למה למה למה?

EROTOMANIA

New member
יש יוצאי דופן

אבל ככה זה. גנטית. בנים יהיו בנים ובנות יהיו בנות. אבל ברור שיש בנות יותר חזקות :]

Ne§t£A Gi®L

New member
לא יודעת, אבל היום

הזזתי בעצמי את הארון שלי [כשהגדים בתוכו] תקשיבו, החרא הזה שוקל לפחות 80 קילו והזזתי את זה לבד!

adiss90

New member
כי בנות חכמות יותר.

ולא יודעת מה איתך-בנים מפחדים מהציפורניים שלי יותר משהם מפחדים מהרבה דברים אחרים. ושמעי- חוץ מאנס, אין שום סיבה שמישהו ירביץ לי. ובמקרים כאלה אפשר *זהירות מגעיל*> לקחת את שק האשכים שלו ולהשתמש בציפורניים גם למטרות סירוס :) (ראיתי את זה פעם באופרה וקרץ לי הרעיון. אז אם אנס יבוא אני אהיה מוכנה.) D:

DIE kvar

New member
וואי בנות מה זה לא חכמות יותר

חלשות יותר פיזית, זאת עובדה, וגם פחות חכמות האנשים המובילים ביותר בכל התחומים הם גברים. פוליטיקה, אמנות, מדע, רפואה, ספורט כמובן..כמעט כל תחום שרק תחשבו עליו מובל על ידי גברים חכמים. אל תשחקו אותה. אנחנו יפות יותר, אולי מתוחכמות יותר, אולי. אבל חכמות יותר אנחנו לא.

lim02

New member
פתחת דיון.

זה פשוט לא נכון. גברים חזקים פיזית נקודה. זו עובדה. בקשר לחוכמה, אין יותר חכם פחות חכם. כמו שיש גברים טיפשים יש נשים טיפשות ולהפך. הכל תלוי בסביבה ובאינטיליגנטציה. חבל לזלזל במין השני ברמה כזו. בלי קשר שגברים מובילים כי ככה זה היה תמיד לפני עידן הפמניסטיות (מה שגם עכשיו עדיין אין כזה שיוויון בין מינים). כמו שגבר מרוויח ברוב המקרים יותר מאשה למרות שהם נמצאים באותה משרה, באותו מעמד, עם אותה השכלה ובני אותו גיל. ככה זה בינתיים. אז עד שלא תמצאו לי מחקר שהקיף אין ספור נשים וגברים שערך לפחות 50 שנה, אין סיכוי שאאמין לזה שיש מין יותר חכם. פשוט דפוק.

little shorty

New member
ראיתי פעם אחת בטלוויזיה...

ולא אני לא אומרת שכל מה שרואים בטלוויזיה נכון אבל זה היה די מזמן ודיברו על זה והוכח מחקרית שגברים יותר חכמים מנשים. אפשר גם לראות את זה כמו שתתי אמרה שכל האנשים המובילים בכל התחומים הם גברים. גם כל האנשים שהמציאו דברים וכל מיני כאלה הם גברים.

תחשבי על זה גם...

שבד"כ גברים מקבלים יותר הזדמנויות בדיוק מאותה הסיבה שבגללה גברים עובדים בתפקידים יותר בכירים ומקבלים משכורות יותר גבוהות גם לפעמים. לגברים יותר קל להצליח בגלל שיותר דלתות פתוחות בפניהם בלי שהם יתאמצו לפתוח אותן

Small talk

New member
זה לא סותר את זה שנשים חכמות יותר

נשים מטבעם יעדיפו לבחור בעבודה פחות דורשת ויותר קלה, כדי שהן יהיו בבית עם הילדים ולכן לא יהיו המובליות בתחומם. אני לא יודעת אם אנחנו חכמות אבל זה שנשים לא המובילות במרבית התחומים לא אומר שלא.

ThE uVa

New member
זה לא קשור לחוכמה.../images/Emo60.gif

היום אישה צריכה לעשות פי אלף מגבר כדי להגיע לעמדה שלו, ולא יעזור כל ה"אבל אף אחד לא אומר לך לא ללכת לשם ולשם", עדיין יש ציפייה מנשים להשאר בבית ולטפל בילדים, ולגברים מותר לראות את הילדים רק בלילה. שלא לדבר על זה שנשים חזקות הרבה פעמים נדחות על ידי החברה.. ולחוכמה יש הרבה מאוד אספקטים, ואני די בטוחה שהם פחות או יותר שווים אצל גברים ואצל נשים. זה בטח לא מה שמשנה.

adiss90

New member
הכל התחיל ממשפט ציני קטן ומסכן שלי ../images/Emo9.gif

ברור שזה אינדיווידואלי, לכל הרוחות

Small talk

New member
אוף הם מעצבנים אותי עם התשובות שלהם

כי יש לי שתי שאלות שעניתי קצת שונה בE בשאלה ששאלו מה הוא מסביר בשני הקטעים, כתבתי שהוא מסביר למה הוא מתלהב מההמצאה החדשה (כי היה כתוב שמה שבהתחלה הוא לא התלהב but soon its won him over). ובשאלה עם הגרף כתבתי שהוא רואה על המסך שרוב התלמידים טעו בשאלה (ולא שהם לא הבינו את החומר כי המסך לא מראה לו פיזית שרוב התלמידים טעו בשאלה לא מסיק מסקנות מזה) ובתשובות כתוב שהוא רואה על המסך שרוב התלמידים לא הבינו את החומר. אוף ואם יורידו לי את מלוא הנקודות על שתי השאלות יהיה לי 83 שזה נקודה מתחת לרף שאמרתי שאני אעשה מועד ב' (כל ציון נמוך מ84).

adiss90

New member
גם אני עניתי שונה בכמה שאלות.

אבל הם רושמים שיכול להיות שיש עוד פתרונות. אם יהיה לי פחות מ-90 אני אעשה מועד ב'. בעצם...גם אם יהיה לי 95 אני אעשה ב'. במילא לא מתכוננים והם לוקחים את הגבוה. P:

Small talk

New member
אם תוציאי פחות מ-95?!

למה? כאילו נכון שהם לוקחים את הציון הגבוה יותר אבל בכל זאת למה? לי מספיק 84 כדי שיהיה לי 90 סופי ואני אהיה מרוצה.

adiss90

New member
כי זה לא עולה לי כסף,אני לא מתכוננת...

רק להקדיש שעה ורבע מזמני. רע זה לא יכול לעשות.

למעלה