למה? למה? למה?

למה? למה? למה?

מדוע הפלייליסיט של גלגלגלצצצצצצצצצצצצצצצצצ הוא קבוע עם אותם שירים ואני מאזין קבוע אשמח לתגובתיכם ועוד יותר אשמח אם יגיב מישהו רישמי מגלגלגצ חוץ מאסף צרלינס

me123

New member
אני מקווה שהוא לא יעבור פה../images/Emo12.gif

וזה לא קבוע עם אותם שירים... עכשיו כבר פחות חורשים על ג'ייסון מאשר פעם
וכבר בכלל לא חורשים על אמריקן בוי + 4 דקות... זה פשוט עובר מ-"2 או 3 השמעות ביום" ל- "פעם בשבוע"
עד שהוא נעלם

me123

New member
פלייליסט זה דבר שבועי...

הוא משתנה כל שבוע
ואסף צ'רנילס נכנס לפה מדי פעם, אז בפעם הבאה בבקשה לא להעיר שום דבר על שום שדרן, תודה

אם אסור פה

להביע את דעתי את רגשותיי על השדרנים של גגלגלצצצצצ אז במה זה פורום של גלגלגלצ?????? אני פורש הרגע היו ברכה ושאו הצלחה

dcohn

New member
כפרה עליך,

למה אתה חותך משפטים בצורה לא מובנת כזאת ? ובטח שמותר להביע דעה, כל עוד אתה אומר שזו דעתך ולא מלכלך על אחד השדרנים באופן פרטי אלא בכלליות נותן הערה בכדי לנסות ותקן את התחנה ולעזור לה להשתפר. ובלי קשר- אנחנו לא אנשים מהתחנה, רק אנשים ששומעים גלגלצ, אז סליחה שאנחנו לא מספקים לך את התשובות.

limors2

Well-known member
../images/Emo45.gif

אם היינו פורום סגור שאנשים בגלגלצ (וסתם אנשים לא מוזמנים) לא היו קוראים בו היית יכול ללכלך כמה שבא לך, אבל במקום ציבורי שבו כולם קוראים וגם האנשים שעליהם מדברים- לא מלכלכים.

limors2

Well-known member
מסתבר שזה לא תמיד ככה!

אני שומעת היום כבר יותר מ8 שעות ברציפות, ובאופן חריג ונדיר לא זכור לי ששמעתי שירים פעמיים! אולי רק אחד. אבל בד``כ יש כמה.

למעלה