למה למה למה....

למה למה למה....

למה בשידוכים הכל יכול להיות טוב ויפה בין בני הזוג, ורק בעיות של כסף בין ההורים גורמות לפיצוץ הכל....אני בד"כ לא פורק כאן אבל אחרי שאתה רואה חבר קרוב שעובר את זה ובוכה דם שעות...מרגיש לי צורך לפרוק.....

בטח שכחת שיש סיכוי קטנטן

שזה הכל משמיים.ואם משהו צריך לקרות,הוא יקרה.לאלוקים אין בעיית מזומנים כפי שידוע לי.אתה בטח עסוק בפורומי תפוז הרבים,אז שמחתי להזכיר לך.

מזל שאני מכיר אותך כמטומטמת של תפוז

אחרת הייתי נוטה להסביר לך מה אומר פוסט זה....אבל זפסדר את רק מנסה להחזיר לי בכל דרך אפשרית גם אם זלוקשור...רק שככה רואים כמה כאב לך אז...חח

עצובב

למה הוא ביטל כי לא היה לו כסף ? או לה לא היה? אנשים לא מבינים כמה זה הורססססס בע

במת עצוב

ואינלי כ"כ מושג מה במת הלך שם, רק שההורים לא הסתדרו וזה התפוצץ

ממ

אצלי זה מה שהציל אותי.. אז היום הכי קשה לראות את זה בעין יפה מתישהו הוא יגיד תודה... או שזה זה והיצר הרע משחק עכשיו במקום יותר מאוחר....

יש מצב שזה היצה"ר...

במקרה שלו זה גם יותר כואב כי יש נתון מסוים שהיה קשה לו בשידוכים ואיתה זה הסתדר אז חבל שבגלל כסף מבטלים, אצלך זהתבטל גם בגלל הכסף?

כן

אמא שלו הרסה הכל אנחנו עוד יצאנו אחרי.. ב"ה שזה התבטל לגמרי אבל עדיין זאת היתה הסיבה

טוב אצלך זה במת יצא טוב בסוף

חוץ מיזה שזה גרם לך לא לרצות להתחתן יותר

מממ

אני רוצה מאוד להתחתןןן שלא יהיו טעויות אבל לא כרגע מרגישה שיש לי זמן אם ויבוא הנסיך ממ ויגיע עם טבעת יש מצב שארצה זה לא מרתיע אותי

שוב

את מתחילה עם הרמיזות שלך....איך אנלא אחוש...איך? טוב סבבה...אבל קודם תזרקי את הטבעת ההיא.../tapuzforum/images/Emo67.gif

ממממממממממ

באמת תשתוק תשתוק אני רצינית אני מדברת איכשהו סתם כי זה יוצא לא כי זה בראש מעייני

למעלה