למה לעזאזל.....

למה לעזאזל.....

אני מפסידה את כל המעריצים שלי???? עשיתי כמה טעויות עם הופעות בלי מספיק שעות חזרה והפסדתי כמות די גדולה של מעריצים. מילא. טעיתי והייתי צריכה לשלם שהופעתי לא מוכנה. אבל כבר עבר שבוע, ולא משנה מה אני עושה אני לא מצליחה להרוויח מעריצים בהופעות! אני מוציאה סינגלים, קליפים וכו', מרוויחה קצת מעריצים ואז מפסידה את כ-ו-ל-ם בהופעות..... ניסיתי להופיע בכל מקום. אפילו בפאב השכונתי הפסדתי את ה-200 מעריצים שהצלחתי לגייס....... מה אני עושה עם זה? זה מתחיל לעצבן.....

pRimaVeriTaVIV

New member
כמו שכתוב בעזרה והסברים../images/Emo121.gif

המעריצים עוברים ללהקות אחרות

en li shem 7

New member
אההה...אוקיי

נכון שעשית הופעה בפאב ב40 עם יח"צ ואז ירדו לך מעריצים? אם כן, ככה היה גם לי..אז תעשי(בלי פחד. זה עובד!) הופעה ב80, ואז ב120..(הכל עם יח"צ,כן?) בהצלחה!!! אה...ופעם הבאה..אנא תנצלשי הודעה אחרת..הפורום כאן נורא מוצף

MikeY fReAk

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif

זה מה שעשית?O: וזה הצליח? מוזר..בעיקרון המחיר הגבוה יותר מרתיע את המעריצים. במיוחד אם יש איזה 200.. אוקיי ולזו שפתחה תשרשור-כמה מעריצים יש לך?

MikeY fReAk

New member
ועוד משו..../images/Emo79.gif

אני מבינה את הצורך שהפורום יהיה פחות מוצף, אבל זה לא פורום כמו שאר הפורומים..יש 12000+ מנהלי להקות, וכולם פוטנציאליים להיות כאן..זה המון! ותחשבי על זה-ולא כולם מכירים את מערכת הפורומים אז לא יודעים איך לשרשר וכל זה, וזה מובן. אז נכון שזה מעיק שהודעות יורדות למטה, אבל זה חלק מהאופי של הפורום הזה..לא פורום שיעשה מפגש או יתגבש, תכלס עוד פחות מחודש הוא בכלל לא יהיה רלוונטי:)

יש לי הצעה

תבדקי את השעות שאת עושה ואי אפשר להשיג מעריצים בפארק הירקון ובקיסריה... תבדקי את האיכות של השירים וכו' בהצלחה

למעלה