למה לשקר את עצמכם???

ערנארן

New member
למה לשקר את עצמכם???

אם מי שקורא את ההודעה הזאת שלי בקשר ליוצאים בשאלה והוא עצמו יוצא בשאלה אז שיקשיב לי ולעצמו לנשמתו טוב טוב... למה לשקר לעצמכם שאין כזה דבר אלוקים הרי אתם יודעים שהוא קיים ואתם יודעים שהוא מסתכל עלייכם ועלינו ובוחן אותנו ותאמינו לי שאם תחקרו ותדעו טוב טוב את כל התאוריות שיש לכל מדען שחושב שהוא יודע איך נוצר העולם ואנחנו אז הכל הוכח היום כדבר שטותי ושיקרי אז למה לשקר לעצמכם דיי מספיק! אם מישהו מעוניין להוכיח לי שאני טועה ויש לו דרך אז יאללה אודרוב אני מוכן לשמוע!

MooN of 1986

New member
זה טרול../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הנה... למדתי לזהות... כל הכבוד לי

יש כמה דרכים לזהות אותם

לאלה שלמדו זאולוגיה זה ממש קל, הם מזהים אותם לפי סוג הפרסות. לנו ההדיוטות נשארו כמה סימנים: 1. אין שום ניקוד 2. אין שום פרטים ותחביבים בכרטיסים האישיים 3. הם פותחים כרטיסים חדשים לצורך הטרוליות, ולכן אין להם היסטוריה 4. הם נודניקים 5. הם מעוררים בך חשק לתת להם בעיטה ולהעיף אותם קיבינימאט לטרולים יש מדי פעם נטיה לחזור בשאלה.

MooN of 1986

New member
תודה ייִדישיסט.. עזרת לי להשכיל מעט

(שמת-
שהצלחתי להוסיף ניקוד לשם שלך
)

וואו איך אני חולה על ויכוחים תשאלו

את המורה שלי מהשמינית. כמה שהיינו מתווכחות. במיוחד על דת ואלוהים. אוקי חמוד שלי נראה לי שלא כדי לך להתווכח איתי, כי אחרת סתם תפסיד. ואז תצטרך להצטרף אלינו. אוקי בוא נגיד שיש אלוהים ותראה אני מאד מאמינה אני מאמינה במשהו שסובב את העולם. אבל למה דווקא עלי נפל העול הזה למה כל העולם לא מקיים מצוות. תזהר אם תמשיך ככה. אני יתקיף אותך.

היי! טרול יקר!!

דבר ראשון, אני חייבת להודות, מתוך גילוי נאות, שאני שמחה שבאת! אולי זה סימן משמים
בעניין ההודעה שלך - אני מתפתה להגיב: בכמה חלקים:
כל העניין ביציאה בשאלה ובתהליך הארוך הזה הוא לא לשקר את עצמך. זאת העבודה הכי קשה בעצם.
יש לי אלוהים. מראש יש לציין שההגדרות שלנו לאלוהים אינן זהות (לא תמיד דומות אפילו), ואל תשאל אותי מה ההגדרה שלי. מה עומד מאחורי האלוהים שלי? הרבה דברים. למעשה, כל האמת שלי עומדת מאחור (ראה סעיף קודם). אני לא יכולה להיות יותר ספציפית כי זה עניין אינדווידואלי. אתה צריך לגלות את האמת ואת האלוהים שלך. בכוחות עצמך.
אין ישות שבוחנת אותנו, כל איש שאנו נפגשים בו - בוחן אותנו, ומעל לכל, אנחנו הבוחנים הטובים ביותר של עצמינו.
תאוריות יש בשפע, גם מדענים, גם מחקרים, גם הוכחות, גם פרשנויות, גם דעות, גם רבנים. אבל מאיפה הבטחון שזה שיקרי, מדוע ההוכחה שהדבר שיקרי אינה שיקרית? מאיפה יש לך מונופול על האמת?
הגעת לכאן לא במקרה, טרחת וכתבת הודעה במטרה לקבל תגובות. המלצה לעתיד: נסה להיות מנומס, זה לא מזיק ולעיתים אף מועיל. או במילים אחרות - יאללה אודרוב בתחת שלי, אתה מוכן לשמוע - איזה מלך! אה, יש לי משהו חשוב לבקש: אחרי שתקרא, אולי תגיב, (אולי יתפתח דיון?) תרשום לעצמך לחזור לקרוא את השירשור הזה בעוד חודשיים וחצי. הולך? >ספל חמאה בברכת ברוך הבא
<

ספל, האדיבות שלך מקסימה

ולפותח השרשור - אם תשוטט ברחבי הפורום תמצא דיונים מעניינים בנושא.

גל נעים

New member
חמוד שלי-אולי אתה משקר את עצמך?

מתי פעם אחרונה שאלת את עצמך-"האם האלוהים הזה שאני כ"כ מאמין בו,הוא הוא שנתן תורה למשה?", ח"ו ושלום שתהרהר בדברי כפירה הא?... אבל בוא ואומר לך כמה מילים: בודהה-הוא בורא העולם אא (EEAA)הוא בורא העולם יש"ו הוא נציגו של בורא העולם יהוה הוא בורא העולם אודין הוא בורא העולם תור הוא בורא העולם סאנאנאגה הוא בורא העולם רה-הוא בורא העולם זאוס הוא בורא העולם באפומט-הוא בורא העולם אסמדאוס הוא בורא העולם מישכיניגל הוא בורא העולם ננה-היא בוראת העולם ארפשכנדאתא הוא בורא העולם פרעה הוא בורא העולם --- עכשיו תבחר -כל אחד ומשנתו הוא. נ.ב-יש 1,800,000 דתות בעולם,לכל דת ספר מצוות וחוקים משלהם, כל דת אומרת שהמצוות הן מהאל. יש לך סיכוי של 1\1800000 שאתה צודק. איזה כיף לחיות בסטטיסטיקה כזו!. <גל עדיין לא התעצבן ולכן לא פוצח במחולות של הוכחות כפירה משמעותיות>

rastamann

New member
אולי

אולי תחשוב הפוך יתכן ולא אנחנו משקרים את עצמנו אלא אתה נותן לכל מיני מתחזים להפחיד אותך ובאמת תחשוב לרגע שאולי אתה משקר לעצמך תחשוב על זה

ואולי תביא אתה הוכחה?

אתה הרי טוען פה שיש בורא לעולם. אני לא יודע אם יש או אין. אז בבקשה. תוכיח. אם אתה מוכיח לי שיש שכר ועונש בעולמנו אני מתחייב להתחיל לדקדק בקלה כבחמורה. אני מחפש את ההוכחה הזו כבר 20 שנה. אה - עוד משהו, אני לא מתכוון להתייחס ברצינו להוכחות כמו "איך זה שניצרנו במלחמת יום כיפור, אפילו משה דיין אמר שהיתה פה השגחה". אני מחפש הוכחה אינקוטיבית שעומדת במבחן מתמטי-מדעי וכמובן שהתשובה צריכה לכלול את התשובה לשאלה מי ברא את אלוהים. תודה.

למעלה