למה למה למה?

OverSharing

New member
../images/Emo32.gifנגמרה המתכונתתת:)../images/Emo103.gif

ופחות או יותר סיימתי ללמוד נשאר ללמוד למתמטיקה אח"כ בבי"ס לומדים רק פיזיקה [ואולי צילום? בטח לא] לבגרות בתנ"ך אני לא אלמד להיסטוריה אולי אעבור על החומר.. והמתכונת דווקא הלכה די טוב [בטחאני אתאכזב ואקבל 70/80 אבל לא נורא] ואני בצבע חום!:)

yaeli87

New member
../images/Emo32.gif

הוא שלח לי הודעה,סתם הודעה סתמית... מפה איכשהו גלש לזה שאני רוצה לבוא אליו... אני כזאת פתטית אללי...ואני ר-ק רוצה לברוח אליו עכשיו...ואם אני אבוא אליו בסוף? מה יהיה? נחזור? לא נחזור? סתם אני אהיה אצלו? סתם נשכב [כי אם אני אצלו אז יהיה לנו נורא קשה לא לעשות אתזה...]? וסתם הכל יחזור אליי? ואם הוא באמת לא אוהב יותר? מה לעשות? אוף...שישלח הודעה כבר. לעזעזל איתי ועם האופי והרגש הדפוקים שלי...אני מרגישה כזאת כזאת כזאת פתטית שבא לי להקיא מעצמי כבר. לעזעזל. מישהי? חיבוקון? אני מרגישה כה מסכנה. ואני חייבת להפסיק לרחם על עצמי...אבל אין לי כוח,אתן מכירות את זה? אין לי כוח לעמוד על הרגליים ולהגיד שיהיה בסדר...פשוט בא לי לבכות כל הזמן עם המחנק הזה בגרון זה גם דיי קל... מישהי יכולה להרוג אותי?

yaeli87

New member
טוב אז...

אני אסע אליו כנראה מחר. אבל יצאתי למרפסת ועם כל השרוף השתזפתי עוד אז כיף לי. ויש חיוך בסופו של דבר כי אולי כן יהיה טוב...כי לצערו אני לא אוכל להגיע אליו היום. אז כנראה שהוא *כן* רוצה שאני אבוא... אז אולי יהיה טוב? אני לא יודעת...ואני מזה מצטערת שאני חופרת לכן עליו כ"כ הרבה...אבל אתן יכולות להבין שלא בא לי לדבר על שומדבר אחר כרגע,נכון?

©big smile©

New member
אני יכולה להבין.. וזה בסדר :)../images/Emo24.gif

רק חבל שאת מעסיקה את עצמך כ"כ הרבה בזה, וכואב לך יותר. אני מקווה שיהיה בסדר אצלו. תעדכני.

תבדקי מה את רוצה

רגע לפני שאת הולכת אליו תנסי לראות מה את רוצה שיקרה שם שלא תצטערי נסי להבהיר איתו את המצב לפני שתעשי משהו

Mooa-Numi

New member
בהחלט

אני הייתי מעדיפה בהוצאה הישנה אםתמצאי, אבל ספר מעולה

Mooa-Numi

New member
חרסינה

עומק שדה מחורבן, אבל הפרחים למטה! וואו מי היה מאמין שככה הם נראים

למעלה