למה לעשות סקר על XSCAPE?

Evgeny1st

New member
למה לעשות סקר על XSCAPE?

לכל אחד יש את הדעה שלו. שכל אחד יכתוב מה דעתו בקצרה פה וזהו. XSCAPE, כמו "ESCAPOLOGY" האלבום של רוביו גם כמו "ESC" הרשת הסלולרית החדשה של פלא-פון. כולם רוצים לברוח. שיר דיי קצבי עם מייקל כמעט במיטבו, שר בכל הקולות שהוא ואנחנו כל כך אוהבים. יש בו כמה קטעים שמזכירים את המייקל הישן, אני דיי בטוח שהשיר היה אמור להיכנס לINVINCIBLE ואני כמעט בטוח שהילדה בשיר היא PARIS. השיר קצת מזכיר את השילוב בין "JAM" ל"MIND IS THE MAGIC" ועוד כמה משיריו. שיר עם סאונד ממוחשב ועתידי. בטוח שלמייקל יש גם ריקוד בשבילו. זה שהוא הודלף זה לא אומר שאסור לשמוע אותו, אף אחד לא ימות או יפגע אם נשמע אותו, אני אומר תורידו ותהנו.

HU Man

New member
למה לא לשמוע אותו...

הגירסא שהופצה היא רחוקה מלהיות הגרסא הסופית. זו לא הגירסא שמייקל רצה לשחרר, וזה לא הזמן שבו הוא רצה לשחרר את השיר. לדעתי טוב עשו *רוב* המעריצים שהפסיקו את ההפצה של השיר הזה. השיר יופץ בזמן ובצורה שמייקל יחליט. אני אישית שונא שאנשים מבקרים אותי או מסתכלים על חצי עבודה שלי. את אקסקייפ עוד לא שמעתי, ואני גם לא מתכוון להוריד אותו.

The MoonWalker

New member
רוצה לדעת למה??

כי לא היה לי רעיון לסקר אחר......... מודה........ ולאורי - לאף אחד לא אכפת ממה שאתה חושב...

HU Man

New member
ממתי אני חושב בכלל?

אם הייתי חושב דווקא היו כמה אנשים שהיו דיי נדהמים מעצם העניין סתם תירגמתי בקצרה משהו שמישהו כתב באיזה פורום אחר של מייקל.

Art Of Madness

New member
באמת מפליא...../images/Emo187.gif../images/Emo19.gif

אורי חושב? ממתי...?! ובקשר לשיר.. סתם שיר חביב.. לא יותר..

Evgeny1st

New member
מה אם סקר על בחירות?

באמת...אותי מעניין מה חושב ציבור המעריצים. ולא כל אחד מה שהוא חושב אלה הרוב.

The MoonWalker

New member
הממ.. אנחנו בקושי 20 אנשים בפורום..

אז זה לא ישנה כל כך, נראה לי... וגם אני לא מבין בפוליטיקה, אז אם אתה רוצה, תגיד לי איזה מפלגות לשים בסקר, ואני אשים...

למעלה