למה? מה נסגר איתי?

למה? מה נסגר איתי?

אין לי מושג מאיפה לקחתי תאומץ לכתוב פה , זאת הפעם הראשונה שאני חולק מישהו עם משהו שקשור אליי כ"כ.. גם אם זה בכתיבה.. אני כ"כ מפחד:\ כמו שאתם יודעים , הבעיה שלי היא דומה לרוב האנשים פה...גמאני לפני לא מעט זמן גיליתי שאני נמשך יותר למין הגברי מאשר למין הנשי אני אפילו לא מוכן לכתוב תמילה הזאת :\ כל פעם שהייתי נזכר איך הייתי קטן, מה עשיתי, איך הייתי.. הגעתי למסקנה שזה לא סתם תקופה שתעבור בחיים שלי. [ אני בן 15 דרך אגב] אני לא יודע מה לעשות.. איך לעשות ולאן להמשיך , אני פשוט מנסה שהזמן יעבור , מנסה לא לחשוב על זה..כמה שיותר לא להתעסק בקטע הזה. כל פעם אני מנסה לדחוף תעצמי להתקרב לאיזה בחורה ואז שמגיע איזשהו רגע איטימי אני פשוט בורח מתחמק ממציא תירוץ , לא יכול..ואני בדרך פוגע בהמון אנשים.. כל פעם שאני רואה שאיזשהי ידידה מחפשת משהו אחר איתי מאשר ידידות אני מתרחק , לא מדבר, מנסה כמה שיותר להתעלם..והבעיה היא גם איתי כי אני ילד יותר מידי פתוח ובתוך שניה יכולים לחשוב שאני מחפש משהו אחר ויש גם תקטע שאני מביא תרמזים ואז בורח.. המקרה שבאמת גרם לי לחשוב על כל הדבר הזה לפני איזה שבוע בערך, זה היה שילדה פשוט בכתה עם חברות שלה בצד שאני לא מתייחס אליה וכל מיני דברים אחרים ..ואני לא יכול ולא העזתי ללכת ולהסביר לה ולחברות שלה למה אני מתנהג ככה.. אני מרגיש בדרך חסומה. גם חברים מתחיילים לחשוד , כאילו ..בלי להתשתחצן כן? כל פעם יש לי הזדמניות עם בחורות שכל גבר היה מנצל אותם.. אבל אני לא אומר איכס על בנות אבל אני לא יודע אם זה אני נמשך גם טיפה או שאני מכריח את עצמי להמשך.. אבל אני גם לא מעיז לחשוב על האפשרות שאני אהיה עם בן ..ישר הייתי אומר לא, בלי לחשוב פעמיים. אני יודע שאני מתוסבך , אבל אני אחד שפשוט זורם עם העיניין ..כי זה השיגרה שלי..לצאת כל יום ויום עם חברים ולהכיר בנות..מועדונים..שטויות פה ושם אבל בום! שבחורה מתקרבת כל יום ואומרת לי ורומזת לי שהיא רוצה אותי, הכל נהרס לי..אני גם מרגיש חרא ואני גם יוצא חרא.. וידידות אומרות לי..שואלות אותי..שהמון רוצות אותך ואתה לא שם עליהם ואפילו לא מנסה.. למה? פשוט למה וכבר אין לי תירוצים.. ויש גם תקטע של האחים הגדולים? שבאים להסביר לך.. לדבר איתך מה עם חברה פה ושם..וזה המקרה הראשון בחיים שלי שאני באמת "שומר על זכות השתיקה" וזה כ"כ מרגיז אותי! לפעמים פה ושם אני זורק רמזים לאחי שאני יותר בקשר איתו מאשר עם הגדולים והוא גם לא מבין מה עובר עליי ^^, אח קטן זה לא הכי אהוד XD וכן זה גם קשה לי.. שלא תבינו אותי לא נכון.. אני בכללל לא סובל , אני לא חושב שהחיים קשים , להפך החיים מאוד טובים בשבילי אני מאוד מרוצה. החטיבת ביניים היו בשבילי כיף חיים !בתיכון? יהיה עוד יותר כיף XD אבל.. תמיד אני חושב אם הייתי כזה....הייתי חוסך לי את כל הבלאגנים xD אני מבקש סליחה על ההתתפרצות , פשוט נשבר לי לשמור כ"כ הרבה דברים לעצמי..לא באתי לבקש תשובות , כי אין.. באתי לבקש עיצה, באתי לדבר עם אנשים שכן איכשהו יכולים להבין אותי הרבה יותר מהאנשים שמהשיגרה שלי. ואני יודע שאחרי שאני אפרסם תהודעה.. אני הולך להתחרט על זה.. אז..מה שיהיה יהיה XD גמאני הייתי פה :]

