למה מחקו

• פותח הנושא antz
  • פורסם בתאריך

antz

New member
למה מחקו

אני משתתף די פסיבי בפורום אבל עכשיו ראיתי משהו שגרם לי להתרעם, לפני מספר דקות היתה בו הודעה של זוהר, קראתי אותה לא היה בה שום דבר נורא פרט לביקורת על הנהלת הפורום, או יותר נכון על חצי מההנהלה. זה עדין לא סיבה למחוק.... הנהלה יקרה בבקשה בלי צנזורה בפורום...לא כולם חייבים להסכים אתם יודעים....

Yaniv-DC

New member
ס....אמק על השירשורים...

שירשרתי את ההודעה של דניאל והתגובה שלי אליך ובמקום זה גם נעלמה התגובה של דניאל, גם שלי, וזה אפילו לא נמצא במחוקות. אז דניאל כתב: "נמחקה פה הודעה?" אני הגבתי, וזו תגובה גם לך: "הודעות שפוגעות במישהו גם אם זה גולש חדש, ותיק, ועדה מנהל או חיזר, ימחקו. סעיף מספר אחד בתקנון הפורומים.

DJNYC

New member
עוד לפני הסעיף הראשון כתוב:

מערכת הפורומים של Tapuz היא מקום מפגש לגולשים, המיועד להיות במה להחלפת דעות, מידע ורעיונות במגוון רחב של נושאים. העקרון המרכזי בעטיו אנו מפעילים פורום זה הוא עקרון חופש הביטוי לכל גולש וגולשת . אם זאת אנא הקפידו לשמור על לשמור על העקרונות הבסיסים המופיעים בתקנון זה. לתשומת ליבכם: הפורומים נתונים לפיקוח שמטרתו לודא על שמירה על כללי הפורום .האחראים על הפורום ממונים על ידי Tapuz ויש בידם הזכות לנהוג על פי שיקול דעתם המקצועי הודעות הפוגעות בכלל המשתמשים או הודעות שאינן רלוונטיות יוסרו על ידי מנהלי הפורום. חשוב להדגיש כי אין לנו כל רצון לפגוע בחופש הבטוי של משתמשי הפורום ומטרת הפיקוח הינה לאפשר למקסימום גולשים להביע דעתם באופן יעיל , הוגן ופורה. ובסעיף הראשון אותו אתה מצטט כתוב: . שפה יש להשתמש בשפה שאינה גסה, בוטה או מעליבה , הודעות שמטרתן העלבה אישית יוסרו על ידי הנהלת הפורום. אני לא חושב שהיה כאן שימוש בשפה גסה, בוטה או מעליבה.. ואני לא חושב במטרת ההודעה היתה העלבה אישית.

Yaniv-DC

New member
אז היות וההודעה הייתה מכוונת

באופן אישי כלפי יניב, הייתה שם העלבה אישית, וזה מה שאני הרגשתי. באותה מידה שכשהיתה כאן נשמה אחת שהשתמשה במילה "גפן" - זה היה כלפיה. בדיוק כמו שאתמול ביקשת ממני למחוק שירשור שלם. מה ההבדל?

DJNYC

New member
כי זו סתימת פיות יניב.

וזה נוגד לחופש הביטוי. למה לא נמחק השירשור של דיוויד? המטרה של ההודעה של זוהר לא היתה להעליב, אלא למתוח ביקורת. לכתוב שם של מישהו בהודעה לא הופכת את ההודעה לאישית - זהו פורום, זה ההבדל בין פורום לאימייל. תראה יניב, יש לך את השיקולים שלך למחוק, אני רק רוצה להגיד שאני לא מסכים אליהם, הם צורמים בעיניי ואני לא חושב שהם במקום. הוא לא בא וקילל, אני חושב שהיה מקום לקומיוניקציה ולא למחיקת ההודעה. אני מרגיש שהיתה כאן הגזמה.

