למה? למה?

luli74

New member
למה? למה?

חודש וחצי אחרי הניתוח, לפני שבוע בדיוק החזרת מוקפאים ועכשו...אני מרגישה ממש ממש חולה! למה אני חייבת להרוס כל דבר טוב? אני עם בחילות איומות, שלשולים, חום (לא מאוד גבוה, 37. אבל ה עדיין חום) ואני ממש אומללה- כי יש לי חשש כבד שזה יהרוס לי את ההיריון. סוף סוף אין בי את עץ התרעלה שצמח לי בשחלה ובחצוצרה, שום סיבה נראית לעין שהעוברים לא ייקלטו ועכשו..הוירוס הזה. אני מתחילה לחשוב שיש להוא למעלה משהו נגדי. ממש עצוב לי.

זואילי

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

לולי יקרה, תחזיקי מעמד עד הבטא.... תתייעצי עם רופאך לגבי אקמול או מה שמותר לך אם יש חום וכו'. אל תספידי מראש, ואל תאשימי את עצמך אם חטפת עכשיו איזה משהו. את אחרי תקופת לחץ גדולה, ועוד עכשיו יש את תקופת הלטפס על קירות. הגוף מגיב.... תשתי הרבה מים ודברי עם הארטיקים שלך. גם אני אדבר איתם מפה. שולחת אלייך אנרגיות טובות של החלמה והשתרשות

luli74

New member
זואילי

לקחתי אקמול..בינתיים החום תקוע על 37.5 אז זה בסדר. אני מדברת עם הקטנים כל הזמן...אני אפילו מזכירה להם כמה טוב להם אצלי לעומת המבחנה הקטנה שבה הם חיכו לי מנובמבר...(יש לי את המבחנה..למזכרת..). אני מנופפת בה כמו מטורפת מול הבטן... לא ברור איך זה נתפס עליי עכשו. כמו שהנחה סוריאנו התרחקתי מאנשים חולים, אי לא אוכלת בחוץ- והכל כי הוא אמר שאני עכשו סופר רגישה. מה השלב הבא, להיות ילד הבועה? יאללה, עוד שבוע למנאייק...חייבת לקחת אויר ולהמשיך. אין ברירה, ממילא נגמרו לי ימי המחלה...

הי לולי - ../images/Emo201.gif

אולי זה סימן טוב? כמו שיש רופאים שנותנים סטרואידים להחליש את המערכת החיסונית במטרה לסייע בקליטת ההריון. אני מחזיקה לך אצבעות ושולחת אנרגיות חיוביות לעזור לארטיקים להיקלט

luli74

New member
אמן!../images/Emo57.gif

..סוריאנו הבטיח לי היריון...עד היום הוא קיים הבטחות...

galit 03

New member
../images/Emo201.gif להמשיך לחשוב חיובי....

מחזיקה לך אצבעות,תנסי להשאר רגועה,תשתי המון המון המון...דברי איתם ותבקשי מהם, 37.5 זה לא נורא,הכל יהיה בסדר-את תיראי! ואל תשכחי משהו מאוד חכם שרשום איפשהוא.... אלוהים מנסה רק את מי שהוא יודע שלא ישבר... גלית

לולי-גם עם שפעת וגם עם חום נקלטים.../images/Emo50.gif

תאמיני לי שגם עם מחלות אפשר להקלט להריון. תהיי אופטימית ונראה. אומרים שעם אלוהים רוצה גם מטאטא יורה אז אנא... אל תספידי בטרם עת... בהצלחה אמן.

למעלה