למה למה למה????????

נירה63

New member
למה למה למה????????

הכל מתחיל לי באמת טוב. בעבודה התחלה חדשה ,נראה כטוב יותר משנה קודמת. מזג אויר משהו משתפר, מריחה את הסתיו כבר טוב לי... הורדתי כמעט 8 ק"ג בחודש וקצת וכולם מאוד מחמיאים לי...וזו עוד התחלה טובה, לא??? ואז................ אתמול היתה השיחה הנעימה-מעצבת- מעציבה אותי בעצם... האיש הקודם שלי יצר קשר טלפוני, השיחה נערכה כמעט כל הערב עד אמצע הלילה...כמו תמיד כייף מעניין מרגש לשוחח עימו...על כל נושא בעולם אפשרי וזה חיובי לי..אבל גברים איני מבינה אותו אז אולי משהט יכול להסיר לי למה הוא כזה מעצבןןןןןןןןן אותי למה? ובמה הוא מעצבן? אז ככה... שאלתי אם נוכל להפגש לכוס קפה בבית קפה? מה זה כל כך נורא? לא. אני שותה קפה עם הרבה אנשים. כל השיחה הוא יצא מגדרו, רוצה אותך אבל כשמרגיש מחוייב בורח...רוצה ופוחד...תני לי ליזום...אני הוא זה שיחליט...מה אתה אומר? שאלתי במן תחושה של איכס כזה... והוא כל כך אמר שמת להיות איתי אבל תני לי את הזמן שלי - אני אחליט, אני אקבע, זה חייב לבוא ממני... מה הקטע הזה תגידו לי???

noa128

New member
נירה'לה - יודעת צעד תימני?

כשלי הכל הולך חלק, בלי סטיות, בלי מכשולים - אני מתחילה לחשוד
בואי נסתכל על כל הטוב כפי שעשית בעצמך: על כל ההתקדמות, על כל ההישגים, ולעומתם על הפיפס הזה הקטן שבהיעדר הגדרה אחרת זוכה לשם ההוא - X , ונחליט שאת נותנת לו את המשקל הראוי לו. מאית גרם, וגם זה בחסד. מה זה שאלת? זה הוא. הוא שבחרת לנקות מחייך, הוא שאת כבר מכירה את השפעתו על יומך וחייך, וכבר הבנת שהיא לא טובה. הוא שבפעם הבאה את אומרת לו לא. לא רוצה, אתה=ללכת אחורה, ואני עכשיו, אם יסלח לי אדוני - הולכת קדימה. זה לא בדרך שלי ולא מתאים לי לעשות סיבוב. זו דעתי יקרה, ומחזקת אותך מכל הלב על ההתקדמות המופלאה ,על העבודה, הירידה במשקל (8 קילו זה ה-מ-ו-ן
) - ושמחה שהייתה כאן סטייה קטנה - כי היא צובעת לך הכל בצבעים אפילו טובים יותר.

גריפון

New member
טוב, אני לא יודע לדבר יפה כמו נועה

תראי, גיברת, המצב זה ככה: האוטו שלך היה מקרטע לך באמצע הנסיעה כי היו לו סתימות במנוע ומשקל יתר וגם הדלק לא היה משו. עכשו ניקית וטיפלת הכל והוא נוסע כמו בונבון, אז תעשי לי טובה ותעלי כבר על האוטו שלך ותתני גז ותסעי לאן שאת רוצה ואיך ומתי וכמה שאת רוצה ואל תתני לאף אחד לשבת על ידך ולגעת לך כל רגע בברקס כי זה הורס את האוטו. מבינה?

Ella Bella

New member
גריפון, אין אין עליך !!../images/Emo24.gif

נירה, אני לא מכירה את הסיפור ... מאחלת לך שמה שטוב ונועד לקרות עבורך- יקרה.

נירה63

New member
גריפון קראתי כעת שוב את דבריך

הבוקר אתה נשמע לי אחרת, אני מודה לך אתה פשוט צודק מאוד והדימויים שלך מדהימים. תודה.

פּרפרית

New member
מסכימה עם הצעד תימני

מסכימה גם עם התיאור של גריפון. די, הספיק לך. תעברי הלאה. כל פעם שיש לך קשר איתו הוא גורם לך ל"נפילה" אז סיגרי עניין. כל הכבוד לך על כל השינויים שעשית (אח"כ כשיהיה לך זמן אולי תספרי לי איך הצלחת לרדת 8 ק"ג) אל תתני לשום X להפריע לזה.

noa128

New member
היא כבר זרקה מחש. הוא מסרב

להפנים שהוא זרוק. וזאת סאנשיין, הבעיה

noa128

New member
יותר גרוע.

