למה מלול סיכם לשנתיים?

בודי

New member
למה מלול סיכם לשנתיים?

כשאיציק יחלים הוא חוזר....האם זה אומר שמלול יהיה שוער שני? אני בספק....

צהוב.

New member
מעניין מאוד

פעם היה שוער משנה בבית"ר...קראו לו אורי סוויסה. שנים הוא חי בצילו של השוער הראשון...שהיה גם שוער נבחרת והיה אלוף הליגה בעצירת פנדלים,במשך שנים. השוער המשני מסכן,כמעט ולא ראה דשא,וכמעט לא שיחק בכלל. לשוער הראשון קראו יוסי מזרחי...כן כן...הוא ולא אחר. אני מקווה שעכשיו לא יסבול גיא גריף מאותו סימפטום. זוכרים שגולן מלול היה שוער בית"ר פעם ?

the @ man

New member
צהוב

אני לא חושב שזה שהחתימו את מלול לשנתיים היה חכם כי גיא גריף הוא שוער ברמה בינונית ובתור מחליף הוא בסדר. אני חושב שצריך להשאיר את מלול או גריף ולהשאיל את השני כי זה לא נורא שלביתר יהיו שניי שוערים ברמה גבוהה,(אוהד כהן זוכרים?) יאללה ביתר

צהוב.

New member
איש צודק

גיא גריף שוער לא רע בכלל,אבל אין עכשיו ברירה....אין איציק קורנפיין בכלל,לכן חייבים להחזיק שני שוערים.בטוח שמלול יעזוב אחרי שקורנפיין יחזור,מה גם שבית"ר בטח לא תרצה לשלם ל3 שוערים. יללא בית"ר .

the @ man

New member
לדעתי

היו צריכים להחתים את מלול לחצי עונה מקסימום,אני יכול לשער שהעלות שלו גבוהה בהרבה מהעלות של גריף בעוד שהיכולות שלהם פחות או יותר שוות כרגע (מלול לא בכושר) כמו כן,לביתר אין שום סיבה להחזיק 3 שוערים ברמה כזאת מהסיבה הפשוטה שלפחות אחד ייעלב מהענין ויתחילו תסבוכות יאללה ביתר! איציק החלמה מהירה!

התמ-ים

New member
תולדות גולן מלול בבית"ר?

קשה לשכוח ... באיזה מקום בית"ר סיימה את אותה עונה?

.

עזבו אתכם ממה שהיה פעם עם גולן מלול, הוא נתן תקופה יפה ואז נפילה.. קורה לא נורא, בכל מקרה צריכים עכשיו להחזיק לו אצבעות, שימלא את מקומו של איציק קורנפיין בצורה הטובה ביותר שאפשר וישמור על השער של ביתר. בכל מקרה, אסור לשכוח שבעונות הקודמות גולן מלול לא ממש שיחק ולא ממש הגיע לביצועי שוער טובים, אז לא להיבהל אם הוא לא יהיה הכי-הכי במשחק הראשון, הוא צריך לחזור לעצמו. בהצלחה לביתר ירושלים האדירה, הקבוצה עם הכי הרבה אוהדים במדינה.

התמ-ים

New member
עזוב מה היה פעם עם מלול?

מלול שיחק בבית"ר, לפני אי אלו שנים. כמו קורנפיין, גם כשמלול היה מקבל 4 (גולים) ... הוא היה עדיין השחקן הטוב ביותר של בית"ר במגרש ... רק שמיקומה של בית"ר, בסוף אותה עונה אומללה, לא כל כך מעודד ... (רמז: די קרוב למיקומה הנוכחי של בית"ר
) וצהוב, תקן אותי אם אני טועה

למעלה