למה לנו אין?

עופר 175

New member
חגי,אם כוונתך למצוק....

אז הריי שיש מצוק דומה להפליא בדרום. ההר ניקרא הר ברך,והוא נימצא מעל שמורת בקעת תמנע. כמו בוידאו מומלץ להמריא ב-0 רוח בגלל מבנה הברך. נכחתי בהמראה שהייתה בעלת אופי זהה עים גלשן ac5. למייטב ידיעתי אתר זה מעולם לא אושר או נפסל לטיסה(דרגות). למתכננים,השמרו מהפקחים של הרשות, ובהצלחה. עופר אזולאי.

avron

New member
עמדת המראה מעולה

עמדת המראה מעולה.האתר המרשים ביותר בארץ. לעכוף את הבסיס מימין לאורך הגדר. בעיות: 1. גישה ארוכה 30 דקות מהכביש על שביל (אולי השתנה ב15 שנה) 2. נתיב לאורך כביש הערבה (רצוי לתאם עם הבקרה איזור וגובה מכסימאלי) 3. נחיתה למטה היא בשמורת טבע וכניסה עולה כסף. 4. קרוב מאחור נמצא שדה תעופה עובדה. אברון

shanivya

New member
לא לשכוח את הר חכליל...

ממש קרוב לברך רק לא צריך לנסוע רחוק. טיפוס מחייב 4*4, נחיתה בתמנע (פארק) או ממש למרגלות ההר.

ג ל נ ט י

New member
המראה מדהימה

ריצה וקפיצת "ראש" מדהימה. הוא ממש נזרק על האף בידיעה גמורה שאין מספיק מהירות - חבל"ז

חגי

New member
תודו שאין כייף גדול יותר מאשר לראות מישהוא

אחר שלא מכירים מתרסק (ללא פציעה חו"ח)

חגי

New member
שימו לב לטעות הקלאסית של השותל האחרון

ידיים נמוכות בדחיפה. ומה זה האנחות האלו ב- 1:47 עד 2:00 ??? בטח למיקי יהיה הסבר

חגי

New member
וזה תמיד מפיל אותי מצחוק

תנחשו מי זה ...רמז - כביש רעים אורים

ג ל נ ט י

New member
בוא תנתח לי מה קרה פה כי לא הבנתי

מצד אחד יש את "שיטת חגי" - תרים ידיים הכי גבוה שאתה יכול כדי לדחוף טוב. מצד שני יש את שיטת אילן - תדחוף מלמטה שיהיה לך מקסימום שליטה. נראה שהבחור נוקט בשיטת אילן, ולמרות זאת אין לו בכלל מהלך בידיים והוא לא יכול להמשיך לדחוף. יללה, בוא נראה את כל המומחים למען ידעו הדורות הבאים

atzmony

New member
מה שאני למדתי

הוא שלמעשה עד רגע הדחיפה הידיים הם במצב "אילן" ורק ברגע הפלייר הידיים עולות גבוהה מעל הראש ממש בשנייה האחרונה. לא פעם ממש בהצפה האדמה משחררת פלוץ שמצריך תיקון מה שדורש מהירות ויכולת לתקן ביעילות את השינוי.

חגי

New member
לי אין שום בעיית שליטה כשהידיים גבוהות

ברור שאין צורך בכך כשהרוח בנחיתה משמעותית , אבל כשהרוח חלשה מאד וצריך לעשות קווצ' חזק בסוף אז מי שחושב שבשניה האחרונה הוא ירים את הידיים - הוא טועה.

חגי-עם השנים, צפה לבעיות שליטה. לבסוף תיאלץ

להשתמש גם בידיך ולהורידן בכדי לשלוט בכיוון, אחר"כ כבר לא תהיה סיבה לכוון ולבסוף גם יהיה קשה למצוא את הרך. (אני כותב, כי לאחרונה שאלת אותי בענייני הפרשות - ולא לקופת גמל !)

למעלה