למה למה למה

בנודור

New member
למה למה למה

גם כאן מדברים על הנושאים המחליאים האלו? לא מספיק במדיה הכתובה והמשודרת? הפורום הזה לא אמור להיות הכרויות לבני 50 פלוס.?...כאילו פורום כייפי..לא?

ben 911

New member
ערב טוב בנודור.

אילו היית משרשר היישר לתוך ההודעה שעיצבנה אותך.. היינו מבינים במה דברים אמורים.

s h o o s h a

New member
פורום שיש בו אנשים שחיים במדינה הזו

נכון, הפורום בשמו נועד להכרויות. אלא מאי? שאנו חיים במדינה ולפיכך, גם מדברים, בין לבין, על נושאים בוערים, כאלו שהיום אולי עוד לא ממש נוגעים לנו אבל בעתיד בהחלט עלולים/ עשויים. אז הפורום הוא כייפי, ויש בו שרשורי 'בוקר טוב', 'מה נשמע' וכל מיני 'כזה כאילו' ויש בו גם 'נושאים מחליאים'. אבל ככה זה בחיים? מה, לא?

בנודור

New member
שושה שושה..

הלהיטות לענות גיבובי מילים רק לשם התשובה ..מעוררת גיחוך. הרי אמרתי שמספיק יש לנו את כל המקרים האיומים הללו במדיה הכתובה והמשודרת ..מזה ניתן לומר שאני לא חי בבועה נכון? אלא מה ..חשבתי שהפורום..שהוא דיי מצומצם..יהיה לפי מה שהוא אמור להיות ..וטעיתי. לכן ..לומר שאני חי בבועה...זה מגוחך. נ.ב......כדאי תמיד לעשות שעורי בית...וגם לחשוב לפני שכותבים..ערב נפלא..לך ולכל אנשי הפורום

s h o o s h a

New member
הלהיטות לענות גיבובי מילים רק לשם התגובה ..

מעוררת גיחוך. כדאי תמיד לעשות שעורי בית...וגם לחשוב לפני שכותבים.

בונדורצ'וק בוקר טוב!

לצערינו דווקא "הפינות הלא נגועות" אכן לא נגועות...וכך מן הסתם זה ימשך....אני חושבת על איזה "פינות לא נגועות" אתה מדבר...וכפי שכבר קראת את דפי הפורום...זה מה יש....תרצה...תגיב.. לא תרצה..אל תגיב....ישנם המון פורומים באתר שישמחו "לגעת בפינות הלא נגועות"...על כל פנים אתה מוזמן להגיב על "הפינות הכן הגועות כאן".....בוקר נהדר...וככה משו נעים שיהיה לך על הבוקר...

ben 911

New member
בנודור חביב.

עוד בתחילת השקת הפורום.. היתה החלטה שהפורום יעלה נושאים שונים ומגוונים ועוד החלטנו שכל איש או אישה שאינם חפצים לגעת, שיעמדו בצד מבלי לגעת. בנוסף עוד הוחלט שאף אחד/ת לא מעיר/ה לגבי הפינות הנגועות. בתמונה
צלחות עם נגיעות חרדל.

בנודור

New member
יופי נחמה.בן

מצויין בן..אלא שהחלטותייכם לא הופצו כראוי..ואדם הדיוט כמוני הולך שולל..בהגזמה כמובן..ואולי צריך לחשוב על שינוי שם הפורום.. אולי נניח..פורום הכלביוניק..מדברים על הכל עם כולם..נראה הרבה יותר מתאים..איזה הכרויות יש כאן?קראתי את כל הדפים הפעילים..לא משנה...איך אמר לי אבי עליו השלום כאשר בניי..נכדיו לא אכלו ..ואני קצת דאגתי..ירצו יאכלו לא ירצו..לא יאכלו..יום נפלא לך ולכולם כאן

בונדרצוק....באותה בעייה הייתי אני בתחילת

חברותי בפורום...בהמשך גיליתי אנשים נחמדים שהתחברתי אליהם..ותתפלא..ישנם קוראים סמויים שמתשמים ופונים להיכרות במסר אישי..אז אל תסתום אל הגולל כבר ותספיד...נסה...

יש בלי סוף מסרים שמתחילים מפה

קוראים סמויים שקוראים אותנו פה ומגיבים אלי במסרים כל מיני הצעות נשלחות למסרים שלי

למעלה