למה?..למה ..

למה?..למה ..

הוא בן 44 היא בת 40 זוג נחמד לכל הדיעות..הוא מתפשר בדרך כלל. עובד כבר 20 שנה בחברה ציבורית..התחיל מתחתית הסולם..עד שהגיע להיות מנהל רכב. היא התחילה כעובדת במשק בית..למדה..התקדמה..והיום היא גננת. יש (היו) להם 3 ילדים. היום..החליטה האישה ללכת עם אחיותיה ואחר הבנים שלה (הילד הזה בדרך כלל לא יצא לטיולים עם ההורים..העדיף לבלות עם החברים שלו) היום..יצא עם אמא שלו לטיול.. נסעו לרמת הגולן.. עשו טיול רגלי בן חצי שעה והגיעו לבריכת המשושים. ישבו על הגדה. האם משוחחת וצוחקת עם אחיותיה.. הבן שלה השתובב קצת..והחליק לבריכה.. לאחר שהחליק..התיז על אמו מים(כאילו להסתיר את המבוכה שלו..כי מעד והחליק) רגע לאחר מכן..הילד נעלם..כאילו שאבו אותו המים לתוכם. 5 שעות צוללנים מחפשים אותו.. לבסוף מצאו את הגופה שלו.. אולי שמעתם על זה בחדשות היום.. אני הייתי בלוויה של הנער הזה.. בן 17 בסך הכל.. אני זוכר שאמר לי בתחילת החופש הגדול ...אם תהיה לך עבודה..תקח אותי?< (הוא עבד איתי בחופשות שלו..)ילד חרוץ..נהדר.. הלוויה שלו הייתה הערב ב 10 בלילה..מאות אנשים נשים נערים ונערות היו שם.. איך אתאר.. אין מילים.. רק דמעות זולגות להן ללא שליטה..

רחלי228

New member
מה שמחזיר אותי לבום הגדול../images/Emo59.gif

שנחת עלי אחרי ההודעה של בונבונית לגבי מצבה של ילדת האור. אי אפשר לתכנן את מחר.... אז... לשנס מותניים ולחיות היום!!!! <בתחילת שנה של שינוי> משתתפת בצערך ובצער המשפחה, עצוב ונוראי.

L o v e M e1

New member
../images/Emo16.gifתנחומי לך ולמשפחה ../images/Emo16.gif

פשוט נורא לאבד מישהו במקום קסום שכזה, מקום שלרוב מגיעים אליו משפחות כדי לבלות ביחד, כמה נורא לחזור משם בהרכב חסר. שלא תדעו עוד צער

Kטלנית

New member
../images/Emo7.gifעצוב ../images/Emo16.gif

אותה התקופה לפני שנתיים חבר אייבד ילד בן 19 בברכת המשושים כל כך קשה לאבד אותם בעודם צעירים. משתתפת בצערכם.

ליאל212

New member
קורע את הלב. לא נתפס שכלית. עצוב מא

וד אין מילים. משתתפת בצערם של המשפחה ושלך.

למעלה