המכונית (בעיקר זו שאליה כיוונת, שלי) זה גוילם כמו שאמרו אבותינו בלודז', זה איש שנירה בחרה בזכות תכונות חיוביות שבטח יש לו,שהיה יקר לליבה ומתקשה לכבד את החלטתה להמשיך הלאה.

ככה ככה ככה ../images/Emo4.gif

נירה'לה - החל מהפעם הבאה שהוא מתקשר אלה שני החוקים שהייתי מציעה לך לתרגל עליו: 1) לא לגלוש לאמצע הלילה אפילו אם נהדר לך אלא להפסיק את השיחה אחרי 20 דקות. כי (נגיד ש) את עסוקה. 2) לא להציע לו להפגש אפילו אם זה מעלה אדים מהאוזנים שלך, כי הוא זה שרוצה להציע. מה את לוקחת לילד את ההגה מהידיים? ובאופן כללי בשבילך, כל זמן שאת מתוסכלת עדיף שלא תיפגשו כי התיסכול שלך אומר שאת רוצה אותו יותר ממה שהוא רוצה אותך. דיר באלאק! כבר היית בסיפור הזה. הוא לוקח מהזמן שלך כמו קונה גלידה כשבא לו והולך ממך כשנגמרת הגלידה ואת שואלת למה? אז הוא אומר - ככה. כי הוא לא בנוי למחויבות עכשיו. כמו שאמר אדון מחשבות ורגשות - תזרקי אותו... מהראש שלך.

נירה63

New member
בוקר טוףףףףףףף

חזרתי ממש מאוחר אתמול מאיזור כוכב יאיר...ביקור אצל אחותי שהיה מהנה וכייפי לאחת שבאה מהעיר תמיד הביקור שם נראה לי כלינה כפרית כזו מהנה...אז טוב שהיינו וטוב היה להכנס לכאן ולקרוא את התייחסותכם. מה אגיד לכם???, כל אחד צודק מזוית ראויתו ואכן אני לוקחת את מרבית הדברית שהצעתם לי. כן כן...מבינה, וממשיכה הלאה בדרכי...המעצבן הגדול בכל הענין וזה קטע שלי עם עצמי ולא שייך אליו זה שאני...לא מסוגלת לקבל סירוב...מה זאת אומרת שהוא לא ישתה איתי קפה??? למה מי הוא בכלל????אתם מבינים זה חלק מהקטע הדפוק אצלי... ביום יום אני לא יושבת וחולמת עליו...ממש לא...נראת הכי טוב שהייתי אי פעם, גם על זה היה לו מה להגיד...אבל באמת פחות 8 ק"ג , שיפוץ בשיער וסבבה...נראת מצויין על אמת... תודה ענקית לכם חברים יקרים.

נירה63

New member
בוקר טוב לך יקירה.

מכל הדברים הכי התחברתי אל דברייך. כל מילה בסלע! הענין שאנחנו מכירים והוא מכיר כל נים וכל ציוץ וכל תגובה שלי. כן את צודקת לא להכנס לשיחות עד 2:00 לפנות בוקר עם המון אינטימיות ו...לעצור! אבל..לא ברור לי מצד אחד הוא אומר לי שהוא מת מת לראות אותי ולגעת בי והוא מתגעגע אלי מנגד הוא אומר תני לי לנווט וליזום. מה זה תגידי לי? מה אנחנו ילדים?? כאילו הוא זקוק לנפח את האגו הגברי האבוד שלו????? כוס אימו!!! האמת שברגע שאמר לי : תני לי ליזום מצד אחד נעצבתי כי מה אני בהמתנה מצד שני אמרתי לעצמי...עד כאן!!! ועכשיו שיחפש אותי... והוא באמת לא רוצה לפגוע בי אני בטוחה אבל...איך אמרת הוא לא בנוי למחויבות עכשיו. בן זונה!!! אנחנו הכי מתאימים שיכול להיות לי,אבל אני מניחה שיהיו לי עוד אחרים. בוקר טוב ושוב תודות לך על התמיכה וההכוונה שלך. נירה.

למעלה