למה, למה ??

walrusss

New member
למה, למה ??

למה זוג מחטים וזוג מצופים לקרבורטור צריכים לעלות יותר מ - 1000 שקל? צריך לתבוע את מטרו על גניבה לאור היום!

yules

New member
למה, למה ??

למה אתה קונה במטרו ולא מזמין מכל מקום אפשרי ברשת שיותר זול בהרבה? תצביע ברגליים חבר. במקרה שלי - עלות פילטר שמן מקורי לWR במטרו - 200 ש"ח עלות חבילה של 5 פילטרים KN כולל משלוחה מארה"ב - 200 ש"ח אל תתבכיין, תתנקם.

walrusss

New member
למה? כי להזמין מחו"ל לוקח זמן

ובינתיים אני חייב את האופנוע... אין איזה גוף בארץ שמפקח על המחירים ?

C O L T

New member
יש. אתה. הלקוח!

יקר? אם קונים אז כנראה המחיר בסדר. כמו תמיד אם אתה חייב משהו מייד וזמין המחיר עולה. כמו שמן שקונים בתחנות דלק, עולה פי 4 משמן זהה בחנות. רק דבר אחד היה יכול לעצור את המחירים המופקעים שהיבואנים דורשים על חלפים כאן, זה חרם צרכנים מוחלט וארוך. לא לחפש גננת או גוף מפקח, לפעול!

למה שמישהו יפקח על מחירי חלפים?

כל עוד לא מדובר על מוצרי ייסוד מסובסדים, אין פיקוח ואין מקום לפיקוח, שוק חופשי, אל תשכח.

זה לא כך אצל כל הייבואנים?

הרי כל יבואן הוא מונופול של חברת הרכבים אותה הוא מייבא. כמה יבואנים יש לסוזוקי? כמה יבואנים יש להונדה? -1-בלבד. אך זה לא מגדיר אותו כמונופול.

m u a t a z

New member
למה, למה למה ?

מכרת לי אשליות למה למה למה נגזר עלי לחיות ? למה למה למה השארת אותי באווויייר ?? למה, למה, למה ? נגזר עלי לשיר ?

Shredingerscat

New member
בדקתה כמה הם עולים בחו"ל

יצא לי להזמין חלקי קרבורטור מחו"ל שני חלילים 38 יורו, סבבה שני חלילים במטרו- 230 ש"ח, המחיר כמעט זהה. היה שווה להזמין? במקרה זה לא, פשוט הנחתי שמטרו גנבים, וביחד עם הקיט דינו ג'ט כבר הזמנתי גם חלילים.

raanansh

New member
אירופה יקרה מארה"ב, אבל תנסה

להשוות את זה מול BIKEBANDIT או WORLDOFPOWERSPORTS ותראה שאולי ההפרש יותר גדול. בכל אופן , עם עלות המשלוח והמכס לעיתים לא ממש כדאי להביא חלקים מחו"ל.

Shredingerscat

New member
בארה"ב באמת יותר זול

אבל הרבה אופנועים שנמכרים בארץ לא קיימים שם, או לא מספיק מצליחים כדי לפתח שוק אפטר מרקט עם מחירים נוחים שמכריח את היבואנים לישר קו.

למעלה