למה? למה? למה?

Magnus 1

New member
למה? למה? למה?

בראין זינגר לא הולך לביים את הסרט השלישי בסדרה אקס - מן. למה ואולי מישהו יודע מי הולך לקחת את הפרוייקט הזה (שלדעת רבים רק הוא יכול)?

Evil Beast

New member
חדשות ישנווות מאוווווד!

בריאן יביים את סופרמן. שמועות על ג'וס ווידון שיקח את הפרויקט הזה של אקסמן 3. אבל זה שמועות והכל חדשות ישנות. כרגע לא ידוע כלום.

B a m B a m

New member
יווווו אם ג'וס יקח את זה זה יהיה ..

איחוד בין שני דברים שאני סוגדת להם: באפי ואקסמן... זה יהיה אדיר... נ.ב. כן טליה גם אנג'ל....

Kinky DeviL1

New member
באפי ואנג'ל זה חרא../images/Emo5.gif

אל תתקוף אותי...אבל ראיתי את זה וזה ממש דפוק! מיילא בפי... אבל אנג'ל פשוט רמה נמוחה,זה נראה כאילו ליוצרים שעשו אותו נגמר הכסף.. :\ יום טוב איש :]

Evil Beast

New member
אני לא רוצה להעביר ביקורת על הטעם

שלך. אז אני רק אומר: על טעם ועל ריח. רק אל תאמר חרא.

Kinky DeviL1

New member
אל קח את זה אישית :)

אני לא מת על זה... חרא לדעתי זה לא לטעמי...חחחח סתם לא אהבתי את זה במיוחד את אנג'ל! תקשיב אולי אתה לא חושב ככה אבל לדעתי הם סתם עשו תסידרה הזאת כי הם רצו לעשות עוד כסף... יום טוב =]

B a m B a m

New member
"מנסה לנשום מרוב כעס" איתיייייייי!

איך אתה מעז? באפי ואנג'ל זה אלוהי! ואם אתה לא מבין את זה, תעשה מרתון של העונה הראשונה עד הסוף ואז תחזור אלי עם תשובה... ואל תקרא לזה חרא!

The Human Torch

New member
אני גם לא מחסידי באפי ואנג'ל...

אני מודה שלא חקרתי את באפי לעומק, ראיתי בסביבות ה-10 פרקים ופשוט לא התחברתי ולא אהבתי את הסדרה. אנג'ל ראיתי הרבה יחסית, כמעט את כל הפרקים ששודרו עד עכשיו בערוץ 3 ואני גם לא הכי אוהב.

Kinky DeviL1

New member
באפי ואנג'ל זה חרא../images/Emo5.gif

אל תתקוף אותי...אבל ראיתי את זה וזה ממש דפוק! מיילא בפי... אבל אנג'ל פשוט רמה נמוחה,זה נראה כאילו ליוצרים שעשו אותו נגמר הכסף.. :\ יום טוב איש :]

למעלה