היא עדיין לא מרכזית אלא מתווספת ליכולות נוספות. לדוגמא - מנתח/מעצב מערכות - יכולת לפתח סכמות ושימוש קונספטולי בטכנולוגיה. מפתח - שימוש בערכות הפיתוח ל-XML שכל שפת פיתוח מציעה. לדעתי, עם השימוש הגובר ב-XML, התמחות ב-XML תתפוס מקום מרכזי יותר ויותר. במיוחד עם התבססותה של תפיסת net. .

john petrucci

New member
אממ למה הכוונה

CONTENT ואני יודע שאין ממש קשר אבל רציתי לדעת לפני שאני מתחיל פשוט מה עדיף לי לצריכים אישיים

CONTENT

CONTENT למעשה הוא תוכן, בניגוד לנתונים (DATA). אם נדגים - יש לנו נתונים טבלאים כמו טבלת לקוחות, טבלת פריטים, טבלת מחירים ועוד. יש לנו תוכנית שיודעת לאסוף את כל הנתונים וליצור חשבונית. הטבלאות הנן ה-DATA. החשבוניות הנן ה-CONTENT. ה-DATA בד"כ נמצא כטבלאות כרשומות. ה-CONTENT הוא למעשה פלט לא-מובנה (תצוגה על המסך, פלט הדפסה וכו´). עכשיו זה קצת יותר מובן ?

למעלה