למה מחכים?

למה מחכים?

מדוע לא מנחיתים מהלומה גרעינית על איראן ומחסלים אותה עכשיו ומיד? אם השכן שלי היה יושב ומנקה את האקדח שלו ומספר בכל השכונה שהוא הולך לרצוח אותי הייתי מתלונן במשטרה ומחכה 24 שעות לראות אותו עצור ומורחק מהחברה. אחרי 24 שעות אם היה עדיין מסתובב חפשי הייתי מחסל אותו ללא נקיפות מצפון מבחינת עשיתי את שלי במסגרת ההתחייבות שלי כאזרח על פי חוק והתלוננתי במשטרה וכשראיתי את אזלת היד של המשטרה פעלתי מיד כדי לשמור על החיים שלי. למה העם היהודי אינו לומד מההיסטוריה? אירופה וארה"ב ידעו שהנאצים משמידים במשרפות את העם היהודי לפחות שנתיים ימים ולא עשו כלום. אחמאנידיג'אד אומר בפירוש שצריך לחסל את מדינת ישראל אז מדוע להמתין? כל יום שעובר לא פותר לנו את הבעייה. בשביל מה הקמנו את מערך האטום הישראלי? בשביל ימים כאלה. הגיע הזמן להראות לעולם האיסלמי הברברי שישראל מגיבה לאיומים ולהחזיר לעצמנו את כוח ההרתעה ולנטרל את הצואה האיראנית. הכל בגלל השמאל האובדני העלוב והמנוטרל. מדיניות הכניעה הרפוסה חילחלה לכל שדרות העם לצבא ומערכת הבטחון. תזכרו !! אף אחד לא יעשה בשבילנו את העבודה. הקם להשמידך השכם להשמידו ויפה שעה אחת קודם.

גאיה111

New member
הגזמת

הרחקת לכת חוששתני כן יש חובה לפעול ובלי להיות תלויים בעולם (הפעם השמאל דווקא לא אשם ) אבל המהלך שאתה מציע הוא "סופני" ויכול להמיט עלינו שואה, וההשלכות מי ישורן יש אמצעים אחרים שבהם עלינו לסכל את האיום החשש הוא אכן שלא הופקו לקחים בידי העולם ולכן עלינו לקחת גורלנו בידינו אבל לא בדרך שאתה מציע.

shy-1

New member
שאלת שאלה לגיטימית,וכבר רציתי לענות

ראיתי שהכנסת את השמאל(ברשעות) למשוואה. אז תשאר עם השאלה.

למה שלא תודה באמת שאין לך

שום תשובה? אתה הרי יודע שזה המהלך הנכון ובדיוק עכשיו לאחר האיומים שהשמיע הבהמה האיראני אין זמן טוב מזה להרים את הפטריה. רק מה? הפחד שלכם אוכל אתכם עוצר לכם את ההיגיון ואת התבונה הבסיסית ביותר. האם לאחר שהעולם שמע את האיומים של הבהמה האיראני יכול לבוא בטענות למדינת ישראל? גם ב81 רעדתם כשדפקו את הכור העיראקי,חירבנתם במכנסיים מרוב פחד מה העולם יגיד והעולם התעשת מהר ואמר תודה רבה למדינת ישראל. אחר כך הבאתם את הרוצח לכאן לחצתם לו יד אמרתם לו מספיק אנחנו נכנעים והרוצח חירבן לכם בפרצוף והתחיל לעשות את מה שהוא יודע לעשות ולרצוח יהודים בכמויות ובסיטונות. אתם השמאלנים אבן נגף,רוח רעה,בתקומת העם היהודי בארצו ארץ כנען.

nizanm

New member
ניסים ! אני בא

לרצוח אותך. כולם שמעו. ואני השכן שלך!!! השעה היא: 200:12

nizanm

New member
טוב, נגמר.

עברו 24 שעות, נרגענו. איפה ומתי שותים קפה?

מודה

גם אני כשהוא מופיע לי מול המסך החתיכת מקל שירותים משומש הזה, אני תוהה כמה זה קל להשליך מגרת סכינים על המנוול, או לסירוגין מקדחה רוטטת ואפשר גם אחרת ופשוט לארגן פסנתר מלמעלה ולשחרר חבלים... מכאן ללהפציץ את כל אירן - לא נראה לי....

shy-1

New member
פה אתה טועה ובגדול !

גבורים בפורום, יכולים להפציץ את אירן, ליישב את המאדים, לאלף פיל לנגן באקורדיון, ולעשות שנבין את גאיה. זה קל, זה פשוט, רק כמה תקתוקים על המקלדת.

למעלה