למה לעזאזל??

pitai

New member
למה לעזאזל??

שמישהו יקנה את ה1910 כשה 1940 עולה אותו דבר ונותן גם בלוטות' מובנה גם יותר ROM וגם SDIO, וכמובן 66צגה הרץ יותר במהירות מעבד ושוקל רק כמה גרמים יותר!?!@# ד.א, זאת הבחירה שלי - 1940, אמור להרכש היום או מחר. נראה טוב.

castroman

New member
אתה מדבר שטויות ->>>

ה1910 מן הסתם כבר לא מיוצר יותר, וה1940 הוא המחליף שלו... וכן אם נשאר מלאי ל1910 מחירו ירד מן הסתם... ומזה ההשוואה הזאת ?! אולי תחכה לממשיך של הסדרה שיצא עוד כמה חודשים ויעלה אותו הדבר ויכלול יותר אפשרויות ?! שטות אחת גדולה כל המשפט שלך...

pitai

New member
לפני שאתה מתפרץ.

מן הסתם לא מיוצר יותר, אני מניח שאם הוא נמצא באתר של HP (ראה לינק מצורף) הוא כן נמכר, הם מוכרים אותו כמכשיר הכי קטן וקל שלהם וכנראה בגלל זה הם מרשים לעצמם למכור אותו באותו המחיר. אני בטוח שהם לא יפסיקו לייצר את ה1910 - בטוח שלא צצה פצאום טכנולוגיה חדשה שהם יפסיקו ליצר את הדגם הזה. וכרגע הוא עולה אותו הדבר. תסתכל בעצמך. אז אני - בתור אחד שמתכוון לקנות מכשיר בימים אלה ממש, טוען שהמחיר שהם קבעו לשני הדגמים האלה (אתר HP הוא האתר המייצג שלי) הוא מצחיק ואני לא מוצא משהו שיקנה מכיר פחות מתקדם די בהרבה באותו מחיר רק כי הוא קטן בכמה מילמטרים ושוקל פחות כמה גרמים. אני לא מדבר שטויות, כל מה שאמרתי מבוסס על עובדות. אני הוא זה שמניח הנחות חסרות בסיס.

castroman

New member
->>>>

ממ....גם הipaq 3660 מופיע באתר שלהם, אז זה אומר שהם מוכרים אותו עדיין ?! לא... בכל מקרה אני די בטוח שה1910 לא מיוצר יותר בדיוק כמו שהם הפסיקו את היצור של סדרה 38XX לאחר יציאת ה39XX וכנ"ל ליתר הסדרות... כמו כן ה1940 לא נמצא עדיין בשוק וזאת הסיבה שהם עדיין מוכרים ה1910 מה גם שהם שיש להם מלאי של ה1910 וככל הנראה המחיר ירד והזמן יעשה את שלו...

למעלה