שלום לך ...

אני קורא כל מילה ושומע את הכאב שלך, ואני מנסה להבין מה קשה ומה מתסבך אותך. מדוע אתה נרתע ממגע משני המינים? ו... נראה שאתה נמצא מאוד בארון, ואולי יקל עלייך לספר לידידות\חברים הכי קרובים אלייך למי אתה נמשך, וכך... כך תוכל להרגיש לא לבד, שיש אנשים שמבינים אותך וכל פעם שתתקל במצב לא נעים עם ילדה, יהיה לך למי לספר, למי לפרוק. אתה עדיין קטן, אני לא אומר לך לצאת מהארון... זה יכול לגרום לסיפור לא קל בעתיד מכיוון שהזהות המינית שלך עדיין לא מגובשת, עד כמה שזה נראה לך שאתה בטוח וזה נכון. בפורום אתה מוזמן לחלוק ולספר כל מה שאתה מרגיש, אין לך על להתחרט. יש פה אנשים מאוד נחמדים שעברו ועוברים בדיוק את מה שאתה עובר. מקווה שאתה מרגיש יותר טוב כעת

אתה כל כך צודק !!!

וזה היה ממש מעודד מאמי !!! דרך אגב, היום צפיתי בתמונות וסירטונים מהממים של בריטני עוד מהימים הלוהטים שלה... הסרטון הזה פשוט אששששש ובמיוחד לקראת הסוף. מי ששונא אותה מתאהב בא מחדש וזה בדוק !!!! ראית כבר את ההופעה הזאת ? >>>>>>>>>>

יאא איזה באסה

יש לי בעיה עם הרמקולים במחשב... אז כבר לא כיף לצפות בהופעה בלי לשמוע אותה. נראת אחלה הופעה!

ואת זה ספציפית לא נראה לי שראיתי

אבל ראיתי את slave 4 you\boys מהדיוידי אין דה זון...

יההההההההההההההההה חבל .....

לא נורא כשתשמע תגיד לי כבר איך היה !!!!!!!!!!!!!! ורוצים לראות עוד משו לוהט מזה פי 10 ? בואו לראות את בריטני חוזרת בתשובה בקליפ שבדוק כולכם לא ראיתם

הממ..

זה לא שאני נרתע משני המינים..בסוף כל החשיבה על העיניין הזה .. נראה שפשוט גם סיבכתי את עצמי.. אני לא יודע מה אני רוצה.. אני לא יודע איפה אני עומד , אני לא יודע מה יהיה בעתיד.. להתחיל לספר לחברים וידידות , זה לא מה שיעזור לי ויתן לי "לישון בשקט". אני בעצמי לא בטוח במה שאני רוצה.. אני פשוט לא יודע

ברוך הבא =)

