למה?! מה כבר עשיתי ?!

למה?! מה כבר עשיתי ?!

אנחנו 16 ילדים בבית ומתי שמישהו עושה שמחה אצלו כמו ברית, אירוסים וכו` אז שוכחים דווקא ממני ! איך או מה אני יכול לעשות כדי שאני יהיה מקובל ורצוי אצלהם? אגב אחי הגדול טילפן אליי לפני שבוע ואמר/שאל אם ידוע לי מזה שהוא אירס את הבת שלו לפני כ3 שבועות? ואם ידוע לי על אחי הגדול שנולד לו בת לפני שבוע? ואם ידוע לי שלאחי הקטן נולד בן לפני שבועיים. איך אני אמור לפי דעתכם להיות מקובל ורצוי במשפחתי ? יש לכם רעיונות או אולי הצעות? אשמח לתגובות.

זהו שלא !

אני מתקשר פעם עד פעמיים בשבוע וזה לא עוזר. עדיין שוכחים ממני. לא רק ההורים אלא גם האחים והאחיות שלי.

barr1969

New member
ומה טוב במחוייבות שנשענת על תלות?

בכלל. מה יכול להיות טוב בלהיות תלוי במישהו או משהו? זה לא סוג של מאסר?

אתה לא צריך אותם, תאמין לי

א. מה רע בלהיות לבד. את רוב הדברים הטובים אפשר לעשות גם לבד. ב. חבר אחד טוב, ואתה כבר לא בודד. 100 מכרים ובני משפחה שאתה סתם בשבילם, לא יוציאו בן אדם מבדידותו. להתחיל לבזבז זמן בלחשוב : למה הוא לא הזמין אותי להולדת הבן.....? להיות בסביבת דוסים שאתה יודע מה הם חושבים עליך, בזבוז זמן לא נורמאלי. במקום זה תלך לראות סרט, תלך להשתזף, תלך לשיעור פרשת שבוע או תלך לשיעור ריקודי בטן- הרבה יותר כיף. אנשים שנוכחותם כן מוציאה אותך מהבדידות: אנשים שאתה רב איתם על זה שהם לא שטפו כלים.

התנצרת. לא??!

אז למה שהם ירצו להיות בקשר עם נוצרי? עם גוי גמור רחמנא ליצלן. הם ישבו עליך שבעה, לא?? אז למי אתה רוצה שהם יתקשרו? למת?? מעשיך יקרבוך ומעשיך ירחקוך. במעשיך, התרחקת מהם. ובמעשיך תתקרב אליהם. תגיד להם שאתה רוצה להיות איתם בקשר. ותשאל את אחיך הגדול, ההוא שהתקשר אליך, מה לעשות כדי שהם יקרבו אותך אליהם. חוץ מלחזור בתשובה. בהצלחה.

למעלה