למה לשקר?

M ShadY

New member
למה לשקר?

טוב, אז אלטריין כנראה רצה להלל יותר מידי את שמו של סייקו (הנה! אמרתי נכון) ושלו והתחיל לשקר קצת. מקרה ראשון: הבאטלים מ8 מייל, שאלטריין אמר שהוא כתב בסרט? הוא העתיק מאתר. באמת פתטי מצדכם להאמין אבל העדפתי לא לפתוח ת´פה כי פעם ראשונה אז סלחתי. מקרה שני: אלטריין מספר שסייקו מעריץ את אמינם מהאלבום איפיניט, והנה ההוכחה שהוא לא: ובכלל את אמינם לא הכרתי עד 1999 ועד אז בחיים לא אהבתי פופ... שמעתי רק אוניקס!!! אבל לפני זה הייתי חנון ושמעתי מטאל... YOU DON´T KNOW ME - YOU DON´T JUDGE ME אני שונא את כל האנשים (חוץ מאלה שאני אוהב, אלה שלא איכפת לי מהם ואלה שאני לא מכיר) (לשעבר Psycho MC) יפה שאתם יודעים הרבה על אמינם, אבל לא יפה לשקר
. ו... שמתם לב שהגלרייה גדלה בפורום, אם זה יהיה קבוע והתווספו מאמרים אין לי בעיה שנטע תמשיך להיות מנהלת.

Psycho BuZZ

New member
חחחחחח

1. הוא אמר שהוא כתב אותם מאיך שהוא שמע את זה??? ממש לא!!! ברור שהוא העתיק מאיזה אתר! 2. לא יודע מתי שמעת את זה אבל באמת שלא התחלתי להעריץ את אמינם מאז האינפיניט... אף אחד לא הכיר אותו בכלל אז... והכרתי את אמינם ב1998 ולא ב1999 (טעיתי כשכתבתי בפורום מוזיקה שחורה) כשיצאו כל השמועות של הראפר הלבן והאלבום הסנסציוני (The Slim Shady LP)... 3. וואו!!! נוספו עוד כמה תמונות בגלרייה!!! אף אחד לא היה מוצא אותם!!! נטע את מלכה!!! 4. לשקר? מי בכלל ניסה לשקר?! זה שאתה לא מבינה את הדברים איך שהם כתובים אז זו בעיות שלך והן נקראות "בעיות בהבנת הנקרא"... בכל מקרה, אני מאוכזב ממך שאת יוצאת נגדי/נגדנו בכאלה דברים ואומרים שאני/אנחנו שקרנים!

M ShadY

New member
מצטערת, זה נכון

וההכחשות לא יעזרו. תצאו מזה יותר טוב שפשוט תודו באשמה.

M ShadY

New member
אה ו...

אלטריין כתב שאתה בין המעריצים הראשונים בארץ והערצת אותו מאז אינטיפיט, והוא כן אמר כן שהוא באמצע הסרט וכתב. אני לא פתטית, אבל אני סולחת לשקר אחד. ואם אתה לא מאמין, תבדוק כמה עמודים אחורה...

Psycho BuZZ

New member
אם הוא כן אמר את זה

אז הוא טעה... זה לא שקר ולא נעליים! אם בכלל טרחת להוציא את כל זה כדי לכתוב את זה כאן אז את כן פתטית! שומדבר "באמצע הסרט"... בקיצור הוא יגיד לך אחר כך... ואני לא מודה באשמה אם אני לא אשם...

keeeren

New member
או קיי

אני לא רוצה להעביר ביקורת או "להידחף" לריב שלכם אבל באמת... די לריב אני כבר חושבת שצריך להשארי את המנהלת אני לא בעדה אך אולי ד עם הלהחליף מנהלת הנה בזמן החארון יותר טוב בפורום בואו לא נתחיל ריבים לא שקשורים לנטע ולא שקשורים לאף אחד...

M ShadY

New member
וגם...

יהיה לכם נורא קשה לשכנע את האחראית הפורומים. וגם, מה נורא כ"כ בפורום? פורום זה בעיקר לכתוב הודעות... מה לעשות שתפוז הוסיפו כל מיני דברים. ואם זה עד כדי כך מעצבן אותכם לא נורא לתת לנטע אתרים עם גלריות טובות, או לכתוב מאמרים.

Altryne

New member
what the fuck?????

