למה לשון כשיש מקלדת,

e-magine

New member
למה לשון כשיש מקלדת,

ולמה לרוץ כשאפשר סתם לשבת, ולמה לא לעלות כשנמעס לכם לרדת, סופטי קרא לי לבא מהר, כי לדעתו אתם רוצים בעצם איתי לדבר, כי אתם לא סתם חבורת משוררים חרמנים, אלא ממש לאינטרנט מכורים. אז אין לכם ברירה, כי כך סופטי ציווה, אם אתם חפצי חיים, בואו לפורום המכורים.

נא לגשת לקופה!!!! אין פה פרסום חינם

כזו שהופקדה על הקופה - פרסום בפורום החשוב במדינה עולה כסף אנא הכיני כרטיס האשראי 4 מילים מודגשות - 400 $ 49 מילים בכתב רגיל - 760 $ כתובת להתקשרות - 250 $ לרגל המבצע לא חוייבת על פסיקים ונקודות. נראה לך שככה אפשר לפתות אותנו ללכת למקום אחר? אחרי התשלום סופטי ישלח לך את הקבלה.. (בדרך כלל היא מגיעה עם בעיטה...)

e-magine

New member
זאת היתה רק תגובה לפרובוקציה שלו

לגבי בעיטות, תשמעי תמיד אפשר לנסות. מעניין למה מצא לנכון לפרסם את עצמו בפורום שאני מנהל ולא בפורום תאונות דרכים. מצידי שהוא לא יכתוב אצלי ואני בשמחה לא אכתוב אצלו בשום פורום, אפילו שאני נפגע ת. ד. תודה

היי....

בשמחה נקבל אותך... אל ליבנו נאמץ אותך... הפורום שלך...נפלא... ונוגע ממש בפינה... באה קצת להיות איתך... ועם כל המכורים אצלך... מכורה לאהבה.

דרוך עלי...הכה בי.. מרט שערותי..

עשה בי מה שתרצה.. מגיע לי... כי חשבתי שיש לכולם קצת מהתבלין הזה ...הומור.. סופטי הם באמת מאמינים שאני פה במקומך לאאאאאאאא אני פה בשבילך.

ומה רע?

בלהתמכר למקלדת? סיגריות יותר טוב? אלכוהול עדיף? סקס מזדמן? (טוב, נו...) תסלחו לי, אלמנה מכורה כחולה גאה..

למעלה