לא נראה לי שצריך להיות פרופ' למדע חברתי כדי להבין שאתה פשוט מושפע מהסביבה שלך.. אתה רואה את העניין של הנטיה באור שלילי כיוון שכך החברה גורמת לך לראות אותו.. ככה אני חושב בכל אופן. בכל מקרה, אם היית מחזיר אותי לגיל 15 הייתי כותב את אותה הודעה בדיוק, מילה במילה, כולל הקטע עם הבנות כולל הקטע של הכיף בחיים קיצר, מילה - במילה. היום, אני בן 22 ודי מצטער על שלא נתתי לעצמי הזדמנות אז, בגילאים האלה, פשוט להיות מי שאני, כל ההדחקה הזו, כל ההסתרה הזו, במיוחד שאני בן אדם כ"כ פתוח וחסר סודות כמעט, רק עשתה לי רע. ואני באמת מאמין (מאוד מקוה שלא) שאיפשהו זה יכול לקרות גם לך, וסביר שגם יקרה. במיוחד אם אתה אדם כל כך פתוח, כיוון שלאנשים מהסוג הזה, קשה מאוד להסתיר בפנים דברים קטנים, אבל כשזה מגיע לדבר כזה גדול, סוד שכל כך קשה (ומיותר) להסתיר, אתה יכול פשוט להתפוצץ מבפנים יום אחד. ואני מדבר מנסיון. תראה, אני לא בא לומר לך לצאת מהארון, לספר לאמא אבא דוד דודה, ממש לא - עדיין לא. אבל לפחות, השתדל לקבל את עצמך כמה שיותר, כדי שביום בו תחליט כן לצאת מהארון, ואני אומר לך שזה יקרה אני מכיר את סוג הטיפוס שלך, יהיה לך פשוט יותר קל.. בינתיים זה נוח לך להדחיק ולהסתיר, אבל כמה זמן עוד תוכל אתה חושב להיות ככה.. אתה הולך וגדל וככל שהזמן עובר, המעמסה והנטל הופכים כבדים יותר ויותר.... עוד דבר, אל תאשים את עצמך בכך שאתה גורם לבנות להרגיש רע, אתה.. (חח המילה שאסור להגיד
) וזה לא דבר שבחירתו נתונה הייתה בידך, לכן קח את זה בקלות ותרשה לעצמך להיות מוחמא.. מקווה שמעט עזרתי, אם תרצה עוד עזרה אני פה :) רן.

איכשהו אתה כן צודק..

הסביבה שבא אני גר , הדברים שאני שומע .. וגם אני אפילו לוקח בזה חלק , כן זה מוציא את ה"גאווה" באופן שלילי לחלוטין. להיות אחד כזה בעצמי שגם אני נגד חלק לדברים האלה , זה ממש מסבך אותי.. כרגע זה לא ממש עושה לי רע , מה שכן עושה לי רע זה העצור הזה עם בנות , זה מה שכל הזמן עובר לי במוח , למה יש לי תעצור הזה.. השלב זה לצאת מ"הארון" אני בכלל לא חושב עליו , כי אני לא יודע אם אני באמת בטוח ואני בטוח גם שזה לא מה שיעזור לי. להשתדל לקבל את עצמי? זה דבר יותר מידי גדול , לפחות בשבילי.. אני בן 15 , מה אני מצפה מהחיים? לפני שנה ככה מישהו אמר לי .. שלהומואים יש חיים קשים ,האם זה מה שבאמת נגזר עליי? [ אני בכוונה מדבר בקיצוניות] הומו בשנת ה2000 תסכים איתי שזה לא משהו שיש להתגאות בו..לפחות ככה אני חושב. אני גם מסתבך עם עצמי , אני מרגיש מפוצל לכמה חלקים שכל אחד אומר משהו אחר , אני כבר לא יודע מה לחשוב. והקטע שאין לי הרבה ברירות.. זה או כן או לא. מי יתן לי את התשובה הזאת? אם אני בעצמי לא יודע..

"נגזר עליך" לחיות חיים קשים בגלל

שאתה נמשך לבנים..? לדעתי ממש לא! מה שאתה עושה מהחיים שלך זה בחירה שלך, הגישה שלך וההסתכלות שלך על החיים הן בחירות שלך. עובדה שנהנית בחטיבה ואתה נהנה בתיכון...כן, זה עושה את החיים לקצת יותר מסובכים כשאתה מסתיר משהו..(וגם את זה אפשר לפתור, אתה יודע) ווהומופוביה רק מקשה עליך..אבל עדיין, גם אם אתה לא יכול לשנות את היחס לגייז (ואני לא מאמינה שזה נכון), אתה יכול לבחור עד כמה אתה מוכן להאמין להומופוביה, להאמין שאתה לא בסדר, עד כמה תיקח את זה אישית, עד כמה באמת משנה מה שאנשים עם תפיסה צרה חושבים עליך.. אולי יעודד אותך לדעת כמה הומואים לא היו משנים את הנטייה שלהם גם אם הם היו יכולים (הרבה). לא נראה לי שהם מרגישים שהחיים שלהם קשים יותר בגלל שהם הומואים.

