למה מקשים את החיים??

סימו

New member
למה מקשים את החיים??

אני מכיר ידידה שהיא אם חד הורית לילדה בת שנה פוטרה לפני שנה מעבודתה והתקיימה מאז מקיצבת הבטחת הכנסה לפנהי חצי שנה הגיעו חוקרים לביתה והתחילו כל מיני שאלות הוזמנה לחקירה ומאז הפסיקו לשלם לה קיצבה לא ידוע למה איך וכמה פתחו בחקירה..תשובות הם לא נותנים בבטוח לאומי אומרים זה עדיין בחקירה...והסיפור ניסחב וניסחב והידידה פשוא מאז בלי הכנסה!! איען אם מי לדבר..אין את מי לשאול..והמצב שם מאוד קשה כלכלית היא פשוט חייה מנדבות!! אני מרגיש חסר אונים..לא מבין איך הרשויות עושים דבר כזה?? איךניתן לעזור לה בבקשה? למי לפנות??? אין לה שקל על התחת!!! תודה

שתחשוב על אחד מהשניים

או שדיווחו עליה כמי שעובדת "שחור" למשל: בניקיון או בשמרטפות או שדיווחו עליה כמי שחי איתה בן זוג. יכול להיות אולי גם דיווח שיש לה רכוש שלא דווח מהחקירה, מתשובותיה - אני מניחה שהיא יכולה לקבל כיוון. הפסקת מתן הקיצבה זו הצרה הקטנה יותר. שתי "מכות" קשות יותר שיכולות לבוא בתום החקירה: 1. דרישה להחזרת כספים שניתנו בעבר 2. זו עבירה פלילית - משפט! איזו עזרה אתה מחפש בשבילה?

guysidis

New member
יש דרך לעזור

שלום רב, שמי גיא סידיס ואני תחקירן בתכנית של רינו צרור "דין וחשבון" בערוץ 10. אנו עורכים כתבה בנושא ונשמח לשמוע עוד פרטים. אנא צור קשר עימי בהקדם האפשרי, בטלפון: 067950343. תודה, גיא

למעלה