למה ? למה?

אירלוי

New member
למה ? למה?

אני כבר אוטוטו שלושה חודשים על הדרך הטובה והנכונה.. בלי אוכל זבל, בלי להקיא (היו כמה שבירות בשלושה חודשים, אך ניתן לספור אותן עלי יד אחת.). אני עושה את זה לבד, כי אני לא מאמינה בכל הטיפולים פסיכולוגים דיאטניות ולא יודעת מה, כבר ניסית והם לא עזרו לי . אני שלושה חודשים נקיה, ובחיים לא הייתי ככה, ניסיתי הכל כבר עשר שנים בזבזתי כסף על טיפולים וכלום, אבל עכשיו שלושה חודשים בתוך זה , אני מתחילה לתהות למה???? למה אני עושה את זה.?? כלומר בהתחלה כשהתחלתי , התלהבתי כלכך שאני מצליחה, שזה לא כזה נורא, אפשרי, וכולם ממש קדו לי (כל אלו שיודעים), והתלהבו, ועכשיו ההתלהבות ירדה, וכולם הורידו את הרגל מהגז (כולל אותי), ומחשבות של למה אני עושה את זה בכלל, למה אני מתאמצת. מתחילות לעלות בראש.. מתחיל לעלות בי הרגש של אולי פעם בכמה זמן זה בסדר להקיא, מי אמר שלא? ואני מתחילה ממש מלחמה עם עצמי, וזה מתיש אותי קצת, אני מפחדת לפול לזה, להישבר , להפסיק עם הקו הטוב והבריא שלי.. אוף אוף אוף

התשובה הכי טובה שלי תהיה

שלא, זה לא בסדר להקיא רק אחת ל-, כי זה לא באמת עובד ככה. לא תוכלי לשמור על הבריאות שלך ככה - הקאה אחת מובילה לשניה, לעיוותי חשיבה, לאובדן תחושות הרעב והשובע, ובלי שתשימי לב את נמצאת שוב עמוק בתוך המחלה. כתבת שאחרי ההתלהבות הראשונית גם את "הורדת את הרגל מהגז". את יודעת להגיד למה?

אירלוי

New member
לא יודעת למה

הורדתי רגל מהגז לא כי אני מרעיבה את עצמי ובא לי לאכול, לא כי בא לי לזלול , לא כי בא לי להקיא גם, אלא נטו כי זה לא עושה לי כבר את הטוב שעשה לי , או אולי יותר נכון להגי שזה לא מה שחשבתי שזה יהיה. אני מודה שחשבתי שיהיה לי יותר קשה - ולא אני לא "עפה" על עצמי, כי כל יום יש לי איזה שעה של מלחמה עם עצמי, כן לא כן לא, האם אכילה של דבר כזה או אחר תבוא לי (לגוף שלי/ למוח החולה שלי) בטוב, כי אני לא רוצה להקיא. אבל עכשיו , שלושה חודשים אחרי, כבר וי ליד התאריך (יום שעבר ללא הקאות) כבר לא מרגיש לי כזה מלהיב... למה? לא יודעת למה.. זה קתצ מבאס... אני חייבת לציין אולי זה דפוק - אבל אחד הדברים שכן מניעים אותי הלאה, זה הכסף שאני חוסכת, לא חשבתי בחיים שלי , שהמחלה הארורה הזאת מוציאה ממני כלכך הרבה כסף על אוכל... אז היום, שלושה חודשים אחרי כשההתלהבות מהלא להקיא לא כזאת גדולה, לפחות נשארת ההתלהבות של הכסף....

למעלה