הי...

קודם כל אני רוצה להגיד לך שעד לפני חודש וחצי בערך הייתי בדיוק במצב שלך ואני לא מבינה איך אני לא רשמתי את המילים האלו אבל לפני חודש בערך דיברתי אם החברה הכי טובה שלי, הסברתי לה הכל, דיברנו קצת, זה לא היה כזה נורא. אני יודעת שכשכתבתה לפה ידעת שזה מה שנגיד לך, שזה לא כזה נורא ואתה יכול ללכת לדבר על זה ואני כמעט בטוחה שזה לא יפריע לאף אחד. אבל אתה חושש, וזה בסדר גמור, ואני גם חששתי לספר, פחדתי מהתגובות וממה שיגידו עלי אבל באמת שזה לא כזה נורא. כמו שאמרת אין תשובות לדבר הזה רק עוד ועוד שאלות שבל אני יכולה לתת לך עצה ואתה מוזמן להשתמש בה: תחשוב עם עצמך מי הבן אדם הראשון לדעתך שהייתה רוצה שידע, תתקרב אליו, תגיע איתו למצב שאתם יכולים לדבר על הכל ואז תספר לו.... אני לא יודעת אם זה נכון אבל נראה לי שלבנים זה קצת יותר קשה, בגלל הסתיגמות וכל מיני כאלה אבל אני בטוחה שאתה תצליח, ובלי שום קשר, אין לך למה למהר. יש לך את כל הזמן שבעולם לספר להבין את עצמך, בכלל לחשוב עם ככה אתה באמת... ואתה תמיד מוזמן לפה, לכתוב, להתלבט, לשתף חוויות
אז ברוך הבא, ותהנה מכל רגע....

צודקת , יש זמן ../images/Emo13.gif

אני לא אגיב על מה שכתבת למעלה , כי הסברתי את זה לאחרים שהגיבו לי פה.. אבל מה שכן יש ולפחות את זה יש.. שיש זמן XD

ברוך הבא../images/Emo24.gif

באמת אמיץ מצידך לפתוח את הנושא הזה.. אל תרגיש יותר מדי רע עם עצמך...אפשר להבין למה אתה מתחמק מבנות ולמה קשה לך לספר להן שזה בגלל שאתה הומו...זה מאוד קשה לצאת מהארון. אתה לא אשם בזה שהן נפגעות..אין לך הרבה ברירות.. ואתה משתדל שהן ייפגעו כמה שפחות.. האחים שלך והחברה בכלל משדרת לך שאתה צריך להימשך לבנות, זה כ"כ לא נכון. עובדה שאתה לא נמשך לבנות, זה לא היה צריך להיות אחרת ואתה לא צריך להיות כמו אנשים אחרים.

נכון ,

תמיד חשבתי שאני צריך להיות פשוט אני , ולא צריך לנסות להיות מישהו אחר , אני לא חיי חיים כפולים..אני עדיין מי שאני..אני לא הולך להשתנות רק בגלל נטיות.. מכל מה שכתבתי את הבנת שאני כן הומו , וזה לא בידיוק ככה..כי אם הייתי יודע שאני ככה.. את חושבת שבאמת הקטע המדאיג היה לספר לאנשים? זה כן מדאיג אבל לא על זה אני חושב .. אני חושב שאני מפוצל לכמה חלקים לכמה אנשים שאומרים לי דברים שונים לגמרי.. זה איכשהו הבעיה מקווה שהבנת ^^

הייתי נותן לך חיבוק!!

וחוצמזה מזל טוב, ואני שמח שעזרת אומץ לכתוב לנו פה ^^ מקווה שתשתלב! ואל תדאג בקשר לזה, אתה בחברה טובה P: 3> ברוכה הבאה

למעלה