למה למה למה

מיקה86

New member
למה למה למה

כל הזמן נופלים עליי כל הבנים החארות?!?!?! תמיד אני נדפקת על כל החולרות נמאס לי כבר

עלייך? אל תשאלי איזה מזל נאחס יש

לי עם בנים ואם את רוצה לשאול תכתבי לי לאייסי אני אשמח לספר לך ולשפר את הרגשתך

Ez sLeeP

New member
אפשר לעמוד ליידך? אולי יפלו עליי.

מיקה86

New member
חחחחחחחח

נדב יא מסטול תאמין לי שלא הייתי מאחלת לאף אחד את הנצלנים החארות שנופלים עליי.... דרך אגב אתה עוד מכיר את הסיפור,אתה זוכר? על ההוא?

Ez sLeeP

New member
וודאי.

ההוא עם הקוצים? או זה עם הכסף? נו באמת. מצפה שסנילי יזכור סיפורים. ועוד כאלו שמתחילים ב'הוא.. עם הזה..'. פאק.

Superchen

New member
../images/Emo24.gif

אני בטוחה שלכל אחת יצא להגיד את המשפט הזה... אני תוהה אם כל הבנים הטובים הם הומואים
תרגישי טוב

אני לא חושב

להיות טוב זה לא משהו שאפשר להגיד על עצמך אבל אני בטוח שאני לא רע.. עוד הרבה בנים שהם לא הומואים ממש לא רעים.. ובדיוק כמו שיש בנים רעים, יש גם בנות רעות

Ez sLeeP

New member
זו בדיוק הבעיה.

אתה לא חושב. סתם, רן בייב. אתה יודע שאני מת עליך. כן, סטרייטים הם בדיוק כמו הומואים. רק צריך לחנך אותם קצת יותר.

love d animals

New member
חח..

ינחם אותך אם גם עליי נופלים החארות.. כל מי שאני רוצה-לא רוצה אותי ומי שאני לא רוצה-רוצה אתי!! בע... חח

מיקה86

New member
רן .....אתה צודק....

אבל הכי כיף תמיד שכועסים על איזה בן סטרייט (בצורה מוזרה לא יצא לי לכעוס על בן הומו, ואני מכירה הרבה כאלו,צירוף מקרים?) תמיד כיף לקלל את כולם....לא כולם חארות זה ברור, אבל או שהם הומואים,או תפוסים,או בני 33 נשואים עם שני ילדים... בכל אופן,נדב,חבר שלי לשעבר צדק,החרא הקטן בכלל לא התכוון לכלום, אבל אל דאגה אני מציפה אותו בטלפונים חסויים והודעות נאצה סמליות וזה עוד לפני שאני אשיג את המספר שלו בבית... חי חי כמה כיף לנקום....

למעלה