למה לעזאזל,למה?
D Dan_Kap_ Active member 21/10/06 #4 ../images/Emo190.gif../images/Emo124.gifומה עם הגואנקו../images/Emo35.gif מדוע הוא מופלה לרעה [ האגדוה לשוויון הזדמנויות בתעסוקה ]
../images/Emo190.gif../images/Emo124.gifומה עם הגואנקו../images/Emo35.gif מדוע הוא מופלה לרעה [ האגדוה לשוויון הזדמנויות בתעסוקה ]
ש שירות לקוחות שלום New member 21/10/06 #5 הוא לא הוא מעל לכל זה, לא אכפת לו בכלל מי קיבל גלידה, כמה אבא שלו מרוויח
D Dan_Kap_ Active member 21/10/06 #7 טפו../images/Emo70.gif טפו../images/Emo70.gif טפו../images/Emo70.gif
D Dan_Kap_ Active member 21/10/06 #9 לא../images/Emo70.gif This beautiful creature must die This beautiful creature must die A death for no reason And death for no reason is murder
לא../images/Emo70.gif This beautiful creature must die This beautiful creature must die A death for no reason And death for no reason is murder
D Dan_Kap_ Active member 21/10/06 #11 יעקב? זה לא ההוא שעשה ניסויים בהנדסה גנטית ויצר כבשים ברודים ונקודים לפי הזמנה? שיזהר שלא יפול עליו סולם...
יעקב? זה לא ההוא שעשה ניסויים בהנדסה גנטית ויצר כבשים ברודים ונקודים לפי הזמנה? שיזהר שלא יפול עליו סולם...
P Pigulim New member 21/10/06 #12 היפה בנשים עיניה שושנים רגליה קלות כאיילה קלילה שדיה כזוג עופרים <מין במקורות>
D Dan_Kap_ Active member 21/10/06 #14 עם עליות משמעותיות אמרתי אעלה בתמר אחזה בסנסניו ויהיו נא שדיך כאשכלות הגפן וריח אפך כתפוחים [ מוגש באהבה מטעם מועצת הפירות והירקות ]
עם עליות משמעותיות אמרתי אעלה בתמר אחזה בסנסניו ויהיו נא שדיך כאשכלות הגפן וריח אפך כתפוחים [ מוגש באהבה מטעם מועצת הפירות והירקות ]
א א י ל ה New member 21/10/06 #18 אומייגוד! שדיה של מי הם זוג איילות?! אני יש לי עניין אישי לדעת את זה.
P Pigulim New member 21/10/06 #19 אסור לי להגיד אבל הנה תמונה של חברה שלה,שיש לה זוג איילות מעובדות על השדיים, אם זה עוזר.