למה לצפות בבנסקו?

Barista2006

New member
למה לצפות בבנסקו?

אני לפני גיחה קצרה עם שני ילדים וחשבנו על בנסקו. זה רק לכמה ימים כי הילדים ממש רוצים סקי ולא התארגנו לחופשה "אמיתית" של שבוע.

על ההר כבר קראתי מספיק, גם פה וגם במקומות אחרים. השאלה איך העיירה עצמה? חור נוראי או שיש סיכוי שגם נהנה קצת? איך המסעדות? כדאי לקחת חצי פנסיון במלון או לסמוך על המסעדות?

תודה.

alien life form

New member
מלכודות תיירים

תלוי באיזה מלון תהיו. יש כאלה בהם בהחלט כדאי להעדיף את חדר האוכל על פני המסעדות בסביבה. שלא יהיו לך אשליות, זה לא שוויץ ולא צרפת ולא איטליה. תנמיך ציפיות ואז לא תתאכזב.

itamo

New member
לא הייתי לוקח חצי פנסיון

מאוד נהננו מהמסעדות בעיר.
אלא אם אתם במלון קמפינסקי שאומרים שהאוכל שם ממש מעולה (אבל לדעתי בטח לא שווה את המחיר), הייתי אוכל במסעדות בעיר. יש בפורום פוסטים עם המלצות שכתבתי בימים האחרונים על מסעדות שמאוד אהבנו.

אין יותר מידי מה לעשות בעיר, יש את הדברים הרגילים שיש בכל עיר, החלקה על קרח, באולינג, קרטינג על משטח שלג וכו...
וגם אומרים שיש הרבה פאבים ומועדונים, אבל זה לא ממש עניין אותנו, כי למי יש כוח לזה אחרי יום שלם של סקי...

Gfaith

New member
חזרנו ביום שני מבנסקו.

נסיעת החימום לפני אוסטריה \ סאן אנטון,

יש לציין שזאת שנה \ עונה 18 של כמעט כולנו (ויש טיפל'ה נסיון), ולכן באנו בלי ציפיות,

תכלס, בשביל סופ'ש ארוך, וב- 3500 ש'ח (חצי פנסיון, ולא כולל פינוקים) באמת צריך להגיד תודה ורק להנות.

היה אחלה שלג, ירד בלי סוף, אופיסטים קצרים עם אחלה פאוודר, המסלולים עצמם הפכו למיקרו אופיסטים.

ההר עצמו קטן, ולכן מספיק 3-4 ימים למיצוי מלא כולל חרישה ומכל הכיוונים.

תלוי במז'א, הם סוגרים מעליות (סה'כ אין הרבה), וכולם מתנקזים לשאר המעליות נוצרים תורים, אבל זה רץ.

לדעתי, אחלה לבוא עם הילדים, לתת להם ללמוד ולתרגל, ואתם תנו בראש וקצרים.

שמעתי שמשווים את האתר לחרמון וכו'.... אין מקום להשוואה, הלואי עלינו אתר כזה.

המלון היה מעולה, האוכל במסעדה של המלון עדיף (לא האוכל שבחדר אוכל), ולא חסר שם מסעדות טובות ולא יקר.

חיי לילה, היינו בשני מועדונים, סבבה לגמרי לא אישגל \ אוסטריה אבל בסדר,

גלשנו כ-6 שעות ברוטו ביום , ויצאנו גם בלילה סה'כ אחלה.

רק בריאות.

תהנו.

alonaski

New member
איזה כייף!!

Barista2006

New member
תודה לכולם

כנראה שנרד מבנסקו וניסע לאיטליה בכל זאת. ההבדל לא כזה גדול.

למעלה