Yaniv-DC

New member
הראייה שלי לזה

היא שונה. דייויד ( או דויד?) פתח כאן דיון עם 36 תגובות, לא כולל אלו שלי. מבחר ציטוטים מההודעות שהן "ביקורת" ולא "קללות": אחרי כל מי ש פשוט קולט את רגשי נחיתותך.. [ שיוו ו בנוסף לכל אתה הומו..]..לעזאזל ועוד דבר בשנת 2005 --הבנו ממך ..איש קטן ..שאתה מגיע עם חברך לארץ... אחחח..אני מתפלל ש תבוא אלי לפלוגה ... יהיה דיסקו.. נכון. לדבר על רגשי נחיתותי, לקרוא לי איש קטן, ובנוסף לכל הומו, והזמנה נדיבה לדיסקו בפלוגה, ואפשר אפילו להרחיק לעבר שבוע שעבר על הויכוח האם רבין נרצח בחמישה או בארבעה בנובמר.. כל אלה אכן אינן קללות במובן של "יא בן *ונה" ודומיהם. אך הן אכן הודעות שמטרתן לפגוע, ולא להעביר ביקורת.

הצעדן

New member
אני מסכים עם DJ

Messages should only be erased as a last resort and if they are really blunt. Otherwise, people will soon leave the forum because they will feel restrained. Something similar happened to the Walla-IOL forum, may it rest in peace. Since we are lucky to have two forum coordinators I would suggest that if one of them feels offended it will be up to the other one to decide if the message should be erased on not. Sof shavua Ragua סוף שבוע רגוע הצעדן

antz

New member
צעדן אני איתך ../images/Emo45.gif

הצעתו של צעדן מצוינת... ורק הבהרה קטנה ליניב, זה לא שאני מצדד בזוהר ובטח לא הייתי משתמש באותו סגנון...רק ענין המחיקה הטריד אותי....ומסתבר שלא רק אותי סופשבוע טוב לכולם

Yaniv-DC

New member
הבהרה לANTZ וסוף דבר (?)

לגבי לא מצדד בזוהר... תראו, אני לא יודע איך אתם רואים את הדברים ביני לבינו, ואני גם הסכמתי עם מה שמרמלד אמר בהודעה שלא שורשרה בעקבות שהודעות קודמות ששירשרתי היום מצאו את עצמן בבית הקברות של ההודעות (יעני נמחקו במקום להשתרשר) אני לרגע לא ראיתי את זה כמלחמה מי משיג יותר תגובות לצד שלו, מי מצדד במי, ומי שמצדד בי שייך לצבא ההגנה לכבודי ומי שמצדד בו הופך למסומן. זכותך גם לחשוב שאני היצור הכי גרוע שקרה לעולם, מייד אחרי בין לאדן. ויכול להיות שטעיתי במחיקה (הרי זה מחק עם זה הודעות של צבא ההגנה שלי...
), ויכול להיות שטעיתי כשלא מחקתי את דוד אתמול (אחרי התייעצות עם 3 גורמים שונים שהכריעו 2:1 ללא למחוק וכללו סטרייטית ושניים שאינם...). ואם יש לכם עוד מה להוסיף בעניין - כמו שאמרתי וכמו שמרמלד ציין - אתם מוזמנים אלי לאי מייל. [email protected] אלה מכם שיש לי את המסנג´רים שלכם, יהיו לי שאלות אליכם אח"כ.

zo-har .

New member
הי ..זו ההודעה ה 4 ש הוא מוחק

יניב תשמע .. יש לי סבלנות ו אני אחזור על דברי ב פעם הרביעית המחיקות שלך את ההודעות שלי רק מוכיחות לחברי הפורום שאכן אני צודק קיבינימאט אין לי בעיה ]שיו אני אומר את זה בפעם ה 100 כבר[ לגבי העדפותיך המיניות.. יש לי בעיה עם המונופול הזה שאתה לוקח על החכמה כאן יש לי בעיה עם ה ציניות ו ה זלזול שאתה מפגין כלפי אנשים חדשים בפורום שאינם סרים ל מרותך יש לי בעיה כי אני חושב ש אתה מתבשם לך באוירת הניהול הוירטואלית ש בחרת בה ל הפגין את יכולתך ו יש לי בעיה כי אין לי ספק שיש בפורום הזה אנשים מענינים .ו רציתי ל תקשר הודעה זו תמחק גם היא ..ללא ספק יודע למה??? כי אתה לא מסוגל לענות לי בצורה מקובלת את שלי עשיתי ---מי שמבין עינין נחשף ל יניב ..השחצן ו המתנשא ..ו המחליט... ואני ..תרגע..מתוק.. אני ..לא אמשיך כאן..הבמה שלך.. בוקר טוב איראן.. נב ו תיזכור .. כשאתה מגיע ל ארץ..תגיע לפלוגה שלי ..נקבל אותך ]וגם את בן זוגך[ ב שטיח אדום... יהיה באמת דיסקו... מענין כמה זמן תיגבר עליך פחדנותך ו תמחוק גם את ההודעה הזו?? זהר ותהיה מפסוט ..הצלחת..

