למה למה למה ? ? ?

AA34

New member
תאמת נראה לי דיבילי מההתחלה

כל השירשור הזה אבל יש מנהלת שתחליט סליחה כן

trchc1

New member
../images/Emo31.gifלא היה ניתן לגשר.

לחיות במקום שלא טוב לך ברמת הסבירות המינמלית.

t o t a l

New member
גסיסת מוסד הנישואים

צודקת. פעם זוגות ופרטים היו מוכנים לחרוק שיניים, לסבול, להתאפק ולעשות כמעט הכל רק לא להתגרש. היום אנשים לא רואים בנישואים ערך כזה עליון שעבורו כדאי, ראוי, או מומלץ, להקריב מחיר אישי גבוהה. בסדר העדיפויות של רבים מהאוכלוסיה [החילונית, המשכילה, הנאורה], אושר אישי, חשוב בהרבה על שמירת מוסד הנישואים. לדעתי האישית השינוי הזה הוא עוד ביטוי לגסיסת המסגרת המשפחתית במתכונת הקונבנציונלית, הדתית, המיושנת. מה שהיה לא יהיה. עולם חדש בפתח. לאט ובהדרגה נראה ונחווה מסגרות משפחתיות אלטרנטיביות. כבר היום אנו עדים לכך. זוגות שחיים יחד ללא הפלומבה והטבעת או משפחות חד הוריות, הן רק דוגמאות ראשונות.

אני לא בטוח שזה גסיסת המוסד כמו ש

זה גסיסת היכולות שלנו כבני אנוש להתמודד עם קשיים. כנראה שנורמות נוקשות יותר אילצו את הדור הישן לפתח יכולות גבוהות יותר בעוד שהיום על כל ריב רצים לרבנות

mars4

New member
מוסד הנישואין אף פעם לא חי

ומת לא יכול לגסוס. הקלות הבלתי נסבלת של פירוק משפחות וחיי נישואין פשוט קיבלה לגיטימציה והפכה להיות יותר נורמטיבית ביחס ישיר להתקדמות האבולוציה. הרבה יותר נשים עומדות בזכות עצמם, מפתחות קריירות משל עצמן, ביחד עם שריפת החזיות הן שורפות את כבלי התלות בבני זוגם. פעם להתגרש היה מעין אות קלון, הודעה בכישלון, בושה.. היום זה הרבה יותר מקובל. זה מזכיר לי כשביתי היתה בגן היא באה יום אחד כולה נפעמת ואמרה לי ,איזה כייף ל... יש לה 2 אבים ו 2 אימות.. ו2 חדרים והמון צעצועים רק לעצמה..

t o t a l

New member
תיקון קטנטן

לא מדובר ביכולת שלנו להתמודד עם קשיים [כדבריך]. מדובר כן בנכונות שלנו להתמודד עם קשיים. איזו סיבה יש להתמודד עם קשיים? לסבול? אם קיימת דרך טובה יותר?

maof

New member
הפעם אח שלי ../images/Emo13.gif

דוז פאווה
מעוף

כמו שמעוף אמר טיפוח , דישון והשקייה

ובתור אחד שטיפח גינה לתפארת (יש תמונות) חייב לגלות לך שבדרך הגב נתפס לא מעט פעמים מהעישוב ולא פעם יבלות צמחו על הידיים מהעידור וכדומה כך שאין מצב שאין קשיים אם רוצים גינה יפה אבל היום כפי שאמרת אין נכונות גם להתאמץ

maof

New member
תרשה לי לחלוק עליך אח שלי ../images/Emo13.gif

הקלות הבלתי נסבלת של החיים אני לא רוצה להיתעסק בפעם....מה שהיה נכון פעם לא מחיב שהוא נכון היום. רק דבר אחד מערכת זוגית משותפת לא צומחת ככה סתם מעצמה, בדיוק כמו צמח שלא תידאג להשקות אותו היא תינבל ותיתיבש. אותה מערכת זוגית שתחכה שאור השמש יצמיח אותה נידונה לכישלון, אתה מדבר על אנשים שונים מנטליות שונה, ראית חיים שונה ודפוסי היתנהגות שונים, מנסים לחבר גורל חיים יחד. אותם אנשים שלא יהיו מוכנים לתת מעצמם ולהשקיע ברעיון ולנסות לגשר על פערים, סביר להניח שלא יצליחו גם. לחפש ריגושים בכל פעם במקום שונה, לברוח מאחריות ולחפש שוב את קיצורי הדרך לחיים הקלים, יתפוצצו פעם אחרי פעם בווריאציות שונות, והשאלה שוב תעלה למה לא מצליח לי להיתחבר
מעוף

maof

New member
מיסתבר ../images/Emo13.gif

שלמעשה אנחנו לא חלוקים ויש הסכמה מעוף

maof

New member
הלך למעשה ../images/Emo13.gif ../images/Emo35.gif

הלך בוודאות כי נאמר.....בעידן הגלובלאציה הדבור יוצר ת'מציאות מעוף

למעלה