למה לסבך את החיים?

david050as

New member
למה לסבך את החיים?

היי,שמי דוד אני בן 22 ממרכז הארץ
זאת פעם ראשונה שאני נמצא פה,שמחתי מאוד לגלות שקיימים לא מעט דרכים ומקומות שבהם הומואים דתיים יכולים לדבר ואפילו להיפגש
אז כמו שאתם בטח מבינים אני הומו ואני מסורתי,אני בא ממשפחה מאוד דתית ואני בחרתע קצת להתרחק מהדת ,זאת בחירה חופשית לחלוטין ללא שום קשר לנטייה המינית
לאחרונה יוצא לי להכיר הרבה הומואים דתיים(ד"א אני חבר באחד האירגונים)וגיליתי תופעה מזעזעת של פחד עצמי !!אשכרה הומואים דתיים שמפחדים מעצמם ומהסביבה שלהם...ואני אומר למה??מה עשיתם רע?אתם אשמים שככה נולדתם??לא אתם לא!!!תחיו את החיים שלהם באהבה תקבלו את עצמכם!!אך שאתם תחיו עם עצמכם ככה הסביבה תחייה איתכם...העולם שלנו הוא מראה ,ברגע שתראו לו סבל הוא יראה לכם סבל....תראו לו שמחה הוא יראה לכם שמחה....מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי....אם לא ,תגידו :)

יישר כוח על המסר

הייתי צריך אותו מאוד לפני כמה שנים. פחדתי כל כך. הייתי אומלל כל כך. אבל בסוף מתברר שהשד לא כזה נורא.

דברים כדורבנות- אך צריך לצלול לעמק כדי להבין באמת

הפחד הזה נובע מהצורך האנושי של כל אחד מאיתנו בסביבה תומכת ומחבקת. על פניו החברה הדתית מראה רתיעה במקרה הטוב מהומוסקסואליות, ומכאן נוצר הפחד.
לחיות את מי שאתה ולקבל את עצמך באהבה זאת כמובן המטרה הסופית, אבל אם בסוף אדם יישאר לבד ללא משפחה וחברים- זה לא שווה את האמת הפנימית הזאת.
לכן טוב שזה נעשה בהדרגה, ועם השנים צוברים חברים מקבלים ובני משפחה מעכלים, והכל בא על מקומו :)

למעלה