למה? מדכאי ישראל!!!

למה? מדכאי ישראל!!!

היום גיליתי שני דברים שדיכאו אותי במיוחד!
א. זה לא הולך ככה! במקום לשמח את ישראל מה ערוץ 2 עושים?
מלפני השעה 12 בצהרים! הם משדרים חדשות - חדשות - חדשות! אפילו לא איזה שיר פה ושם!
והם חורשים על אותו דבר!
אי - אפשר ככה! והם מתכננים את זה עד 11 וחצי בלילה!!!
ואז --- והעיר הגדולה!
יאללה! שיעשו איזה ארץ נהדרת, משחק מכור, מועדון לילה, התוכנית עם עדי אשכנזי...
נמאס כבר! שמענו - שמענו - שמענו! אני יודע שזה לא קל! אבל אפילו על פיגוע שיש מדי פעם אז מקסימום 4 שעות! וגם זה אם היה פיגוע קשה במיוחד! ב. היום אני הולך לי ברחוב בסדר היה כבר די חודש עכשיו פתאום אני רואה ילד בערך בגילי... קיצר... הוא נראה לי מוכר וזה משגע אותי שמהגן עד היום בקושי השתנה לי הפרצוף! אני לא צוחק!!!
עכשיו, אני לא מזהה אותו ואז הוא קצת עוקף אותי ( הוא היה בצד השני של הכביש ) ואז הוא אומר " אלנתן!!! " ואז ממשיך ללכת! אני עשיתי לו שלום... ( מתוך נימוס
) אבל אין לי שמץ מי זה!!! סליחה... וזה מ-ח-ר-פ-ן אותי!!! שלכם באהבה, אלנתן חחח...

TillsWIFE

New member
אני ממש מסכימה עם סעיף א' שלך

החרישה של ערוץ 2 ממש מעצבנת אותי...

חחח הצחקת אותי

אני די מסכימה איתך אבל אין מה לעשות אנחנו עם שמכור לחדשות ונראלי אנשים יתחרפנו אם ישימו להם איזה קליפ במקום חדשות (ואני תמיד בעד קליפים כן?
) וחוצמזה היית שואל תילד הזה מי הוא..גמאני הייתי משתגעת במצב כזה! אולי עכשיו לע-ו-ל-ם לא תדע מי זה!
סתםסתם תהיה אופטימי.ביי

מסכימה..

אבל אם נופלות קטיושותבנהריה ח"ו? אז מה אני אעשה? איך אני אדע איפה נפל?

מכחישה. ../images/Emo11.gif

אבל זה נכון..
אבל באינטרנט יש סתם מבזקים.. הם רק אומרים: "נפלה קטיושה בנהריה". יש, את זה אני יודעת.. אבל איפה בנהריה? במרכז? בשכונות? מה?

אני יודעת..

שיגידו שנפל בנהריה, לפחות.. אומרים שנופל בגליל המערבי, וזה לא מדוייק..

הכלטובה

New member
חבר'ה-צריכה להזכיר לכם משהו...

זאת מלחמה! ואגב איילת...המלחמה הזאת כבר שכמעט בכל הארץ...בצפון הקטיושות..בדרום הקסאמים...בירושלים ניסיון חדירה לפיגוע גדול בירושלים..ובישוב אביבים עוד נסיון חדירה של מחבל בישוב..ועכשיו הם מאיימים על גוש דן ות"א...אז זה לא רק פה אצלנו..כל המדינה צריכה להרגיש את מה שקורה!!ורק שדעי שלפעמים (לפחות לי) מרוב חרדה אני מתחילה לדמיין את האזעקות ואז אנחנו בודקים בחדשות אם באמת הייתה אזעקה פה או לא...וזה ממש חשוב החדשות! ואגב...אני ראיתי אתמול בערוץ 2 סרט...אז אל תקשקשו שכ-ל היום טוחנים שם חדשות..

לא הבנתי איך מה שאני אמרתי

מתקשר למה שאת אמרת.... ("ואגב איילת..." מה איתי?)

זה בכוונה

הם בכוונה לא אומרים כדי שהחיזבאלה לא ידעו איפה כדאי להם לפוצץ... מקומות שיש בהם הרבה אנשים וכ'ו... -שנשמע בשורות מצוינות-

נכון..

כל היום כתוב בלוח שידורים חדשות חדשות חדשות חדשות... שיודיעו שקורה משהו אבל שיעשו גם הפסקה, שאנשים ינשמו, ולא יהיו בלחץ אחרי החדשות כל היום.. ובקשר לדבר השני, זה אחד הדברים שיכולים לשגע אותי, שמישהו אומר לי שלום ואני לא יודעת מי זה.. זה מטריף אותי.. אח"כ שבועות שלמים אני חושבת מי זה..

חחח... עכשיו יש מה לראות!!! ../images/Emo44.gif

יש סיינפלד בערוך 4 (ביפ) עוד מעט!
תודה על התמיכה! חחח... ואני חושב שאפשר לשים כזה מעברון מתחת למסך שאומר שנחתה קטיושה בנהריה, אין / יש נפגעים וכו'! אני חושב שזה יטיב עם כולם! מ-ש-ע-מ-ם! אני חושב שהחיזבאללה עשו עיסקה עם ערוץ 2 בשביל רייטינג וכל מקומות הבילוי ( מלונות, לונה - פארקים, קולנועים, קניונים וכו' ) עשו עסקה עם ערוץ 2 כדי שיהיה להם עסקים! -------------------------
+
=
| -------------------------

MyGod7

New member
אם זה מה שיעשו

גם על זה יהיו תלונות. שזה הפך לשגרה אצלנו ולא מייחסים לזה מספיק חשיבות.

החדשות לא גורמות ללחץ או פאניקה

בס"ד זה ממש עוזר שאתה יכול לדעת מה קורה העיר שלך או בצפון בכלל, אז נכון שאת תושבי המרכז זה לא כ"כ מעניין אבל עדיין.....יש עוד אנשים בארץהזאת. חוצמזה, אם נופל טיל על מוסך לרכבות ויש למישהו הרוג במקום הזה, המעט הוא לא להתלונן שמדברים עליו..!

למעלה