למה למה למה למה ????

שרון-ב-

New member
למה למה למה למה ????

גבר אחד לא יכול לספק אישה אחת בכל המובנים ? למה אשה צריכה סביבה 4 גברים שיעשו את כל המלאכה. כמו שאומר השיר ... ONE MAN IN MY HEART ONE MAN IN HEAD MY MAN IN MY SOUL ONE MAN IN MY BED ובעברית צחה... אחד לחלום עליו, אחד לחשוב איתו, אחד לשוחח איתו, ואחד לסססס.... שרון לא מאבדת תקווה :) הנה הנה הוא בא.... תיכף תיכף נשאר לו עוד מבחן אחד.....

יערית

New member
ככה ככה ככה !!!!!!!!!!

פה קבור הכלב(לא לא אתם ..אתם גברים) ולמה חשוב שגבר אחד יספק אותנו בכל המובנים? הרי יש כ``כ הרבה גברים על היקום הזה,צריך לתת להם תפקיד לכל אחד ואחד, ולכן מבחינתי ,כל אחד יכול לאייש חלקה אצלי,כמו חילים טובים,כמו גברים שאומנו להיות כך,אחד לכל משימה,אנחנו בנויות בצורה שכזו שגבר אחד גדול עליו כל התכולה שבנו,לכן אנחנו צריכות מתנדבים רבים שיש בהם רוח ספורטיבית ,רוח התנדבותית,שבכל רגע הם מוכנים לבוא לספק את צרכינו. אבל..ואבל הוא גדול,איפה ה-גבר? זה שיספק לנו את כל מה שהאחרים יכולים לתת לנו , אהה כן ,הוא נמצא,הוא השכן שלי מלמטה(גבר בן 80),הוא בטוח יענה על כל צרכינו שרוני,שותק שצריך,אנחנו מזיזות אותו איך שבא לנו, הויבזרציות איתו נהדרות,הוא אינו נושך(יש לו פלטה),הוא מהנהן בראשו לכל מה שנאמר,והוא בכלל סכיזופרן... אז אם תרצו את הכתובת ידידותיי היא כתובה על הקיר! :) יערית-שצוחקת כל הדרך במדרגות.

לאונרד

New member
יערית! השכן שלי מוצלח יותר

הוא צעיר יותר, (לא בהרבה) אינו דובר עברית. אלא שקצת יותר קשה להגיע אליו כי הוא גר מעלי. שלך לאונרד

יערית

New member
וממתי הדרך הפילה אותי

שום דרך לעולם לא מנעה ממני להשיג את שרציתי, הדרך היא רק האמצעי. לגבי העברית אני השיג תרגומון.. שלך יערית(לא אובססיבית במיוחד)

בשסיל מה זה טוב????

להיות מסופק? זה מוציא את החשק מהמשחק הזה והרי ברור שהמשחק המקדים הוא העיקר והסיפוק? את זה משאירים לחובבנים! (וחוץ מזה סיפוק אפשר לקבל גם משימוש נכון בידיים ולא צריך גבר או אישה בשביל זה...)

שרון-ב-

New member
על איזה סיפוק אתה מדבר ?

היא התכוונה לסיפוק אחר.... תתפלא, אבל יש סיפוק אחר שהוא לא מיני... שרון שואלת אם נדבקת מאבי :)

איזה סיפוק?

סיפוק מקצועי סיפוק מיני סיפוק צרכים בסיסיים סיפוק ושביעות רצון סיפוק וניפוק סיפוק עילאי סיפוק כפיים סיפוק וחרוק שיניים סיפוק וסיפור תבחרי!

שרון-ב-

New member
וכל הסיפוק הזה

מהאצבעות ?????????????. כי ככה אמרת איש :) וחוץ מזה אנו נשים ואנו לא מסופקות אף פעם, זה חלק מתפקידנו !! שרון לילה טוב

לאונרד

New member
אין לך מושג בנשים

נשים זה כמו גבינה שוויצרית. הבנת!! איש פשוט? שלך לאונרד

יערית

New member
סליחה סליחה!

אני ממש לא נמנית על גבינות השווצריות, אצלי הכל מדבר הולנדית:) חאטטת חוט? יערית-שצרפתיות לא עושות לה את זה.

לאונרד

New member
שרון ב- מטוטא...

אני די מתפלא עליך שאת מכריזה הכרזות בומבה-סטיות כאן בנחלתו של סופטי. שלך לאונרד

למעלה