Yaniv-DC

New member
../images/Emo6.gif

טוב... לגבי כמות המחיקות אני לא אתווכח כיוון שהכל מתועד... אני מזמין אותך לקרוא את הודעתו של מרמלד. התעלמת גם מההזמנה לאי מייל שלי להגיד מה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה. אפילו לפני כמה ימים בצ´ט העברתי עלי ביקורת קשה (ולא נכונה עובדתית, רצח רבין - זוכר?), ואחרי שהפניתי אותך לקישורים הרלוונטיים נעלמת... ואז אחרי שהפסקתי להגיב להודעות שלך (מותר, לא? אתה לא חייב להגיב לי, אני לא חייב להגיב אליך. לא אידיאלי, אבל כמו שמרמלד כתב לי פעם - לא חייבים לקרוא ה-כ-ל- בפורום). משתתפת אחרת (שדווקא אינה נמנית על צבא ההגנה שלי) כתבה לך שהציניות הגיעה מהכיוון שלך. נכון, מודה, אני ציני, לפעמים אפילו מדי, אבל אחת הגולשות שהעירה לי על כך באופן אישי קיבלה את ההתנצלות הראוייה וכמובן התייחסות שונה לעניין. מצד אחד אני חושב האם זה נכון מבחינתי לערוך את הדיון הזה איתך כאן, מצד שני הרי לאי מייל שלי אתה לא מתייחס, אז מה הברירה... הברירה היא שזו הודעתי האחרונה אליך מעל דפי הפורום. כן, כן, אתה יכול להגיב להודעה הזאת באיזו צורה שאתה בוחר, ואני אבלע את רוקי ולא אגיב. אתה בהחלט מוזמן להמשיך לדבר איתי באי-מייל. כשאני אהייה בבית, גם המסנג´ר שלי פתוח שם. יניב.

כל הכבוד יניב!!- יצאת גבר או אישה

באמת אתה יצאת עם ידך על העליונה כי זוהר מתנהג כמו ילד קטן, ומה לעשות יש אנשים שזה האופי שלהם וזה כל מה שהם יודעים לעשות לעורר מריבות, חבל על הויכוח חסר הטעם, בסכה´´כ באנו לחוות דיעות וליהנות ולא להתווכח לשווא שהרי לא סתם אתה הוא זה שמנהל את הפורום ולא אנשים אחרים שתמיד חושבים שהם יותר חכמים ממך... המון בהצלחה לילי

David L.

New member
יניב

לפי סעיף 1 גם מה שאני כתבתי, ולקחתי בחזרה, היה צריך להמחק במידי. אולם, זה עדיין מתנוסס שם- אין לי ספק כי הסיבה לכך היא בגלל שדבריי עסקו בקטע של ההומוסקסואליות. כנראה שבגלל הנגיעה האישית שלך לעניין השארת אותם שם בחזקת "למען יראו וייראו". אבל, בתור מנהל פורום, לא יתכן שתתנהל על פי אינטרסים ושיקולים אישיים.יש מושג שנקרא מקצועיות. אי אפשר לנהוג איפה ואיפה. אם לא מחקתי את מה שאני כתבתי, אין סיבה שתמחוק את מה שהוא כתב, ואם מה שהוא כתב לא ראוי, אז מה שאני כתבתי על אחת כמה וכמה לא ראוי ( וזה באמת היה לא ראוי), ולכן ראוי היה שימחק. בכל מקרה יניב, אשמח עם תהנה לי. דוד (ולא דייויד !!!)

David L.

New member
תיקון

כמובן שהכוונה הייתה ל"תענה" לי ולא "תהנה" לי התפספס לי ע´ וה´ קרובות
). בכל מקרה אתה מוזמן גם להנות...

Gefen

New member
דייויד זו פעם ראשונה

שאני שומעת מפיך מילות טעם.. אכן מה שכתבת אתמול לא היה ראוי - זה היה פשוט גזענות לשמה. לדעתי גם את ההודעה שלך היה צריך למחוק אתמול או לפחות להתעלם ממנה ולא להפוך אותה ל"חגיגת" שירשורים עם פרסים בסוף.

למעלה