למה לסרס
??

למה לסרס ../images/Emo108.gif??

ברנדי חתול רחוב .חצר.בית מסתובב ברחוב ,אוכל ומטופל בחצר וישן אצלי בבית כמעט כל לילה . אני לא רוצה לסרס אותו ! לא רוצה להתערב בבריאה של העולם . אומנם הוא מילל שכל השכונה מכירה אותו וזה הופך למיטרד ..חוץ מזה הוא חתול מקסים ומתוק האם ניתן לדכא את היצר של חתול ע"י כדורים ??? האם ישנה אופציה אחרת מאשר טיפול כל כך חורץ=סרוס ...... יום צמח לכם

for no one

New member
למה לסרס?

קודם כל כדי למנוע את ריבוי ההמלטות הבלתי נסבל. כ90% מהגורים שנולדים ברחוב לא מגיעים לגיל שנה. חתול לא מסורס הולך לחפש נקבות, נקלע לריבים עם חתולים אחרים, מגיע לכל מיני מקומות הזויים - יכול בדרך להידרס, ליפול לפה של כלב (כמו שקרה ל-2 מחתולי החצר שלי) ועוד. חתולים לא מסורסים יידבקו בFIV וימותו בייסורים, ובינתיים ימשיכו להדביק חתולים אחרים. כדורים לדיכוא הייצר - אני יודעת שבעבר נתנו פשוט כדורי הרגעה, לא ממש להיט לסמם חתול לכל חייו. התערבות בבריאה? לא הצלת חיים? בהחלט

r i p l y

New member
כדי שיהיו לו חיים מעל לגיל שנה וחצי

חתול לא מסורס לא יאריך חיים נקודה! כדאי שתקחי את החתול שלך \ חתול חצר לסירוס כדי שיהיו לו חיים טובים ולא שיהיה כמו חתול שרק נכנס למריבות ובעיות ונדבק במחלות ובסוף יקרה לו את הבלתי נמנע . לחתול מסורס תוחלת החיים עולה משמעותית.לחתול רחוב לא מסורס אין חים קלים בלשון המעטה וזה בניגוד לכלב זה לא קריטי כמו שזה קריטי לחתול. (ההתנהגות שלהם שונה.) כל מי ש"מרחם" ולא "יכול לעשות "לחתול שלו ככה הוא פשוט גורם לו סבל בטווח הארוך רק כי הוא רגשני לגבי הנושא בסופו של דבר החתול ייעלם וימות.אלא אם כן יסרסו אותו.

r i p l y

New member
"את לא רוצנ להתערב בריאה של העולם?

מה זה הקשקוש ? הזה תסלחי לי....? פשוט תדאגי לחתול שלך בלי כל מיני דברים שלא קשורים לעניין ככה את כן דואגת לבריאה? את פשוט גוזרת עליו גזר דין מוות!!!!! אני מציעה לך שתפסיקי להיות רגשנית לגבי הדבר הזה הוא לא יסבול בכלל לפך רק עכשיו הוא סובל מה את חושבת? זה כיף להיות ברחוב ולריב עם חתולים? את רוצה שהחתול שלך יידבק מאיידס חתולים כי הוא מיוחם ורב על טריטוריה עם חתול רחוב חולה שמשוטט ששרט אותו ולכן הדביק אותו? תדאגי לו לפני שלא יהיה לך חתול לחתול אין שום עניין בהנאה זה רק אינסטינקטים הוא רק יירגע ויודה לך אחרי שתקחי אותו לסירוס הוא לא נהנה תסמכי עליי! זה הכל אינסטינקטים שדוחפים אותו לשוטט וליילל הוא סובל. תסרסי אותו כבר. בהצלחה.! רק בריאות. אשמח מאוד תעדכני אותנו שלקחת אותו לסירוס והכל בסדר אצלו...

r i p l y

New member
ועוד דבר החתול עלול מאוד להיעלם לך

אם לא יסורס תקחי אותו כמה שיותר מהר מחר אפילו!!!כל עוד הוא אצלך לפני שייעלם אחרי שוטטויות ולא תמצאי אותו יותר ולא תדעי איך הוא שרד אם שרד ומה עלה בגורלו....(שסביר להניח שחתול משוטט לא חי הרבה כמו שפירטנו פה תאמיני לי.)

תודה על התשובות

הנושא אינו ריגשי בכלל . היתי אומרת שיש לך המון רצון לעודד את נושא הסרוס , אני מכבדת את דעתך ודאגתך לחתול .

פקTVית

New member
חשוב לסרס אותו

כמו שאמרו לפני, למען בריאותו שלו, למען עצירת ההתרבות של חתולי הרחוב שסובלים מהחיים הקשים ברחוב, וכן- גם למען השקט לשכנים. דיכוי ע"י כדורים לא יהפוך את החתול שלך ליצור מאושר יותר. אנחנו מתערבים בבריאה של העולם כל הזמן. האם אינך לוקחת תרופות? האם מעולם לא עשית ניתוח כלשהו? האם לא ערכת (או לא תערכי) לילדך ברית? דווקא כאן, כשזה חשוב למען בריאותו של חתולך, הייתי מתערבת. אנחנו חיים במאה ה- 21, לא בתקופת האבן.

את../images/Emo35.gif

אני מתפלאת עלייך... אם זה באמת נכון אז את מתנהגת כמוני כשהייתי בת 8 בכיתה ב' עם החתול הראשון שלי, לא סירסנו רק בגלל והוא פשוט... ברח

למעלה