למה?למה?למה?

למה?למה?למה?

ראית את התמונה ואמרת שזה מאוד נראה לך,התקיימה פגישה אחת,מוצלחת,זורמת.החלטנו שממשיכים...ההורים שלי באו מיוחד מחוץ לעיר כדי לראות אותך-``המיועדת``.נכון,הם מאוד התלהבו...ההורים שלך גם מאוד התרשמו.ואז אמרת שאת צריכה אתנחתא.נתנו לך אותה בהבנה מלאה.אחרי יומיים את אומרת שיש לך משהו חשוב לדבר..אוקיי,מקובל.אני מגיע כולי לחוץ..``מה היא כבר רוצה`` אני שואל את עצמי.ואז את מנחיתה את הפצצה:נפגשתי עם המון בחורים ואף פעם לא התלהבתי ככה מבחור,אתה חכם,אתה זורם..אבל..בעיקרון למדתי בסמינר ליטאי ומה שחינכו אותי עליו,זה ``בית ליטאי`` אני קרועה עם עצמי ולא יודעת מה לעשות.אז עכשיו אני יגיד לך מה לעשות-תשבי בבית ותפסיקי לשגע לנו את השכל! את מבולבלת?! עצתי לך שתשבי בביתך הקט,אל תצאי ממנו ושתחליטי מה ``היעד`` תצאי לשוק..בעיקר מה שצרם לי זה שאחרי שעושים שלוש פגישות והשדכנית מתקשרת לשאול מה נסגר-דרך העולם,בשונה ממך זה להרים טלפונים.ומעל במה זו אני נאלץ לבקש ממך סליחה על זה שמתי שכבר כן חשבת שאני מתאים,אז אני לא רציתי..מה לעשות,האדמו``ר שלי אמר לי להתרחק ממך כמו אש...

קליט

New member
האדמו``ר שלך מכיר אותה ?

הוא הכהן הגדול עם ``האורים ותומים`` שקובע גורלות ? יתכן והבחורה פחדנית -אז מה קרה ?

בן הצבי

New member
אדמו``ר לא צריך להכיר אישית.

חסידים מאמינים שלרבם יש רוח-הקודש, אחרת לא היו שואלים אותו.

גברת.

נא לא להתקיף!הוא מכיר עשרות מקרים,ולפי מה שהוא הבין הוא הסיק שהבחורה מבולבלת ואמר שאני לא צריך לאכול אותה.

קליט

New member
ידוע לי סיפור ממקור ראשון ממישהו

שבא ל``סטייפלר`` ורצה להתיעץ בקשר לשידוך אז הסטייפלר הרים את קולו ואמר; מה? אני נביא ? אני יכול להגיד לך איזה שידוך לקחת ?? -אתה רוצה ברכה ? אני יכול לברך אותך ! עד כאן. הדברים זועקים...

בן הצבי

New member
הסטייפלער היה אדמו``ר? לכאורה לא..

הוא היה גאון, ת``ח, מה שתרצו. אבל מה הקשר בין זה לבין רוה``ק?

קליט

New member
יש כאלה שחושבים כך ``אבל``

יש כאלה שמצאו להם חיים קלים ! (?) -במקום לחשוב לבד ולהתיעץ עם מומחים -מתיעצים עם אדמו``ר . אך דומני שכל בר-דעת יסכים איתי -שדבר ראשון חושבים ומקיפים את הענין לעומק ! -גם כדי להציג לאדמו``ר את כל השיקולים באופן ברור ! ואולי כדי להווכח שאין על מה לשאול את האדמו``ר ?... לטעמי -כל אחד מכיר את עצמו הכי טוב -וכל אחד שיהיה האדמו``ר של עצמו ! -גם כדי לא להסתבך ולהגיע למצב של אל-חזור וכו`...

הדברים זועקים

שכנראה לא הבנת מה הלך פה..לא צריך רוח הקודש כדי להחליט שצריך להוריד את השידוך! צריך נסיון,וזה יש לאדמו``ר שלי בשפע.

קליט

New member
הבנתי

והאדמו``ר יכול להחליט ב``וודאות`` שהיא דפוקה ? אצלך זה נשמע הימור ויעוץ נכון -כי אתה בחור לענין ונשמע שהיא לא יודעת מה היא רוצה -ובשביל מה לקחת מישהיא שסביר שהיא מתוסבכת? יתכן מאוד שאם היא היתה מתיעצת עם מישהוא היא היתה מגיעה למסקנה שהיא צריכה יותר בירורים/פגישות. עכשיו כנראה כבר מאוחר -אם אתה תרצה היא לא תירצה,כי היא צריכה מישהוא עם יותר סבלנות שמבין אל ליבה...

שוב פעם

אני יחזור! אני מוכן להמר שיש לך אפס נסיון בתחום.אני ניפגשתי עם כמה וכמה בחורות ואחת כזו שמבולבלת עכשיו תהיה מבולבלת גם עוד חודש.אין פה שום קטע של סבלנות ואם היה צריך סבלנות יש לי לתת בשפע,אך כפי שאמרתי-בחורה שלא יודעת מה היא רוצה לא תדע גם עוד שנה.ועובדה שהיא אמרה בעצמה שהיא נפגשה עם ה מ ו ן בחורים!היא התביישה לומר עם כמה..מקווה שקלטת..

אומרים

שאלוקים קובע לאדם כמה פגישות הוא יצטרך לעשות עד שהוא ימצא את זיווגו.אז זה קירב אותי למטרה...

עוייזר אני משתתף בצערך ומבין את

התיסכול! אבל תיזכור מה שלא הורג מחשל. אני מקווה שבסיבוב הבא את חתן!:-D קח הכול בסבבה ותישמח שזה לפחות ניגמר ככה ולא יותר גרוע ומביך ודי לצרה בשעתה...

למעלה