תגידי מה קרה לך????? קודם כל אני ישבתי כמו חמור וכתבתי את המילים רוצה לבדוק? אין לך שום דרך נכון שהשלמתי דברים בכמה מקומות כי סה"כ האנגלית שלי לא מושלמת אז מה? זה אומר משהו? שנית לא אמרתי בחיים שסייקו מעריץ את אמינם מאז אינפיניט אמרתי שהוא מעריץ גדול מאד שלו ושיש לו את האלבום הזה יש לך איזה בעיה איתי?

M ShadY

New member
כן, אני אבדוק

ריפרפתי קצת בשתי עמודים, אבל מחר אני מביאה לך ת´הודעה ואני אפילו אטצטט לך חלק מההודעה כי אני זוכרת אותה: "ובכלל סייקו הוא בין המעריצים הראשונים בארץ" ואז המשכת על אינפיניט אם זה לא בדיוק אז סורי, אבל אני זוכרת טוב-טוב שאמרת משהו בסגנון.

M ShadY

New member
וואי, התנצלות!

אלטריין אמר את ההודעה הזאת: בל בלי עצבנות... את מביאה פה נק´ נכונה.... צריך שיהיה מישהו שלא ממש מעריץ את אמינם רק עכשיו בגלל שהוא אין אבל אני יגיד לך מה... לא משנה ממתי אתם אוהבים את אמינם... ככל שיהיה יותר מעריצים ככה יותר טוב... הרי כולנו מעריצים אז שיהיו יותר רק אני יגיד לך דבר אחד אני מעריץ את אמינם עוד מ:my name is ואם לקחת את סייקו אז נראה לי הוא המעריץ הראשון בארץ יש לו את infinite יודעים מה זה? כן כן זה האלךבום הראשון של אמינם זה שמכר בסביבות ה15000 עותים או איך שאומרים נכשל! הבן-אדם מעריץ ממש ותיק של אמינם T.A.G forever "...But it probably was the FBI, deep at the call Cuz if they make us all panic then they can start martial law" ובכל מקרה לא בדקתי אותה כ"כ אז לא זכרתי, סורי בכל מקרה. ולגבי השקר עם הבאטלים, הוא נכון.

Psycho BuZZ

New member
נו את רואה שאנחנו לא שקרנים!

כמה נקודות חשובות שתדעו! 1. אני מעריץ וותיק של אמינם 2. המעריץ הראשון בארץ? לא נראה לי כי הגעתי לארץ רק בסוף שנת 1999... אולי בין הגדולים אבל בכלל לא הראשונים... 3. את ה-"Infinite" היה לי (קלטת) כבר כשהייתי בן 10 או משהו כזה... ואף פעם לא הקשבתי לזה עד שגיליתי, אחרי שנהייתי מעריץ של אמינם, שזה האלבום הראשון של אמינם... ונמכרו משהו כמו 1000 עותקים שלו...

Psycho BuZZ

New member
והפורום "השתפר" רק בגלל

שאני ואלטריין התחלנו להשתתף בו!!! ואת לא יכולה להכחיש את זה בכלל!!! אם לא היינו באים אז לא היה לכם אף דיון כמו שהיה עד עכשיו!!!

M ShadY

New member
בהתחלה לא ממש

בהתחלה ירדתם על כל אחד אבל אח"כ, כן.

Psycho BuZZ

New member
אבל אין לי כוח להיכנס לזה עכשיו

שלא יהיו ויכוחים מיותרים, אבל עדיין את לא יכולה להגיד שאנחנו אחראים על השיפור!

Friends G i r l

New member
אתה לא חושב שאתם...

לוקחים יותר מידי קרדיט?! יש פה עוד איזה עשרים ילדים אתם לא לבד פה.... ואתם לא אליעזר בן יהודה של הפורום (יענו החייה את השפה העיברית...חלש עזבו...) אז בבקשה להפסיק ללכת כמו טווס ולרדת מההר שטיפסתם עליו תודה

keeeren

New member
אולי די!!!!!!!!!!!!../images/Emo70.gif וזה מופנה

לכולם די להתווכח... דרך אגב אתמול הייתי בהופעה של מיומנה היה מה זה יפה מאוד מומלץ ההופעה הכי יפה שראיתי אי פעם אלא אם כן הייתי רואה את אמינם...

Friends G i r l

New member
קרן תתאפסי בבקשה...

אנשים לא רוצחים אחד את השני פה אז את לא צריכה להיכנס לפאניקה ודרמתיות... סה"כ דיברו עם טיפלה תוקפניות זכותם כל עוד לא מדובר בקללות

למעלה